Actrice gezocht naakte meisjes in het bos

actrice gezocht naakte meisjes in het bos

...

Sex markt den bosch erotische massage duiven

De belichting blijft ook heel donker en mysterieus, eventuele kleding voornamelijk zwart, wat donkerder make-up, etc Ervaring is zeker niet noodzakelijk zolang je met je gezichtsexpressie het nodige kan vertellen.

Bij interesse of voor meer info neem snel contact met ons op. Voor een duo shoot zoekt men 2 meisjes die in een soort van catfight scene met elkaar strijden. Het zijn monotone opnames zwart-wit en de beelden worden later digitaal vervormd zodat het stills uit een oude film lijken waarbij de meeste details verdwijnen. Uiteraard mogen de modellen niet preuts zijn en elkaar durven aanraken en met elkaar interactie aangaan. Het resultaat moet een sensueel beeld opleveren, maar mag zeker niet erotisch overkomen.

Belichting en camera standpunt zorgen ervoor dat voornamelijk de glanzende lichaamscontouren zichtbaar worden op de beelden, niet zozeer heel veel details van de naakte lichamen. Babe of the day. Voor een bekende 'babe of the day' site zoekt men meisjes die voor een dag in the picture willen staan.

Het is ongebruikelijk dat we dergelijke shoots aanbieden via onze site, het wijkt een beetje af van ons doelpubliek. Maar de fotograaf is een kunstfotograaf en heeft verzekerd dat hij een artistiek tintje aan de opnames zal meegeven.

Het wordt een mix tussen glamour en art-nude, met een erotisch tintje maar zonder de grenzen van het kunstzinnig aanvaardbare te overschrijden. Verder is er voor 'open minded' meisjes die genoeg lef hebben om voor dergelijke shoots te poseren een vaste samenwerking mogelijk. Voor info en casting neem rechtstreeks contact op. Body-painter zoekt modellen die aan life performances willen meewerken stijl Yves Klein jaren ' Vergoeding is afhankelijk van opdrachtgever.

Je han hier een YouTube filmpje bekijken van zijn werk. Neem contact op voor meer info. Meisje gezocht dat in de rol van een webcam meisje een scène kan spelen voor gebruik in een clipje tijdens fashion evenement. Zowel stills als een clipje worden opgenomen in zwart-wit en later na bewerking op monitor schermen getoond. Het is één of twee dagen werk, met special effects make-up. Locaties zijn in Antwerpen. Het is niet heel de tijd naakt en er komt ook een stukje acteren bij zien. Op enkele moordscenes na is de film af.

De film zal uitkomen op dvd. Er is echter nog geen vaste releasedatum. Enkele modellen van ons hebben reeds meegewerkt aan het project o. Desi, Heidi en Anais. Neem contact op voor meer info en aanmelding.

Enkele grote slanke meisjes gezocht voor opname van fashion clipjes stills en video. Het is de bedoeling dat je speciale experimentele kleding gemaakt uit materiaal als raffia, plastic, metaalfolie, etc Echte catwalk ervaring is niet vereist, en de typische catwalk loopstijl en allure wordt indien nodig aangeleerd.

Je moet wel open staan voor experiment en in niet alledaagse outfits durven lopen niet voor publiek echter Contacteer ons voor meer info. Model met lang haar voor locatie shoot. Het gaat om locatie lingerie opnames waarbij de fragiliteit en vrouwelijkheid van het model moet contrasteren tegen de grauwe, donkere, ruwe omgeving van de locatie.

Het resultaat moet een klassevolle fashion foto worden, zeker niet erotisch bedoeld, maar je moet open staan voor topless poseerwerk waar bij je wel bedekt wordt door je haar. Vandaar de vraag naar modellen met erg lang haar. Zin in een niet alledaagse fotosessie met unieke foto's als resultaat? Bij interesse, neem snel contact met ons op. De nieuwe opdracht is een mix tussen glamour en kunstfotografie geïnspireerd door typische oost-europese kunstfotografie waar dit soort werk heel populair is: Ze is welgezind, goedlachs, maar weet haar 'publiek' in casu de camera te bespelen met haar sexy 'look' en af en toe een gedurfd uitdagen door met haar jurkje te 'flashen' en heel even haar naakt zijn onder het jurkje te onthullen op een heel onschuldige manier.

Haar 'look' straalt een mix uit van valse preutsheid en provocatie. Ze weet dat ze gezien wordt en geniet van het uitdagen. Een leuke en spannende dag gegarandeerd voor de durvers.

Ervaring als glamour of kunstfotografie model kan een voordeel zijn, maar is geen echte must zolang je jezelf kan inleven in het thema en er durft voor te gaan.

Men zoekt opnieuw 2 spontane meiden voor een speciaal foto idee, zowel op locatie als in het water van een exclusief tropisch zwembad en sauna complex. Het is de bedoeling dat je bijvoorbeeld met lingerie aan het water in gaat. Het wordt een fotoshoot met hoog glamour gehalte en klasse. Je moet wel van water houden en je daarin kunnen amuseren en uitleven.

Vanwege de glamour-achtige stijl van de shoot ben je in het voordeel als je een beetje 'open minded' bent, open staat voor wat uitdagende foto's en functioneel-artistiek naakt en daarbij een sensuele look kan neerzetten.

Een speciale opzet, iets voor de durvers Bij interesse, neem snel contact met ons op, dan sturen we meer info en foto's van de locatie. Het is een naaktfoto, maar op zo'n manier gamaakt dat er eigenlijk alleen een silhouet te zien is of weinig of geen echte details.

Dus zeker niets in de erotische sfeer, maar uiteraard is het wel nodig dat je je hierbij op je gemak voelt. De bedoeling is dat de foto's door de bewegingen onscherp worden en er geen details te zien zijn op de foto's. Beide opdrachten vereisen een naaktmodel, maar weer op zulke wijze in beeld gebracht dat het geheel kunstzinnig is en zeker geen platte erotiek wordt en kan eventueel onherkenbaar.

Beelden worden via toner transfer overgezet op koper, staal of zink platen en worden echte kunstwerkjes. Voorbeeldfoto's zijn beschikbaar en worden op verzoek doorgemaild. Deze subcultuur wordt gekenmerkt door een specifieke make-up stijl en dito kledij.

Bedoeling is een aantal krachtige en mystieke beelden te creëren met een licht sensuele lading. De beelden blijven echter ten allen tijde kunstzinnig en mogen in geen geval goedkope erotiek worden. Ervaring is niet echt noodzakelijk, wel moet je je willen inzetten om samen te werken naar mooie resultaten toe en je kunnen inleven in het thema.

Wie geen probleem heeft met artistiek semi- naakt of topless verdient de voorkeur, en alle modellen die we de juiste gothic look kunnen meegeven zijn welkom. Op vraag sturen we een aantal voorbeeld foto's om een idee te geven welke richting men uit wil. Wie interesse heeft kan contact opnemen met ons.

Artmodels Online zoekt een nieuw gezicht om haar belangen te vertegenwoordigen. In de eerste plaats zoeken we een nieuw gezicht voor onze links bij diverse websites en zoekrobots. Mooie bos haar heb je daar. Mike verontschuldigt zich vervolgens heel klungelig: Ja sorry, mijn scheermes was kapot.

Ook Tyler en Kevin lopen een beetje te stuntelen. Ze willen elkaar knuffelen, maar eindigen in een soort houdgreep. Zwieren, zwaaien en rondjes draaien Kyle en Sethward gaan daarentegen helemaal los. Logisch dat Kyle alle vrouwen krijgt , schatert Sethward. Ze zien er zoveel beter uit als ze bewegen.

Een foto, genomen tijdens de G7-top, gaat de hele wereld over. Daarop is te zien hoe Donald Trump omringd wordt door wereldleiders en streng aangekeken wordt door Angela Merkel in het bijzonder.

Radio-dj Wietze de Jager is opnieuw vader geworden. Op Instagram deelt hij een foto van zijn zoontje, die vrijdagmiddag 8 juni is geboren. Op de A1 is een file ontstaan nadat een paardentrailer is gekanteld. De paarden in de trailer raakten voor zover bekend niet gewond, maar stonden even later wel los naast de snelweg. Dat plastic en afval in de zee een steeds groter probleem wordt, bevestigingen deze beelden maar weer eens.

Daarop is te zien hoe drie schildpadden vast zijn komen te zitten in afval in de zee. Premier Mark Rutte ging deze week de wereld over met een onhandige actie van 'm: Maar was die actie wel zo onhandig?

Sceptici vermoeden dat het een slimme PR-stunt van 'm was, schrijft 'de Volkskrant'. Een driejarig jongetje is gisteren in het Utrechtse Oudewater met zijn fiets in het water terechtgekomen.

De burgemeester van Oudewater, Pieter Verhoeve, heeft op Twitter laten weten dat het kind is overleden. Twee automobilisten zijn vanochtend om het leven gekomen bij een botsing op de A16 tussen Breda en knooppunt Galder. De politie gaat ervan uit dat de aanrijding is ontstaan door een spookrijder.

Voor iedereen die wél van pannenkoeken maar níet van dat volle gevoel erna houdt, hebben we goed nieuws. Tess Milne bedacht samen met Optimel een ontbijtrecept voor een heerlijke én gezonde pannenkoek.

De Amerikaanse president Donald Trump staat niet achter de gemeenschappelijke slotverklaring die aan het einde van de G7-top is samengesteld. Dat heeft hij op Twitter laten weten. Wat begon als een onschuldig tijdverdrijf tijdens een ziekenhuisopname, eindigde voor Bea Vallen 64 in een forse verslaving.actrice gezocht naakte meisjes in het bos

...

Een driejarig jongetje is gisteren in het Utrechtse Oudewater met zijn fiets in het water terechtgekomen. De burgemeester van Oudewater, Pieter Verhoeve, heeft op Twitter laten weten dat het kind is overleden. Twee automobilisten zijn vanochtend om het leven gekomen bij een botsing op de A16 tussen Breda en knooppunt Galder. De politie gaat ervan uit dat de aanrijding is ontstaan door een spookrijder. Voor iedereen die wél van pannenkoeken maar níet van dat volle gevoel erna houdt, hebben we goed nieuws.

Tess Milne bedacht samen met Optimel een ontbijtrecept voor een heerlijke én gezonde pannenkoek. De Amerikaanse president Donald Trump staat niet achter de gemeenschappelijke slotverklaring die aan het einde van de G7-top is samengesteld.

Dat heeft hij op Twitter laten weten. Wat begon als een onschuldig tijdverdrijf tijdens een ziekenhuisopname, eindigde voor Bea Vallen 64 in een forse verslaving. Dagelijks zit ze uren op Facebook en kan ze niet stoppen met posten, liken en berichtjes sturen. Een tienermeisje is gisteren verdronken in een recreatieplas bij het Drentse Schoonloo. Ze werd nog gereanimeerd toen ze met de ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht, maar dat mocht niet meer baten.

Het hoofd van de animatie-afdeling bij Walt Disney, John Lasseter 61 , heeft zijn vertrek als creatieve leidinggevende aangekondigd. Eerder werd hij beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. De 'royal family' verzamelde zich vandaag op het balkon van Buckingham Palace. Voor Meghan Markle de eerste keer, maar de koninklijke kinderen - die zich niet aan de keurige regels houden - stelen de show.

Een parachutist is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt na een mislukte landing bij vliegveld Teuge bij Apeldoorn. Het is niet altijd makkelijk om een relatie te beginnen met iemand die al kinderen heeft. Ester, Marianne en Marieke vertellen hoe zij hun samengestelde gezin laten werken. Onderzoekers bekijken of het mogelijk is om met een bloedtest het risico op een vroeggeboorte te voorspellen.

Dit zou de toekomst van de prenatale zorg zeer veranderen. Voor het eerst naakt: Facebook reacties 0 Reacties 0. Die gaat viral Deze foto van de G7-top gaat viral: Trailer met paarden kantelt op de A1, dieren staan los naast snelweg Op de A1 is een file ontstaan nadat een paardentrailer is gekanteld.

Jongetje 3 overleden nadat hij met zijn fiets de sloot in rijdt Een driejarig jongetje is gisteren in het Utrechtse Oudewater met zijn fiets in het water terechtgekomen. Dodelijk ongeluk op de A16 waarschijnlijk veroorzaakt door spookrijder Twee automobilisten zijn vanochtend om het leven gekomen bij een botsing op de A16 tussen Breda en knooppunt Galder. Advertorial Met deze gezonde banaanpannenkoek begint je dag hoe dan ook goed Voor iedereen die wél van pannenkoeken maar níet van dat volle gevoel erna houdt, hebben we goed nieuws.

Audities vinden plaats in de tweede week van de paasvakantie. De film wordt gemaakt door Comet Pictures, een amateuristische productie met ambities. Houd er dus rekening mee dat je vooral mee zult doen aan deze productie om acteer ervaring op te doen. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat het ontzettend leuke belevenis kan worden!

Enkele jongeren werden uitgedaagd door hun ouders om een volledige nacht door te brengen in een verlaten fabriek en de volledige nacht te filmen. Deze film brengt het verslag vanaf het moment dat ze de fabriek binnengingen tot het moment dat ze verdwenen.

De beelden werden gereconstrueerd door Comet Pictures, op basis van de originele beelden van de jongeren. De originele beelden werden nooit officieel uitgegeven, op verzoek van de ouders van de jongeren.

De audities zijn in de tweede week van de paasvakantie en opnames zullen plaatsvinden in de herfstvakantie van Het zal plaatsvinden in de omgeving van Gent en Antwerpen. Exacte dagen worden natuurlijk later bekend gemaakt. Lijkt het je leuk om aan deze kleine productie mee te werken? Dit keer hebben we een oproep voor acteurs en actrices in Belgie. Voor een pilot van een nieuwe tv-serie gemaakt door de TeVe Media Group zijn ze nog op zoek naar talent.

Lijkt het je leuk om mee te doen aan deze pilot en woon je in de buurt van Vilvoorde? Mail dan snel je naam, leeftijd, woonplaats en recente foto naar info tvcompany. Acteren in tv-serie, acteurs gezocht, actrices gezocht, tv-serie belgie. Acteurs van Iraanse afkomst gezocht voor een film over de Iran-Irak oorlog in de jaren De film is een eindexamenfilm voor de Nederlandse Film Academie.

The Sacred Defense speelt zich af tijdens de Iran-Irak oorlog in de jaren De film vertelt het verhaal van Reza, een man die meevecht in een heilige strijd om zijn land te bevrijden. Als hij er achter komt dat zijn zoon ook mee wil vechten, komt hij voor een onmogelijke keuze te staan: Met deze film hopen wij een beeld te geven van hoe deze aangrijpende oorlog er aan toe ging en hoeveel de mannen er destijds voor over hadden om de toekomst van hun volk en geloof te waarborgen.

Voor deze film zijn ze op zoek naar acteurs van Iraanse afkomst die deze taal ook goed beheersen. Een jongen tussen de 12 en de 18 jaar. Een man tussen de 18 en 25 jaar. Een man tussen de 25 en 45 jaar. Filmopnames vinden plaats tussen 8 en 24 maart te Amsterdam. Er is een reiskostenvergoeding beschikbaar voor de acteurs.

Wil jij graag in deze film acteren en voldoe jij aan de eisen van de filmmaker? Mail dan snel je naam, leeftijd, woonplaats en recente foto naar tsd. Zappstory is een onderdeel van het interactieve jeugdprogramma Zapplive. Het is een spel waarbij kinderen door enig speurwerk erachter moeten zien te komen of een roddel over een Bekende Nederlander waar is of niet. Voor het verhaal met Maurice Lede wat zich afspeeld bij een winkel zijn ze op zoek naar 2 acteurs die Zwervers willen spelen: Zwerver 1 — veel tekst en verward haar.

Zwerver 2 — beetje tekst en ongeschoren. De opnames zullen plaatsvinden op maandag 14 januari tuusen Lijkt het je leuk om te acteren in deze zappstory? Mail dan zo snel mogelijk je naam, leeftijd, woonplaats en recente foto naar Ishele.

Voor de serie Dokters van NET5 zijn ze opzoek naar enthousiaste, specifieke types. Ze zijn druk bezig met de voorbereidingen van het tweede seizoen en daar hebben ze jouw hulp bij nodig! Ben jij iemand die voldoet aan de specifieke kenmerken van het onderstaande lijstje en ben je enthousiast? Geef je dan nu op! Het betreft een scripted reality programma. Dat betekent dat zij niet werken met acteurs maar met echte artsen en echte patiënten.

De verhaallijnen worden deels in scène gezet. De patiënt zal dus voor een groot deel putten uit eigen ervaring. Het is dus niet noodzakelijk dat je kan acteren maar mag uiteraard wel!

Ze zoeken diverse patiënten met een interessant verhaal. Op dit moment zijn ze specifiek opzoek naar de volgende types: Een hoogzwangere vrouw Een lilliputter, of iemand met een groeistoornis Twee vrouwen die een relatie hebben Een allochtoons stel Een volkszanger Een cliniclown, of goochelaar Ouders die een kindje hebben tussen de 5 en 10 jaar oud, met het Downsyndroom Heb jij een medische ervaring en durf je hierover op tv te vertellen?

Of lijkt het je gewoon leuk om een rol te spelen in de serie? Meld je dan nu aan! De draaidagen zullen rond februari zijn. Er is een vergoeding beschikbaar afhankelijk van de grootte van de rol.

Wil je meer ervaring voor de camera en bij een professionele productie? Mail dan snel je naam, leeftijd, woonplaats en recente foto naar casting tuvalu. Voor de korte film Zwart, Met Suiker wordt nog gezocht naar een aantal acteurs en actrices.

Wil jij jezelf zien op het witte doek van de premiere? Arthur zint op wraak en confronteert ze tijdens een intieme avond in een hotel langs de snelweg. Zal het Arthur lukken om zijn trots opzij te zetten en zijn liefde en vriendschap te behouden? Eten en drank wordt verzorgd. De film wordt vertoond in filmhuis "lumiere" in Maastricht.

Leuk om jezelf op groot scherm te zien, inclusief première met alle betrokkenen en sponsoren! Daarnaast zal de film online te zien zijn en sturen ze de film op voor diverse filmfestivals. Voor meer informatie kun je kijken op zwartmetsuiker. Mail je naam, leeftijd, woonplaats en recente foto naar vincent. Voor een nieuw productiehuis maken wij een korte film -Story- over een verliefd koppel in een sprookjesachtige omgeving.

De film is vrolijk en romantisch gestemd en wordt in hoge kwaliteit opgenomen. Wij willen producties maken die opzien baren, eigenzinnig zijn, maar bovenal spectaculair mooi. Dat is dan ook de insteek van het project. In de film wordt overigens niet gesproken. Het filmpje komt op trouwproductie. De opnames zijn in de 1e of 2e week van januari Mail je naam, leeftijd, woonplaats en recente foto naar Ron IJsselsteijn ja trouwproductie.

De film wordt gemaakt door studenten media en entertainment in Den Haag. De film gaat over een vrouw die haar man voor de keuze stelt om zijn criminele verleden achter zich te laten.

De film gaat ongeveer 10 minuten duren. Een jonge vrouw tussen de 20 en 25 jaar met een exotisch uiterlijk en een slank postuur. Een jonge man tussen de 20 en 30 jaar met een getint uiterlijk en atletisch gebouwd. Minimale lengte 1,75 meter. Opnames zullen plaatsvinden op 17, 18 en 19 december en 6 januari Reiskostenvergoeding is beschikbaar en op de set zal eten en drinken worden verzorgd.

Mail dan snel je naam, leeftijd, woonplaats en recente foto naar Willemijn Wesselink Willemijnwesselink live. Voor de korte film Fur Elise is Vicie films op zoek naar een actrice voor de rol van cameravrouw.

Het personage van de cameravrouw heeft bijna geen tekst. De cameravrouw maakt samen met een vaste interviewster een documentaire over het leven van Jaap Beekman. De verhaallijnen van boek en film komen echter totaal niet overeen.

Om dit te verklaren neemt hij deel aan een interview. Al snel blijkt dat het doel van de interviewster en de cameravrouw niet is om het misverstand recht te zetten, maar is ze uit op iets totaal anders.

De opnames vinden plaats in Nijmegen op 20, 21 en 22 december Eten en drinken wordt verzorgd. Mail je naam, leeftijd, woonplaats en recente foto naar info viciefilms. Voor een studenten productie zijn ze op zoek naar een aantal acteurs en actrices op de filmdagen in januari Jenna en Rick zijn samen aan een frisse start begonnen na het verlies van de moeder van Jenna.

Ze wonen samen en hebben een fijn leven. Alles loopt op rolletjes. Totdat er op een dag de vader van Jenna, Max, voor de deur staat en zo de rust wordt verstoord.

Ze heeft Max maar een paar keer in haar leven gezien. Ze heeft natuurlijk altijd naar een vaderfiguur verlangt en besluit dan om hem een kans te geven. Rick voelt zich bedreigd door de komst van Max omdat hij de enige man is in haar leven. Ze kan gezien worden als een the girl next door type. Verder is Jenna vrij verlegen, koppig , snel geïrriteerd maar ook lief.

Draagt vaker blouses en spijkerbroeken. Verder is Rick heel erg open, heel zorgzaam en hij kan heel erg jaloers zijn. Hij is kaal en is een flinke, gespierde kerel. Hij heeft groene ogen. Qua kleding draagt hij normale T-shirts en spijkerbroeken. Max is koppig, snel geïrriteerd maar ook vriendelijk. De audities voor deze film zijn op 15 en 18 december Filmdagen zullen plaatsvinden in januari van Lijkt het je leuk om mee te doen aan deze film? Schrijf je dan snel in voor de audities.

Zes vierde jaars studenten van de opleiding Media en Entertainment Management moeten voor de minor Film en Drama een 10 minuten durende film maken. Hiervoor zijn ze op zoek naar acteurs, voice-overs en figuranten. De 10 minuten durende film heet Stalker en gaat over Julia, 23 jaar en is fysiotherapeut. Ze heeft een vriend, Sander, en een goede vriendin Floor. Toch zit ze niet lekker in haar vel omdat ze al maanden gestalkt wordt door een onbekend persoon.

In deze 10 minuten durende film wordt Julia dan ook gestalkt, maar wordt uiteindelijk duidelijk wie de stalker is. Rollen Julia — hoofdpersonage, vrouw, 23 jaar, fysiotherapeute Patiënt in fysiotherapie praktijk - leeftijd niet relevant Mark - man, collega van Julia, fysiotherapeut Personeelslid supermarkt 16 - 22 jaar, Geslacht niet relevant Kassameisje supermarkt 16 - 22 jaar Floor - stalker, rond de 23 jaar, vriendin van Julia Sander - de vriend van Julia, rond 26 jaar, voice Serveerster in het restaurant - geslacht en leeftijd niet relevant Zuster - voice Figuranten in het café en in de supermarkt - leeftijd niet relevant.

Er is reiskostenvergoeding beschikbaar. Wil je een van de acteurs zijn of vind je het leuk om voice over te zijn of te figureren in deze spannende film, reageer dan op deze oproep door te mailen naar: Dokters is een dagelijks televisieprogramma dat zich afspeelt in een ziekenhuis.

Met dit televisieprogramma werd een nieuw genre aangeboord op de Nederlandse televisie: Dat houdt in dat we zoveel mogelijk proberen te werken met acteurs met een medische achtergrond en met echte patiënten.

Wat er gescript aan is, zijn de verhalen. We proberen hiermee zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid te blijven. De vrouw in kwestie heeft in het echt ook siliconenborsten dus kan hier in een interview over vertellen waarom, hoe, etc.

Dat de borsten lekken is in dit geval niet echt, maar als de vrouw ooit eerder te maken heeft gehad met dit probleem zou ze hier ook over kunnen vertellen. Het komt er op neer dat fictie en realiteit met elkaar worden verweven tot één kloppend verhaal. Goed kunnen praten is een pré. Maar ook persoonlijke verhalen zijn welkom.

Dus heb je een bijzonder medisch verhaal dat je wilt delen? De castingdagen zullen plaatsvinden rond half december en begin januari. De vergoeding hangt af van de grote van de rol. Wil jij graag acteren op de Nederlandse televisie?

Voor een korte film van de HKU Hogeschool voor de Kunsten Utrecht zoeken ze een actrice van rond de 30 jaar oud voor de hoofdrol van Dorien.

Dorien is ontevreden over haar huwelijk, ze wil kapster worden maar mag dat niet van haar man. Uit frustratie gaat ze vreemd met haar man's collega en vriend. Maar de man blijkt zelf ook overspel te hebben gepleegd. Links naar eerder werk van de filmmakers: Opnames vinden plaats op 3, 4 en 6 december te Hilversum of Leerdam. Ben jij die actrice van rond de 30 jaar en heb je interesse? Mail dan snel je naam, leeftijd, woonplaats en recente foto naar wouterdhermans hotmail.

Voor een korte fictiefilm zijn ze op zoek naar een acteur tussen de 18 en 50 jaar. Het is een kleine acteerrol met tekst. Het is een spectaculaire scène waarbij politieauto's een loods in komen rijden en veel figuranten aanwezig zijn.

We zoeken een man met een buitenlands uiterlijk, bij voorkeur iemand die in de buurt van Rotterdam woont. Het gaat om een scène waarbij de hoofdrolspeler een sollicitatiegesprek heeft bij een bedrijf die illegale immigranten in dienst heeft. Op dat moment komt de politie binnenvallen. De persoon die deze rol speelt komt het kantoor binnen rennen en schreeuwt dat de politie er aan komt. Op dat moment barst de chaos los in het pand. Dit is een kans om snel nieuwe mensen te ontmoeten en IMDb credits te krijgen.

Daarnaast mag je gratis gebruik maken van onze heerlijke catering. Mail je naam, woonplaats, leeftijd en recente foto naar guusschuijl hotmail. Het Centrum voor Kunst en Cultuur in Zoetermeer werkt aan een spannende webserie over een groep tienerspionnen. Ze zoeken nog acteurs, actrices en figuranten. De productie is een community project dat is opgezet door jarige scholier Thijmen de Valk. In deze spannende webserie moet een groep tienerspionnen de wereld beschermen tegen een ongekend soort terrorisme, terwijl hun eigen organisatie ze het liefst per direct op straat zet.

Kennis van de Engelse taal heeft voorkeur, maar een goed accent is niet noodzakelijk. Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen?

Meld je dan snel aan via alpha. Heb je nog geen profiel op ActeerTalenten. Meld je dan snel aan en dan blijf je op de hoogte van de nieuwste filmopdrachten! Wil jij je acteertalenten verder ontwikkelen? Dan is deze amateur productie door jongeren wel iets voor jou! Ze zijn nog op zoek naar een aantal jongeren voor de rollen. Lisa en Valentijn zitten samen in het park ze zijn nu al een tijdje samen, ze houden zo veel van elkaar.

Maar op een dag wordt dit wild verstoord door Koen. Koen is een jongen die in het verleden bijna een relatie met Lisa had. Maar Lisa wou op het laatste moment toch niet omdat ze verliefd werd op Valentijn. Op die dag heeft Koen gezworen dat hij wraak neemt. In een poging om contact te krijgen met Lisa zoekt Koen contact met Maria de beste vriendin van Lisa. Maria ziet het niet zitten om Koen te helpen maar wordt zo onder druk gezet door Koen dat ze hem toch helpt.

De beste vriend van Koen Maxime ziet het hele plan niet zitten maar doet toch mee met hem. Maria moet nu steeds liegen tegen Lisa. En alsof het allemaal niet erger kan krijgen Lisa en Valentijn ook nog ruzie. Hoe zal dit aflopen? De titel van de film is "Pesten is niet oke" en zal tussen de 30 en 40 minuten lang zijn.

Het zal worden verspreid via YouTube en filmfestivals. Jongen voor de rol van koen Jongen voor de rol van Valentijn Meisje voor de rol van Lisa Meisje voor de rol van Maria Jongen voor de rol van maxime speelt. De opnames vinden platts op de volgende dagen van Zaterdag 26 januari locatie Amsterdam Zaterdag 16 februari locatie Amsterdam Dinsdag 19 februari locatie Almere Vrijdag 22 februari locatie Amsterdam Zaterdag 2 maart locatie Almere.

Dit is geen professionele film, dus er is helaas geen vergoeding beschikbaar, maar wel eten en drinken op de set. Doe vooral mee om meer ervaring op te doen met tegenspelers en jezelf terug te zien op beeld! Acteren leer door er veel mee te doen.

Mail voor een rol in de film je naam, woonplaats, leeftijd en recente foto naar Moreno Koning mlj-k hotmail. Vraag dan altijd eerst toestemming aan je ouders. De wereld van Alex stort in wanneer hij verlamd raakt aan zijn benen als gevolg van een aanrijding. Ze zoeken een acteur, tussen jaar die diepgang in een rol weet te brengen. Het is niet voor een officiële productie, maar je zou het wel kunnen gebruiken voor je portfolio. Als je interesse hebt mail je je naam, woonplaats, leeftijd en recente foto naar mirthe.

Voor een film die wordt gemaakt voor een filmcompetitie in Parijs zijn ze nog op zoek naar een oudere acteur. De film wordt deze week in Nederland geschoten. Voor het AR-Drone Film Festival zijn 10 filmploegen geselecteerd die elk in 10 dagen een film gaan maken. ThinkFish Media is hiervoor geselecteerd. Het is een rol zonder tekst, dus expressieve vaardigheid is welkom! De draaidagen zijn 1 of 2 dagen deze week.

Er is een onkostenvergoeding beschikbaar. Als je graag deze rol wilt spelen mail je je naam, woonplaats en een recente foto naar pim thinkfishmedia. Een van de acteurs kan gewoon Nederlands spreken. De film gaat over een stel jongeren die na een wild feest in de auto stappen om naar huis te gaan. De bestuurder en zijn vriendin krijgen ruzie waarna zij uitstapt en wegloopt. Ze kunnen haar echter niet vinden. Op een gegeven moment zien ze haar lopen waarna een auto voorbij komt scheuren en stopt.

Er stappen 2 buitenlanders uit die haar kennen en iets van haar tegoed hebben. Terwijl de ene haar afleid gaat de 2e buitenlander achter haar staan om haar vervolgens te bedwelmen en mee te nemen.

De groep ziet het gebeuren en is helemaal in paniek, politie doet niets, ze hebben via een expert in ontvoeringen gehoord dat ze slechts 10 uur hebben na de ontvoering om haar terug te vinden. De opnamelocatie is op dit moment nog onbekend.

Wil jij graag schitteren in deze film, mail dan snel je naam, leeftijd, woonplaats en een recente foto naar info smg-studios. Het gaat om het demonstreren van een aantal simpele oefeningen voor de camera.

Hiervoor zal een kleine vergoeding beschikbaar zijn. Deze rol is zonder tekst en wordt voorzien van een Engelse voice over. De exacte locatie is nog niet bekend, maar zal ergens centraal in Nederland zijn.

De opnamedag is in oktober en zal ook nog worden afgesproken. Voor aanmeldingen en meer informatie kun je terecht bij dick. Voor een korte film van 20 minuten is een student aan de SAE te Rotterdam op zoek naar twee mannelijke acteurs boven de Deze film wordt gemaakt met een klein budget, dus er is helaas geen betaling of vergoeding beschikbaar. Maar het is natuurlijk wel een kans om ervaring op te doen en je cv aan te vullen.

De opnames zullen plaatsvinden in Rotterdam. Als je interesse hebt mail dan naar r. Voor de internetserie Star Trek Dark Armada zijn we op zoek naar een aantal acteurs en figuranten. Heb je altijd al mee willen doen aan een sci-fi, lijkt het spelen voor een groen scherm jou interessant? Lees dan snel verder. We werken vooral met liefhebbers van de Amerikaanse televisieserie Star Trek die een passie hebben voor film maken. Meer over de serie en hoe we te werk gaan kun je hier lezen: Eventuele Hollandse accenten kunnen we verhelpen met wat oefeningen en aanwijzingen.

De opnamedagen zijn op 15 en 16 september te Bleiswijk. Helaas kunnen we geen financiële vergoeding bieden, maar de lunch, het drinken en zoutjes worden verzorgd. En verder is het natuurlijk een leuke unieke ervaring!

Om je aan te kunnen melden heb je een profiel nodig op de site! Voor een promo filmpje over hoe wiskunde bijdraagt aan het redden van levens met ambulance planning zijn we op zoek naar acteurs en actrices met enige ervaring. Het gaat om een filmopdracht die wij hebben aangenomen van het Centrum Wiskunde en Informatica in Nederland en zal gebruikt worden als promo op conferenties, evenementen, presentaties en in de media.

We zijn op zoek naar acteurs en actrices van 16 tot 30 jaar. De opnames vinden plaats op dinsdag 21 augustus te Amsterdam. Het duurt ongeveer van Casting gaat via mij Robin Hiert. Als je je wilt aanmelden heb je een profiel nodig op deze site. Mail je naam en eventuele extra foto's naar -aanmelding gesloten-.

Voor de proloog van de korte film Lucien zijn ze nog op zoek naar een jongen tussen de 9 en 13 jaar oud. De filmdagen zijn in september dus wees er snel bij!

Lucien is een korte dramafilm van ongeveer 20 minuten. Hoofdrolspeler Lucien lijdt aan bestaansonzekerheid en laat zich in zijn leven leiden door zijn functie als pastoor en door de bijbelteksten waar hij zoveel waarde aan hecht.

Door enkele bijbelteksten onjuist te interpreteren neemt Lucien het recht in eigen handen in een poging zijn greep op de maatschappij en zijn functie als pastoor te behouden.

De korte film 'Lucien' heeft een strakke spanningsboog, een psychologische fundering en een filosofische achtergrond. Kortom, een spannende dramafilm met een diepere ondertoon. Meer over deze film kun je vinden op Lucien de film. Om je aan te melden mail je naar cast luciendefilm. Zorg wel dat je de toestemming van je ouders hebt voordat je je aanmeldt!

De serie gaat over een vriendengroep waar vanalles in gebeurt, van simpele vriendenruzies tot ontvoeringen. Ze zijn op zoek naar een jongen van 14 tot 18 jaar. Het maakt verder niet uit hoe hij eruit ziet. Hij heeft niet veel acteerervaring nodig, maar moet wel een beetje goed kunnen acteren. Wil jij een rol in deze internetserie? Mail dan snel je naam, leeftijd en foto naar Janne Boere morgenweertijd yomedia. In oktober gaan de opnames voor de korte film Lunch Break van start. Ze zijn nog op zoek naar verschillende acteurs en actrices.

Laat je acteer talent zien en kom dus naar de audities op 10 augustus in Utrecht. De film is een psychologisch drama met een vleugje zwarte humor. Voor de twee stevige hoofdrollen is aantoonbare ervaring vereist.

Voor de overige rollen zijn ze vooral op zoek naar nieuw talent! De audities vinden plaats op 10 augustus in Utrecht. Opnames vinden plaats half oktober De opnames van de hoofdrollen zijn verspreid over drie dagen, de bijrollen worden gedraaid in een dag.

Pas je in het profiel en deel je de ambitie om werkelijk alles uit de film Lunch-Break te halen? Mail dan uiterlijk 5 augustus je cv met foto naar Maud Radema: Voor meer informatie kun je via de mail contact opnemen.

Geef in je e-mail aan voor welke rol je auditie wilt doen! Voor een korte film zijn ze op zoek naar acteurs en actrices tussen de 20 en 55 jaar om enkele belangrijke bijrollen te vullen. De film wordt in 3D geschoten. Ze zoeken mensen die in of rondom Delft wonen, omdat de opnames in Delft plaatsvinden.

Er zal worden gefilmd op donderdag 26 juli. Wil je meedoen aan dit filmproject? Mail dan snel naar erikfaneker gmail. L'Oréal Paris is op zoek naar de nieuwe glossy girl voor casting crème gloss. Wil jij net als Doutzen Kroes en Eva Longoria schitteren in een advertentie van casting crème gloss? Geef je dan op voor de modellenwedstrijd. Meedoen met deze wedstrijd doe je op facebook: Ben je jonger dan 18?

Vraag dan wel toestemming aan je ouders voordat je hieraan meedoet. Blijf op de hoogte! Voor een filmpje dat vertoond zal worden op basisscholen in Utrecht zijn ze op zoek naar een acteur die voor professor wil spelen. Ben je tussen de 50 en 60 jaar en wil je het gezicht worden van een bijzondere geschiedenis les?

Neem dan snel contact op. Waar gaat het filmpje over Voor de fantasierijke en bijzondere geschiedenisles "Aelius en het Tijdportaal" met het gebruik van nieuwe media Augmented Reality zoeken wij een acteur van rond de 50 tot 60 jaar oud die voor professor wilt spelen.

Deze les is eerder uitgevoerd en wordt nu wederom beschikbaar gemaakt voor basisscholen in Utrecht. Opnamelocatie en datum De opnames zullen plaatsvinden in Utrecht in de week van maandag 16 juli. Aanmelden Je kunt je aanmelden voor de rol van professor door te bellen naar Wijnand Veneberg op het telefoonnummer Voor een nieuwe korte kinderfilm zijn ze van Bijker Producties o.

Rollen in de film Ze zijn op zoek naar kinderen die passen in de rollen tussen 9 en 11 jaar: Opnamelocatie en datum Opnames staan gepland van 5 tot 12 augustus Casting dagen vinden plaats op woensdag 11 juli te Amsterdam Centrum of zaterdag 14 juli te Amsterdam Bijlmer. Dus geef je snel op als je kans wilt maken!

Zorg natuurlijk wel dat je de toestemming hebt van je ouders! Voor de film Blote Billetjes in t Gras zijn ze op zoek naar acteurs, actrices en figuranten. Ze zijn vooral op zoek naar mensen tussen de 20 en 45 jaar, maar ook van jongere leeftijden. Lijkt het je leuk om mee te spelen in de film, meld je dan snel aan! Omschrijving van de film Alex 39 heeft schijnbaar alles wat zijn hartje begeert een goede baan, een fijn huis, heerlijke seks en alle vrijheid van de wereld.

Maar toch is zijn leven niet compleet: Ook al raadt zijn broer, zelf vader van vier zoontjes, het hem sterk af. Hij start een zoektocht naar de juiste moeder, maar dat levert niets anders op dan oude angsten en onhandige ontmoetingen. Maar zijn pas verworven liefde-van-zijn-leven deelt zijn grootse kinderwens niet Acteer rollen Ze zijn op zoek naar allerlei soorten mensen voor acteer en figuratie rollen. Voornamelijk tussen de 20 en 45 jaar, maar ook baby's en kinderen en alle leeftijden er tussen.

Aanmelden voor de film Wil je meespelen in Blote Billetjes in 't Gras als acteur, actrice of figurant? Mail dan je volledige naam, leeftijd, woonplaats en je leukste foto naar Tess via info blotebilletjesintgras. Tot 15 augustus kun je meedoen aan een online screening voor de film Obsessie van Dreaming Pictures. Ze zijn hiervoor op zoek naar acteurs en actrices boven de 16 jaar. Omschrijving van de film Obsessie De film gaat over een man die geobsedeerd is door een vrouw die vermist is.

Hij gaat naar die vrouw op zoek en komt zo terecht in een spannende zoektocht met achtervolgingen van duistere organisaties. Acteer rollen Acteurs en actrices boven de 16 kunnen zich aanmelden. Het is gunstig als je in de buurt woont van Den Bosch en Boxtel als je wordt uitgekozen om mee te spelen in deze film. Aanmelden voor de film Om je aan te melden mail je voor 15 augustus naar Aron Bolsius via info dreamingpictures. De makers van Bobby en de Geestenjagers maken gebruik van Facebook voor hun volgende auditie.

Jonge acteurs en actrices tussen de 10 en 16 jaar kunnen hun auditiefilmpje plaatsen. De vijf filmpjes met de meeste likes en vijf gekozen door de regisseur mogen auditie komen doen. Paradiso Filmed Entertainment zal in het voorjaar van de film in de bioscopen uitbrengen.

Het verhaal Sanne 13 is gek op verhalen over geesten en andere mysterieuze zaken. Haar vader Lucas, een gerenommeerde geestenjager, vindt dit geen enkel probleem, maar haar stiefmoeder Els heeft zo haar bedenkingen. Tijdens de zomervakantie wordt Lucas gevraagd voor een grote opdracht: Sanne is maar wat blij als ze hoort dat zij en haar broertje Tomas 8 mee mogen voor een verblijf op dit prachtige stoomschip! Al snel na aankomst ontmoet Sanne de geest Bobby, een jongen van haar leeftijd die al sinds de jaren '60 op het schip ronddoolt.

Hij geeft toe dat hij samen met een bont gezelschap van geesten soms wat onschuldige grapjes uithaalt met de gasten, maar dat ze niemand kwaad willen doen. Wanneer Bobby aan Sanne vertelt dat hij zijn moeder graag nog een keer wil zien voordat hij naar het hiernamaals gaat, besluit Sanne om Bobby en de andere geesten te helpen om hun aardse problemen op te lossen.

Dit blijkt echter makkelijker gezegd dan gedaan. Auditie doen voor de film Wil je kans maken op een rol in deze film en ben je tussen de 10 en 16 jaar oud? Auditie doen is nu makkelijker dan ooit:. Maak een filmpje met je camera, webcam of telefoon van maximaal twee minuten. Stel jezelf hierin kort voor naam, leeftijd, woonplaats, hobby's en eventuele acteerervaring. Daarna speel je de auditietekst Klik op de linkjes onder dit tekstblok. Plaats de Youtube link op de Facebook pagina van Bobby en de Geestenjagers.

Zorg ervoor dat zo veel mogelijk mensen jouw filmpje 'liken', dus schakel al je vrienden, familie en kennissen in! Houd de Bobby Facebook en website in de gaten om je concurrentie te checken en het filmproces te volgen.

Tien deelnemers worden uitgenodigd voor de casting dag op de SS Rotterdam: De winnaar of winnares van deze casting dag krijgt een rol in Bobby en de Geestenjagers. Meedoen kan tot en met 10 juni. Auditie teksten Auditietekst jongen Auditietekst meisje. Ook Diana Dobbelman zal een belangrijke rol in de film spelen. Bobby en de Geestenjagers wordt geregisseerd door Martin Lagestee o. Dit voormalig vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn is het grootste passagiersschip dat ooit in Nederland werd gebouwd.

Bobby en de Geestenjagers zal vanaf woensdag 13 februari in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Een groep studenten werken voor Film Drama aan een korte film.

Hiervoor zijn ze nog op zoek naar acteurs, actrices en figuranten tussen de 23 en 30 jaar in de omgeving van Haarlem en Almere. Maar Lydia gebruikt geregeld drugs waardoor ze allerlei waanideeen krijgt en alles anders meemaakt dan het eigenlijk is. Rollen Zij zijn op zoek naar dames tussen de 23 en de 30 jaar.

Het gaat om vrouwen met allerlei verschillende kenmerken qua uiterlijk, ze zijn vooral op zoek naar enthousiaste mensen met enige acteerervaring.

Figuranten zijn ook van harte welkom. De hoofdrol van Lydia is nog beschikbaar en daarnaast nog een zevental kleinere rollen. De hardloopthriller over de ambitieuze strafrechtadvocaat, Stan Dewende, die slachtoffer wordt van merkwaardige en pijnlijke incidenten tijdens een serie hardloopwedstrijden, waarbij het erop lijkt dat iemand het op zijn leven heeft voorzien.

In voorbereiding op dit bijzondere Gelderse project zal NOBS in juni eerst de trailer van de serie opnemen. Hiervoor zijn zij op zoek naar twee enthousiaste mannelijke acteurs voor een kleine rol. Rollen Ze zoeken twee jonge acteurs tussen de 15 en 25 jaar, die de rol zullen vervullen van typische Hollandse straatjongens denk aan trainingspakkenpetjes New Kids van een jaar of 16 - 17 zelf mag je dus ouder zijn! Enige acteerervaring is gewenst en je mag een tikkeltje brutaal zijn.

Peter en Ferry - De jongens hebben zich in de nesten gewerkt door op een avond in hun drankkeet pillen in het drankje van een vriend te hebben gedaan. Die vriend is diezelfde nacht overleden waardoor Peter en Ferry worden verdacht van moorddoodslag. In de scenes die voor de trailer zullen worden gebruikt zijn zij in een spreekkamer van een advocatenkantoor in gesprek met Stan Dewende hoofpersonage met wie zij de spot drijven.

Waar en wanneer De draaidag is op donderdag 7 juni tussen Aanmelden Pas jij in het profiel van een goed gebekte spontane jonge man met acteerervaring en lijkt het je leuk een halve dag mee te draaien op een professionele filmset? Stuur dan een mail met informatie over jezelf inclusief foto! Een aantal studenten is bezig aan een film over een alcoholist.

Hiervoor zijn ze nog op zoek naar een acteur van 50 jaar of ouder. Het verhaal De film gaat over een alcoholist die een vrouw aanrijdt. De man staat dan voor de keuze of hij de de vrouw moethelpen of niet. Hij besluit haar achter te laten bij het ziekenhuis en weg te gaan. Een tijd later komt hij er achter via een opsporingsprogramma dat de vrouw zijn dochter was die hij jaren niet meer heeft gezien. Rollen Ze zijn op zoek naar een mannelijke acteur, die ouder is dan 50 jaar. Of natuurlijk iemand die er ongeveer zo oud uit ziet.

Waar en wanneer Tussen 4 en 15 juni filmen ze 2 of 3 dagen. De opnames vinden plaats in Amersfoort. Aanmelden Bij interesse kun je mailen naar student. Voor een nieuwe filmproductie genaamd "EXIT" zijn ze op zoek naar een aantal acteurs en actrices.

Op dit moment volgen zij de minor Filmdrama productie en management en hebben de opdracht gekregen om een korte film te maken, om precies te zijn een film van 10 minuten. Het verhaal Het verhaal gaat in het kort over een jarig meisje, Renate, die afgesproken heeft in een warenhuis met haar vriendje. Haar vriendje Niels maakt het uit en Renate voelt zich hier helemaal niet goed bij.

Uit frustratie en wanhoop steelt ze sieraden in het warenhuis. Terwijl zij dit doet, wordt zij betrapt door een beveiliger en ze wordt door hem meegenomen en apart gezet in een achterkamertje. Terwijl ze hier zit, wordt het hele warenhuis ontruimt door een bommelding. Hierdoor blijft ze helemaal alleen achter en terwijl ze rondloopt in het warenhuis haalt ze zich allerlei scenario's in haar hoofd wat te doen met Niels. Rollen Ze zijn op zoek naar acteurs en actrices die de rollen kunnen vertolken van: Renate - Een 16 jarig meisje, die er kapot van is dat haar vriendje het uitgemaakt heeft met haar.

Na het gesprek met haar ex-vriendje, loopt ze door het warenhuis en is ze van plan om het een en ander te gaan jatten. Uiteindelijk wordt zij betrapt en beland ze in een geheel leeg warenhuis. Niels - Een 19 jarige jongen, die het uitmaakt met Renate. Een jonge man van begin twintig, die zijn functie uiterst serieus neemt. Hij loopt rond om de veiligheid te bewaren. Hij betrapt Renate op het verstoppen van spullen in haar jas. Bomexpert - Een man van onbekende leeftijd.

De bomexpert controleert het gebouw na de bommelding. In het script loopt ze in het restaurant rond en maakt zij alle tafeltjes schoon. Vrouw op de parfumafdeling - Een zelfverzekerde en opgetutte verkoopster van het warenhuis die parfum probeert aan te prijzen bij de klanten. Aanmelden Voor meer informatie en aanmeldingen kun je een mail sturen naar student.

Graag even kort vermelden: Naam, woonplaats, leeftijd, voorkeur rol en graag een foto meesturen. Elke week maken ze ruim 15 programma's en daarnaast hebben ze een ervaren team die soms ook aan de slag is bij nationale evenementen en producties. Ze zijn voor de Live programma's nog op zoek naar presentatoren en presentatrices.

Waar en wanneer De Live uitzendingen zijn een keer per week en kunnen thuis gedaan worden of op locatie. Neem contact op met onderstaand e-mail adres voor meer informatie hierover. Aanmelden Acteurs en actrices kunnen zich aanmelden door een e-mail naar Boyd YOmedia. Hiervoor zijn ze nog op zoek naar acteer talenten in de leeftijd 18 tot en met Ben jij beginnend acteur of actrice en wil je meer ervaring op doen?

Het verhaal Mark en Sophie, een koppel van rond de 25 jaar oud, wonen en werken sinds drie jaar onder een dak. We zien een dag uit hun leven. Een dag waarop hun twee totaal verschillende naturen heftiger botsen dan ooit. Een al opgebouwde frustratie als gevolg van hun tegengestelde karakters leidt tot een conflict dat hoog oploopt. Met als gevolg dat Mark iets doet waarvan de gevolgen onomkeerbaar zijn.

Rollen Ze zijn op zoek naar een acteur uiterlijk onbelangrijk en twee actrices blond of donker haar tussen de 18 en Enige ervaring is gewenst, maar niet noodzakelijk.

Als je iets buiten de leeftijdscategorie valt, maar wel door kunt gaan voor iemand van die leeftijd; dan kun je je natuurlijk gewoon aanmelden. Waar en wanneer De opnames gaan plaatsvinden op 31 mei en 1 of 8 juni, dus wees er snel bij!

De filmlocaties zijn in Den Haag en Den Bosch. Aanmelden Om je aan te melden mail je je naam, leeftijd en een recente foto naar devinstuiver gmail. Een aantal studenten maken een trailer naar aanleiding van het boek van Saskia Noort getiteld Afgunst. Hiervoor zijn zij nog op zoek naar een aantal mannelijke acteurs. Rollen Ze zijn op zoek naar acteurs voor de volgende rollen: Ernst - de agressieve dreigende ex-man die zijn ex-vrouw Susan hoofdrolspeelster ontvoerd.

Thomas - Minnaar van Susan. Mooie charismatische man tussen de Ook in de leeftijdsgroep Een lieve huiselijke uitstraling. Ben je iets jonger of ouder dan de aangegeven leeftijd? Meld je gewoon aan als je door zou kunnen voor iemand van deze leeftijd.

Vermeld hierin je naam, leeftijd en voeg een recente foto toe van jezelf. Voor een serie die wordt uitgezonden via internet zijn JenN producties en Yo media nog op zoek naar jonge acteurs en actrices. De serie gaat over een vriendengroep waar vanalles in gebeurt, van vrienden ruzie's tot ontvoeringen.

Website De serie wordt uitgezonden op www. Rollen Ze zijn op zoek naar 1 jongen en 2 meisjes tussen de 12 en 15 jaar: Marly Nina Rick Ze zoeken 1 jongen tussen de 15 en 18 jaar: Waar en wanneer De opnames zullen plaatsvinden in Roosendaal, maar de exacte datum is nog onbekend. Aanmelden Stuur een mail met naam, leeftijd, foto en eventueel cv naar morgenweertijd tvyo. Aanmelden kan tot en met 2 juni.

De film wordt een samenwerkingsproject tussen verschillende producties. De film speelt zich af in 6 segmenten en elk van de zes regisseurs neemt een van die segmenten voor zijn rekening met een eigen stijl waarbij de andere zijn crew zijn. Als acteur krijg je dus te maken met telkens een nieuwe regisseur wat het uitdagend maakt. De film zal ongeveer 30 minuten duren. Het verhaal Drie jongens gaan backpacken door Groningen als afsluiter van hun gezamenlijke middelbare school, tijdens deze steeds bizarder wordende reis moeten de jongens afscheid nemen van hun jeugd en elkaar.

Vergoeding Ze beiden onkostenvergoeding, zullen het gehele project promoten met een facebookpagina en de film insturen naar filmfestivals. Stuur een mail met CV, foto en link naar eerder werk naar Wouter Hermans wouterdhermans hotmail. Voor een nieuwe viral voor een verkeersveiligheid organisatie zijn ze nog op zoek naar diverse figuranten voor 7 juni De film viral wordt gelanceerd in juni op diverse websites.

Ze zoeken zowel meisjes als jongens in de leeftijd van 16 tot en met 17 jaar oud. De shoot zal vanaf Wat en waar Ze zoeken zowel jongeren in Rotterdam als Utrecht voor deze film als scholier. Eventueel vragen ze je om een schooltas mee te nemen. Vergoeding Eten en drinken op de set, een DVD met het resultaat en natuurlijk een leuke dag en unieke ervaring voor je CV!

Aanmelden Stuur een e-mail met je gegevens naam, adres, woonplaats, leeftijd, telefoonnummer, e-mailadres en eventueel ervaring en een foto naar: Voor een nieuwe filmproductie genaamd Kappertje zijn ze opzoek naar vier acteurs. De makers zijn eerstejaars studenten aan de Hogeschool voor de Kunsten en hebben de opdracht om met zijn drieen hun idool te verfilmen.

Ze hebben gekozen voor Alex van Warmerdam en de film is daarom aan de vreemde kant. Het verhaal Het verhaal in het kort gaat over een kapper, die een erg slecht lopende kapperszaak heeft. Zijn huisbaas komt binnen om de huur van de afgelopen maanden op te halen. Dit heeft de kapper niet en de huisbaas komt met een compromis. Als de kapper zijn echtgenoot omlegt wordt zijn huur kwijtgescholden. Na lang twijfelen gaat de kapper akkoord en dit leidt tot een vreemd en gecompliceerd verhaal.

Rollen Ze zijn opzoek voor dit verhaal naar: De kapper De huisbaas Een vrouw komt langs in de kapperszaak De echtgenoot de man van de huisbaas Al deze personages zijn rond de Als je je aangesproken voelt voor dit verhaal, reageer dan snel!

Aanmelden Voor meer informatie en reacties kunt je een mail sturen naar lottekonijn gmail. Voor een korte film door studenten zijn ze nog op zoek naar een actrice tussen de 10 en 16 jaar. Het is een rol in een kort filmpje van ongeveer 4 minuten wat over pesten op het schoolplein gaat. Vergoeding Catering is aanwezig en er is een reiskostenvergoeding. Verder houd je er natuurlijk een leuke ervaring aan over! Aanmelden Je kunt je aanmelden bij Wouter Massink door te mailen naar woutermassink gmail.

Pretty Pictures Productions te Amsterdam zal binnenkort de low budget pilot van de nieuwe komedie tv serie The Guru gaan produceren over een idiote Guru in Amsterdam. Hiervoor zoekt Pretty Pictures Productions nog enkele acteurs en actrices voor de personages. Vergoeding Er is een lowbudget vergoeding. Pas wanneer de pilot is opgenomen en verkocht is aan de tv-stations zal er over een contract en salarisvergoeding worden gepraat. Aanmelden Sollicitaties met foto kunnen per mail in het Nederlands of Engels naar: Op woensdag 9 mei wordt er in Club Air in Amsterdam een videoclip opgenomen voor de spannende kinderfilm de Club van Lelijke Kinderen.

De soundtrack van de film wordt gezongen door Jayh. De opnames vinden plaats op 9 mei van ongeveer Aanmelden Lijkt het je leuk om mee te doen? Schrijf je dan snel in op http: Voor de korte film "Ruben" van Thijs Verhoeven zijn ze nog op zoek naar twee jongens die een hoofdrol willen spelen en jongens en meisjes die willen figureren als klasgenootjes. Het verhaal De film gaat over Ruben. Een jarige jongen die ontdekt dat hij jongens leuker vindt dan meisjes en hierdoor wordt gepest en mishandeld.

Het verhaal is actueel en heeft gelukkig een goed einde. Deze korte film zal worden vertoond op het Nederlands Filmfestival en als voorlichtings-materiaal dienen voor middelbare scholen.

Rollen Ze zijn op zoek naar twee jongens in de leeftijd van 14 tot 17 jaar met een maximale lengte van cm. Deze jongens moeten geen moeite hebben om een rol als homo te spelen. Als je zelf homo bent is dat natuurlijk een voordeel. Voor de rollen als pestkoppen hebben ze al een aantal acteurs. Maar ze zoeken nog jongens van 14 tot 17 jaar die een stoer uiterlijk hebben en misschien qua lengte iets langer zijn dan cm is niet noodzakelijk. Voor figuratie zijn ze op zoek naar jongens en meisjes in dezelfde leeftijds categorie die 1 dag zouden willen figureren als klasgenoten en schoolgenoten.

Aanmelden Wil je auditie doen als acteur, dan organiseren zij een auditiedag op 21 april op een centrale plek in de Randstad. Locatie wordt bekend gemaakt nadat je geselecteerd bent voor auditie. De film zal half mei worden opgenomen. Inschrijven kan je doen door een mail te sturen naar: Inschrijving gesloten met als onderwerp "Auditie Ruben".

Stuur ook je naam, leeftijd, geboortedatum, lengte, contact informatie van jou en je ouders en natuurlijk je leukste nieuwste foto waar jij helemaal op staat. Ze zijn op zoek naar gemotiveerde enthousiastelingen met gevoel voor dans Leeftijd tussen jaar die avontuurlijk zijn ingesteld en gedisciplineerd kunnen werken eventueel in deeltijd.

Heb je lef en wil je meer doen met dans dan kun jij je nu aanmelden! Zij verzorgen voorstellingen door Nederland maar ook ver daarbuiten. Jaarlijks voorstellingen op verschillende locatie wereldwijd in Europa en Canada. Meer informatie kun je vinden op www. Aanmelden Lijkt het je leuk om mee te doen aan deze productie?

Mail dan even naar cvdvorst tourplanners. Ook als je vragen hebt kun je het beste mailen naar dit email adres. Regisseur Davey Snoek studeert filmregie en is voor een film op zoek naar acteurs en actrices voor de rollen van ouders en 4 kinderen.

Het verhaal De film gaat over een gezin met vier jonge kinderen waarbij de ouders erg worstelen met de opvoeding. De kinderen zijn hyperactief en het gezin ligt eigenlijk een beetje in stukken; iedereen vormt zijn eigen eilandje.

Sex in de manege nederlands gesproken sex

  • GEILE TANTRA MASSAGE HOLLANDS KUTJE
  • Ze zoeken een acteur rond de 17 jaar voor een vaste rol in de serie. Belgium   Netherlands   Czech Republic   Other. Hiervoor zoekt Pretty Pictures Productions nog enkele acteurs en actrices voor de personages.
  • 959