Dik kutje meisjes verwennen elkaar

dik kutje meisjes verwennen elkaar

Bella neemt een forse negerlul tot achter in haar keeltje. Clitje stimuleren tot het kutvocht uit haar poesje stroomt. Blondje met volle kont wordt gepakt door studiegenoot. Vinger in het kutje en een teen in de mond.

Jenny Lee is een heel ondeugend poesje. Lesbo likt haar beste vriendin's poesje schoon. Dikke amateur lesbiennes likken elkaars forse lappen. Mooi jong poesje klaar gevingerd voor de webcam.

Kittig poppetje verkent eigen poesje. Twee biseksuele meisjes vormen trio met Alex. De anatomie van het jonge meisjes kutje. Een orgasme in je ouders bed. Amateurtje masseert haar kutje met een vibratie ei. Orgasmic massage; yonitale touch. Handyman lult twee middelbare vrouwen naar knetterend orgasme.

Geile bikini babes keuren elkaars nieuwste aanwinst. Twee jonge meiden gaan los op elkaars zoete kutje. Ze knielde schrijlings boven het gezicht van de gebondenne. Haar poes was slechts enkele centimeters van Nadja's mond verwijderd. Zuchtend van opwinding liet Georgia haar schedemond langzaam zakken.

Carla hield Nadja's hoofd onwrikbaar vast. Het volgende moment begon Georgia haar natte pruim brutaal over Nadja's mond te wrijven.

Voor het eerst in haar leven proefde het meisje de smaak van een andere vrouw. Ze snakte naar adem. Dat kon Georgia en Carla echter niet schelen. Carla's handen gleden over Nadja's borsten. Ze bracht haar mond er naar toe. Haar lippen sloten gulzig om de tepels. Ze begon er uitgebreid aan te zuigen.

Met haar tanden trok ze de bruine knoppen ver uit de aureolen. Georgia ging nog steeds haar gleufje over Nadja's mond. Ze bewoog zich zo, dat haar dikke klit heerlijk werd gemasseerd. Kreunend zat ze op het willoze slachtoffer. Haar strakke billen schoven steeds achteruit. Nadja proefde het geil dat de jonge vrouw in overvloed afscheidde.

Onwillekeurig likte ze haar lippen af. Ze schaamde zich ervoor, dat ze dit moment heel opwindend vond. Met omgistige ogen keek Nadja haar aan. Zij had een dildo om haar heupen gebonden. Het lid stak dreigend uit haar schaamhaar vooruit. Nadja kon haar ogen niet geloven. Wat was dat ding groot en dik!. Kniel op handen en knieen voorover tussen Nadja's dijen en ga stevig aan haar kut zuigen!. Dan zal ik hem van achter af in je pruim stoten. Maar eerst moet Nadja de staaf afzuigen, zodat hij lekker nat wordt!.

En terwijl Georgia met flitsende tong aan Nadja's schaamspleet begon te likken duwde Carla de plastic staaf tussen Nadja's lippen. Ze dwong het meisje om op de harde namaak roede te zuigen en voor meer dan de helft nat te maken met haar speeksel. Het meisje stikte er haast in.

Ze was blij toen Carla hem eindelijk wegtrok. Nadja voelde dat haar schaamlipjes open werden getrokken. Georgia's tong gleed op en neer door haar vurige spleet.

Het volgende moment raakte ze haar verstijfde klit aan. Het leek wel of er elektrische vonken door haar buik schoten. O, dat vond ze best fijn. Ze begon met haar bekken te draaien en haar kontje wipte driftig op en neer. Carla stelde zich hurkend achter Georgia's billen op en plaatste de dikke staaf tussen Georgia's dijen door, pal voor haar sponzige gleuf. Impulsief stuwde Georgia haar achterste omhoog zodat haar vriendin nu makkelijk bij haar kon binnen komen.

De jonge vrouw in het midden kreunde luid toen de harde staaf door haar vaginatube ribbelde. Haar gebogen lichaam schokte vooruit. Met nog meer inzet begon ze Nadja te beffen. Die zou nu het liefst Georgia's hoofd hebben vast gegrepen, om haar nog dichter tegen haar schoot te drukken. Maar haar handen waren onwrikbaar vast gebonden. Haar machtteloze positie versterkte op een wonderlijke manier haar sensuele gevoelens. Het was net of ze er nu nog meer van genoot. Ze kronkelde wulps heen en weer.

Georgia tilde even haar hoofd op en zei tegen Carla: Ja, ik ben je geile hoer! Ik zal mijn kont nog steviger rond draaien. Bij elke stoot die ze aan haar vriendin gaf, wipten haar borsten fel heen en weer. Haar donkere spenen staken ver uit de ronde tepelvlekken, ten teken van haar wellust.

Ze bonkte vooruit en zorgde er voor dat Georgia steeds vinniger op Nadja's gleuf zoog. Het vastgebonden meisje begon ingehouden te grommen. Haar kittelaar werd zo intens gestimuleerd dat ze langzaam maar zeker naar het hoogtepunt toe werd gedreven. Ze begint te komen! Ze wilde nu klaar komen.

Haar naakte lichaam spartelde in allerlei bochten. Haar tieten draaide rond. Ze trok hard aan de koorden. Met een rood aangelopen hoofd beleefde ze haar eerste lesbische climax. Nadja voelde zich erg licht in het hoofd worden en viel bewusteloos.

De meisjes maakten haar snel los en gaven haar iets te drinken. Nadja knikte licht en zei "Ja het was wel leuk, maar ik vind het nu wel genoeg. Je vond het nu lekker; dan doen we het zonder je vast te binden. Nadja voelde zich zo uitgeput dat ze zich omdraaide en in een diepe slaap weg zakte.

De beide andere meisjes gingen nog heel lang samen verder. Vanaf nu kun je ons helpen middels een donatie , klik hier voor meer info! Verstuur dit verhaal naar een vriend. Er zijn geen reacties gevonden. Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven. Ik zou graag een verhaal willen lezen over een bedrijfsfe Laurake kun je mij een bericht sturen op razpoetin hotma Hallo, ik ben op zoek naar een verhaal met jonge buurjong Gertibaldi  »  Verhalen  »  Lesbisch  »  kutjes verwennen elkaar kutjes verwennen elkaar kutjes verwennen elkaar Op een dag kwam Nadja laat thuis van kollege.

Gebruik onderstaand formulier om in te loggen. Bijna nooit zin in sex hebben.

..

Dikkentieten emmen sex

Ik gooide nu spontaan al mijn kleren uit en ook Ella deed dat. Ik kwam naast haar staan en streelde even haar hele lijf en kwam uit bij haar kutje, wat ook heerlijk nat was.

Kom maar op ze Brenda, ik ga op bed liggen en je neemt mij maar zoals je zelf graag wilt en dan ruilen we straks. Ga dan maar op je rug liggen zei Ella, als je het echt niet erg vind dat ik zelf bepaal wat ik met je ga doen.

Nee hoor, maakt mij niet uit riep Brenda opgewonden, neuk me zo hard als je kunt. Ze ging op haar rug liggen. Benen wijd en ze wachtte af. Het duurde even en ze keek om te kijken wat Ella deed, die had glijmiddel op de dildo gedaan en had deze nu voorgebonden. Ik kom op je liggen zei ze, en Brenda voelde haar hete lichaam tegen de hare. Ze hield de dildo voor Brenda haar kontje, deed deze een klein stukje naar binnen, wat best goed strak was. Niet stoppen hoor, zei Brenda, ga door het komt wel goed.

Ella bewerkte nog even haar kutje, zodat de sappen naar haar kontje konden worden geveegd. En toen zat de dildo in haar, ze voelde het, en goed ook. Al kreunend zei ze, dit is heerlijk, toe maar , neuk mijn kont maar, ik ben zo geil lieverd, ik wil dat je me klaar neukt.

Ella deed wat van haar gevraagd werd, ze genoot er zelf ook enorm van. Brenda kronkelde van genot, wat zalig dat ze dit nu konden doen dacht ze, wat lief van haar vriendin. Ze hield het bijna niet meer, helemaal niet toen Ella haar tieten begon te kneden.

Ze gilde het bijna uit, toe maar , neuk, neuk riep Brenda en Ella stootte een paar keer heel hard en hoorde toen een hele diepe zucht.

Ze was anaal klaargekomen, voorzichtig trok ze de dildo terug en ging naast Brenda liggen die haar een behoorlijk natte zoen gaf. Dat smaakte naar meer en zo lagen ze een tijdje te zoenen, de tongen in elkaars mond. Ondertussen had ze de dildo weg gehaald en kon nu stevig tegen haar vriendin aan gaan liggen. Nu is het jou beurt Brenda, zei Ella, probeer het lekkere ding eens uit op mij, ik ga nu liggen en neuk me maar zoals je wilt, maar doe het wel heel lekker.

Dat zou Brenda zeker doen, wat onhandig deed ze de dildo voor, zei tegen haar vriendin, ga maar op je rug liggen en toen ging zij bovenop liggen. De Dildo gleed als vanzelf in Ella haar kutje, zo geil was ze al, door het idee nu eens goed geneukt te worden.

Ondertussen gaven ze elkaar weer een lange tongzoen, tot Ella het niet meer hield en riep, ik kom klaar. Snel deed Brenda wat ze van plan was, zodra Ella haar sappen naar buiten stroomden ging ze met haar mond er heen, en ging lekker zuigen aan haar kutje, om alle sappen er goed uit te likken, Ella vond het heerlijk want het gekreun ging maar door.

Toen ze weer naast elkaar lagen zeiden ze dat het een goede aanwinst was voor hun sex spelletjes, en dat ze hem voortaan altijd gingen gebruiken. Ella wilde weer verder gaan, maar Brenda was bang dat haar moeder al snel thuis zou komen.

Kom zei ze, we maken het bed in orde en gaan naar de douche, dan mag je mij daar nog eens weer verwennen. Maar wel zachtjes nu, ik wil niet dat mijn moeder het hoort. Snel sloegen ze het dekbed dicht, trokken het strak en namen de dildo mee naar de douche. Beneden hoorden ze een deur slaan. Ze moesten giechelen, net op tijd zei Brenda, daar is mijn moeder al. Ze ging boven aan de trap staan en riep, mams, ik ga even douchen hoor, ik heb het zo warm en ik zweet heel erg. Prima riep haar moeder, kom je dan zo wat drinken benden?

Dat beloofde ik en zou haar dan wel vertellen dat Ella er ook was, ik wou haar nu nog niets vertellen. We beleven nog best lang onder de douche, we kregen maar niet genoeg van de dildo, we wilden nog zo veel uitproberen. Toen we elkaar nog een keer in beide gaatjes hadden geneukt besloten we toch maar om ons af te drogen, voor we problemen kregen.

Ella droogde zachtjes mijn hele lijf af, wat mij weer geil maakte, maar ik wilde het nu niet meer laten merken. Daarna droogde ze zichzelf af en we deden de kleren aan. Beneden gekomen had Brenda haar moeder al 3 glazen drinken klaar gezet, Brenda keek haar vragend aan en ze zei, als jullie zo lekker tekeer gaan samen dan weet ik toch meteen dat je vriendin er is?

Kom gezellig zitten meiden, dan drinken we gezellig wat. We hadden nog een rode kleur van alle inspanning maar zeiden tegen Brenda haar moeder dat we het nog steeds erg warm hadden en die glimlachte een keer, zou ze het door hebben? Bella neemt een forse negerlul tot achter in haar keeltje. Clitje stimuleren tot het kutvocht uit haar poesje stroomt. Blondje met volle kont wordt gepakt door studiegenoot. Vinger in het kutje en een teen in de mond. Jenny Lee is een heel ondeugend poesje.

Lesbo likt haar beste vriendin's poesje schoon. Dikke amateur lesbiennes likken elkaars forse lappen. Mooi jong poesje klaar gevingerd voor de webcam. Kittig poppetje verkent eigen poesje. Twee biseksuele meisjes vormen trio met Alex.

De anatomie van het jonge meisjes kutje. Een orgasme in je ouders bed. Amateurtje masseert haar kutje met een vibratie ei. Orgasmic massage; yonitale touch. Handyman lult twee middelbare vrouwen naar knetterend orgasme. Geile bikini babes keuren elkaars nieuwste aanwinst. Twee jonge meiden gaan los op elkaars zoete kutje.dik kutje meisjes verwennen elkaar

Bella neemt een forse negerlul tot achter in haar keeltje. Clitje stimuleren tot het kutvocht uit haar poesje stroomt. Blondje met volle kont wordt gepakt door studiegenoot.

Vinger in het kutje en een teen in de mond. Jenny Lee is een heel ondeugend poesje. Lesbo likt haar beste vriendin's poesje schoon. Dikke amateur lesbiennes likken elkaars forse lappen. Mooi jong poesje klaar gevingerd voor de webcam. Kittig poppetje verkent eigen poesje. Twee biseksuele meisjes vormen trio met Alex. De anatomie van het jonge meisjes kutje. Een orgasme in je ouders bed. Amateurtje masseert haar kutje met een vibratie ei.

Orgasmic massage; yonitale touch. Handyman lult twee middelbare vrouwen naar knetterend orgasme. Geile bikini babes keuren elkaars nieuwste aanwinst. Twee jonge meiden gaan los op elkaars zoete kutje. Ze knielde schrijlings boven het gezicht van de gebondenne. Haar poes was slechts enkele centimeters van Nadja's mond verwijderd. Zuchtend van opwinding liet Georgia haar schedemond langzaam zakken. Carla hield Nadja's hoofd onwrikbaar vast. Het volgende moment begon Georgia haar natte pruim brutaal over Nadja's mond te wrijven.

Voor het eerst in haar leven proefde het meisje de smaak van een andere vrouw. Ze snakte naar adem. Dat kon Georgia en Carla echter niet schelen. Carla's handen gleden over Nadja's borsten. Ze bracht haar mond er naar toe.

Haar lippen sloten gulzig om de tepels. Ze begon er uitgebreid aan te zuigen. Met haar tanden trok ze de bruine knoppen ver uit de aureolen. Georgia ging nog steeds haar gleufje over Nadja's mond. Ze bewoog zich zo, dat haar dikke klit heerlijk werd gemasseerd. Kreunend zat ze op het willoze slachtoffer. Haar strakke billen schoven steeds achteruit. Nadja proefde het geil dat de jonge vrouw in overvloed afscheidde. Onwillekeurig likte ze haar lippen af. Ze schaamde zich ervoor, dat ze dit moment heel opwindend vond.

Met omgistige ogen keek Nadja haar aan. Zij had een dildo om haar heupen gebonden. Het lid stak dreigend uit haar schaamhaar vooruit. Nadja kon haar ogen niet geloven.

Wat was dat ding groot en dik!. Kniel op handen en knieen voorover tussen Nadja's dijen en ga stevig aan haar kut zuigen!.

Dan zal ik hem van achter af in je pruim stoten. Maar eerst moet Nadja de staaf afzuigen, zodat hij lekker nat wordt!. En terwijl Georgia met flitsende tong aan Nadja's schaamspleet begon te likken duwde Carla de plastic staaf tussen Nadja's lippen. Ze dwong het meisje om op de harde namaak roede te zuigen en voor meer dan de helft nat te maken met haar speeksel. Het meisje stikte er haast in. Ze was blij toen Carla hem eindelijk wegtrok.

Nadja voelde dat haar schaamlipjes open werden getrokken. Georgia's tong gleed op en neer door haar vurige spleet. Het volgende moment raakte ze haar verstijfde klit aan.

Het leek wel of er elektrische vonken door haar buik schoten. O, dat vond ze best fijn. Ze begon met haar bekken te draaien en haar kontje wipte driftig op en neer. Carla stelde zich hurkend achter Georgia's billen op en plaatste de dikke staaf tussen Georgia's dijen door, pal voor haar sponzige gleuf.

Impulsief stuwde Georgia haar achterste omhoog zodat haar vriendin nu makkelijk bij haar kon binnen komen. De jonge vrouw in het midden kreunde luid toen de harde staaf door haar vaginatube ribbelde.

Haar gebogen lichaam schokte vooruit. Met nog meer inzet begon ze Nadja te beffen. Die zou nu het liefst Georgia's hoofd hebben vast gegrepen, om haar nog dichter tegen haar schoot te drukken. Maar haar handen waren onwrikbaar vast gebonden. Haar machtteloze positie versterkte op een wonderlijke manier haar sensuele gevoelens.

Het was net of ze er nu nog meer van genoot. Ze kronkelde wulps heen en weer. Georgia tilde even haar hoofd op en zei tegen Carla: Ja, ik ben je geile hoer! Ik zal mijn kont nog steviger rond draaien. Bij elke stoot die ze aan haar vriendin gaf, wipten haar borsten fel heen en weer. Haar donkere spenen staken ver uit de ronde tepelvlekken, ten teken van haar wellust. Ze bonkte vooruit en zorgde er voor dat Georgia steeds vinniger op Nadja's gleuf zoog. Het vastgebonden meisje begon ingehouden te grommen.

Haar kittelaar werd zo intens gestimuleerd dat ze langzaam maar zeker naar het hoogtepunt toe werd gedreven. Ze begint te komen! Ze wilde nu klaar komen. Haar naakte lichaam spartelde in allerlei bochten. Haar tieten draaide rond. Ze trok hard aan de koorden.

Met een rood aangelopen hoofd beleefde ze haar eerste lesbische climax. Nadja voelde zich erg licht in het hoofd worden en viel bewusteloos.

De meisjes maakten haar snel los en gaven haar iets te drinken. Nadja knikte licht en zei "Ja het was wel leuk, maar ik vind het nu wel genoeg. Je vond het nu lekker; dan doen we het zonder je vast te binden. Nadja voelde zich zo uitgeput dat ze zich omdraaide en in een diepe slaap weg zakte.

De beide andere meisjes gingen nog heel lang samen verder. Vanaf nu kun je ons helpen middels een donatie , klik hier voor meer info! Verstuur dit verhaal naar een vriend. Er zijn geen reacties gevonden.

Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven. Ik zou graag een verhaal willen lezen over een bedrijfsfe Laurake kun je mij een bericht sturen op razpoetin hotma Hallo, ik ben op zoek naar een verhaal met jonge buurjong Gertibaldi  »  Verhalen  »  Lesbisch  »  kutjes verwennen elkaar kutjes verwennen elkaar kutjes verwennen elkaar Op een dag kwam Nadja laat thuis van kollege. Gebruik onderstaand formulier om in te loggen. Bijna nooit zin in sex hebben.

..