Kleinekutjes tepels strelen

Ga er niet vanuit dat alle borsten hetzelfde zijn en dan komt het helemaal goed. Zie de borsten van je vriendin als een leeg canvas en ontdek welke kleuren je nodig hebt voor een overweldigende creatie….

Er zijn 6 soorten tepels bij vrouwen. Tenzij ze erom vraagt, behoor je de borsten van een vrouw niet als stressballen te gebruiken. Behandel ze teder alsof je een kitten in je handen hebt. Borsten en tepels zijn immers gevoelig. Je kunt haar borsten masseren met je handpalmen.

Of draai rondjes met je vinger. Zo ligt een tepel orgasme binnen handbereik. Juist wanneer je net begint met het stimuleren van haar borsten, kun je de hoofdprijs het beste even laten liggen: Bewaar die liever nog even voor later.

Net als het plagen van haar clitoris, kan ook het ontwijken van haar tepels haar vreselijk opgewonden maken. Wanneer ze je vraagt om meer of ze is duidelijk goed opgewarmd kun je haar tepels meenemen in jouw liefdesspel en zal een eventueel tepel orgasme des te heftiger voelen voor haar.

Leuk dat je goed overweg kan met je vingers, maar vergeet ook je mond niet. Je mond is warm en nat en dat voelt voor veel tepels goddelijk aan. Net als met je vingers, kun je ook met je mond eindeloos veel moves uithalen. Kussen, zachtjes bijten, likken en zuigen. Noem het maar op, het is allemaal mogelijk. Probeer bijvoorbeeld eens met het puntje van je tong rondjes te draaien om haar tepel.

Je bent echt niet helemaal aan je lot overgelaten, grote kans dat je vriendin je de weg in boobyland best wil wijzen. Vraag haar niet de oren van de kop, maar probeer iets en vraag haar of ze het fijn vindt. Of vraag haar op de man af waar ze super opgewonden van raakt. Laat haar eventueel zelf met haar borsten en tepels spelen en kijk toe. Waarom kan mijn vriendin niet klaarkomen als we seks hebben?

Probeer tijdens de borst- en tepelstimulatie op haar reactie te letten. Kreunen en hijgen is een goed teken. Maar ook haar borsten zelf verraden of ze het naar haar zin heeft of niet. Ook een rode huid en donkerdere tepels zijn een goed teken. Ten slotte kun je altijd nog even een check doen door je vingers in haar slipje te laten gaan.

Een vochtige flamoes zegt meer dan genoeg. Een tepel orgasme kan dan nooit ver meer zijn. Niet alle vrouwen houden van een zachte aanpak of willen constant op een tedere manier behandeld worden. Als dat het geval is bij jouw vriendin is het tijd om de volumeknoppen open te draaien. Zijn hand kneep in zijn harde lul. Mmm hij trok nu zijn joggingbroek wat omhoog.

Oooh daar zag ik nu heel duidelijk zijn harde lul!!! Wat een pik, mijn god. Nog wat drinken vroeg ik? Ja zeiden ze in koor. Ik stond weer in de keuken en net als de vorige keer hoorde ik achter me opeens zal ik je even helpen.

Die harde pik nog duidelijk zichtbaar. Hij liep op me af en pakte me vast. Keek me aan en zei: Je bent een echte slet. Je moet gewoon geneukt worden.

Je vraagt er gewoon om. Je kut is nat he? Je wil je laten neuken door me. Je zit me gewoon op te geilen, een knul van 19 jaar. Zijn hand pakte mijn hand en voor ik het wist lag mijn hand op de joggingbroek en op zijn harde lul. Mijn god het voelde zo hard. Hij wreef mijn hand heen en weer over zijn jonggingbroek en pik. Wil je hem geil wijf? Zeg het me geil wijf!!! Ooh ja Melvin ik wil die grote lul van je! Mijn god wat zei ik nu!

Dacht ik wel Marieke lachte hij. Ooh die is even snel naar huis, die is zo terug. Zijn hand gleed tussen mijn benen. Is het niet lekkerder dat ik je kut verwen in plaats van je eigen hand? Oooh dat was het zeker dacht ik. Oooh zijn hand de stof van mijn jurkje en string wrijvend over mijn kutje.

Damn ik werd geil, mijn tepels weer hard. Mmm alweer stijve tepels sletje? Mij opgeilen he Dat zou je wel willen he dat ik die kut van je verwen. Mmm mijn hand op je kutje, mijn vingers die erin glijden. En weg was zijn hand. Pak het drinken we gaan terug naar de kamer Marieke zei hij opeens op heel vriendelijke en lieve toon. Ik wilde de drankjes pakken, toen ik opeens hoorde STOP.

Draai je eens om. Daar stond Melvin de joggingbroek wat omlaag en met die keiharde donkere pik in zijn hand. Vind je hem mooi geil wijf?

Ooh ja riep ik to mijn schrik heel enthousiast. Dat dacht ik wel slet. Hij trok een paar keer aan zijn lul. Jemig wat een pik. Hij zou die geile kut van je wel willen voelen nu zei Melvin. Die milfkut van je. En daar borg hij hem weer op in zijn joggingbroek, mij achterlatend met een een natte kut en stijve tepels. In plaats van hem te verleiden had hij mij verleid en late verlangen naar zijn pik.

Marieke waar ben je mee bezig!!! Je weet dat het niet kan en mag en toch verlang je naar die jonge pik.

Marlies was terug en vroeg me waar ze uiteindelijk voor was gekomen. Ze wilde graag in mijn kledingzaak werken om zo wat geld te verdienen. Natuurlijk mocht dat van mij, maar moest nog wel even overleggen met mijn beste vriendin en werkneemster. Ze waren weer weg. Ik heb mijn pc aangezet en ben op zoek gegaan naar een geile film met een jonge neger die zijn vriendin neukt.

Lekker liggend op mijn bed zag ik vervolgens de film groot weergegeven worden op mijn tv. Het meisje begon de grote paal af te trekken en te zuigen. Dat was het enige wat ik echt goed van de film gezien heb. Ik liet mijn bandjes van het jurkje van mijn schouders glijden. Tilde het stof over mijn tieten, zodat deze lekker de vrijheid tegemoet gingen.

Pff ik ben de tel kwijt hoe vaak ze vandaag wel niet hard geworden zijn. Mijn kleine C cup is nog lekker stevig en ik pak mijn rechterborst vast en begon die zachtjes te kneden. Met mijn andere hand aaide en streelde ik de tepel van mijn andere borst.

Oooh wat geil mijn tepels zijn altijd lekker gevoelig. Ik likte 2 vingers met mijn tong nat en ging daarmee over mijn tepels.. Mmm deze waren nu wat natjes en glimden wat. Mijn andere hand zat lekker in het zachte vlees van mijn borst te knijpen. Deze borst duwde ik nu wat omhoog, zodat ik net met het puntje van mijn tong de tepel kon aanraken en dus kon likken. Na een poosje wisselde ik de borst af. Ik ging staan om het jurkje en mijn laarsjes uit te doen. Mijn blik viel even op de tv, waar het meisje gebeft werd.

Mmm dat zou ik ook wel willen voelen. Mijn oogjes dicht van genot dacht ik terwijl Melvin me likt. Het rode zijden stringetje van me was duidelijk nat. Een grote natte vlek kon je duidelijk waarnemen. Ik trok het met wat moeite over mijn strak kontje uit.

Oooh daar kwam de zoete geur van mijn kutje me al tegemoet. Het meisje op tv werd nog steeds gelikt. Mijn ene hand legde ik plat op mijn buik en gleed vervolgens met wat gespreide vingers richting mijn natte rijpe kut.

Met mijn andere hand plaagde ik mezelf een beetje door met de vingertoppen me te strelen. Ik trok mijn benen op en zette mijn voeten wat van elkaar. Mijn hand gleed over mijn buik richting mijn 44 jarig kutje. Net voor het raken van mijn kutje gleed ik met mijn hand via mijn been naar de binnenkant van mijn dij.

Mmm lag Melvin nu maar tussen mijn benen. Daar gleed ik naar mijn natte kut. Ooh een zucht ontsnapte uit mijn mond bij het aanraken van mijn kutje. Ik gleed langzaam over mijn kut omhoog naar mijn clitje. Mmm wat zou Melvin doen als hij me zo zag? Zij hij er gelijk opspringen? Zou hij zichzelf aftrekken? Mmm oooh die gedachten maakten me alleen maar geiler. Ik begon over mijn clitje te gaan. Oooh wat was dat knopje toch hard en wat werd ik er geil van bij het aanraken ervan.

Steeds sneller wrijf ik erover, mijn kutje natter en warmer voelen worden. Mijn ademhaling gaat sneller. Daarna stopte ik en nam mijn clit tussen duim en wijsvinger en begon langzaam wat aan mijn clitje te trekken en snel tussen mijn vingers door laten gaan.

Wat werd ik geil. Mijn hand gleed nu weer naar mijn kale natte kut. Mijn middelvinger gleed door mijn spleet. De kutlipjes gingen daardoor wat meer open staan. Mijn andere vinger gleed ik langs de buitenkant van mijn lipjes, terwijl ik deze zachtjes naar binnen drukte, zodat mijn kutlipje lekker gemasseerd en wat gekneed werd.

Dat is zo lekker altijd. Dan laat ik mijn vinger in mijn kutje glijden. Mmmm die glijdt er makkelijk in. Mijn vinger wordt gelijk nat en warm. Op en neer gaat mijn vinger. Dan nog een vinger erbij. Oooh ik voel bij het uitgaan van mijn vingers wat kutvocht mee naar buiten stromen. Het stroomt zo langs mijn kutje tussen mijn benen naar mijn kontje.

Een 3e vinger volgt. Dan haal ik ze er allemaal uit en lik ik ze 1 voor 1 droog. Mmm wat smaakt dat heerlijk zoet. De kamer is inmiddels gevuld met de geur van een geil wijf. Uit mijn kastje naast het bed haar ik een dildo en vibrator.

Gratis nl sex neuken zaandam
Ga er niet vanuit dat alle borsten hetzelfde zijn en dan komt het helemaal goed. Zie de borsten van je vriendin als een leeg canvas en ontdek welke kleuren je nodig hebt voor een overweldigende creatie…. Er zijn 6 soorten tepels bij vrouwen. Tenzij ze erom vraagt, behoor je de borsten van een vrouw niet als stressballen te gebruiken. Behandel ze teder alsof je een kitten in je handen hebt.

Borsten en tepels zijn immers gevoelig. Je kunt haar borsten masseren met je handpalmen. Of draai rondjes met je vinger. Zo ligt een tepel orgasme binnen handbereik.

Juist wanneer je net begint met het stimuleren van haar borsten, kun je de hoofdprijs het beste even laten liggen: Bewaar die liever nog even voor later. Net als het plagen van haar clitoris, kan ook het ontwijken van haar tepels haar vreselijk opgewonden maken.

Wanneer ze je vraagt om meer of ze is duidelijk goed opgewarmd kun je haar tepels meenemen in jouw liefdesspel en zal een eventueel tepel orgasme des te heftiger voelen voor haar. Leuk dat je goed overweg kan met je vingers, maar vergeet ook je mond niet. Je mond is warm en nat en dat voelt voor veel tepels goddelijk aan.

Net als met je vingers, kun je ook met je mond eindeloos veel moves uithalen. Kussen, zachtjes bijten, likken en zuigen. Noem het maar op, het is allemaal mogelijk.

Probeer bijvoorbeeld eens met het puntje van je tong rondjes te draaien om haar tepel. Je bent echt niet helemaal aan je lot overgelaten, grote kans dat je vriendin je de weg in boobyland best wil wijzen. Vraag haar niet de oren van de kop, maar probeer iets en vraag haar of ze het fijn vindt. Of vraag haar op de man af waar ze super opgewonden van raakt.

Laat haar eventueel zelf met haar borsten en tepels spelen en kijk toe. Waarom kan mijn vriendin niet klaarkomen als we seks hebben? Probeer tijdens de borst- en tepelstimulatie op haar reactie te letten.

Kreunen en hijgen is een goed teken. Maar ook haar borsten zelf verraden of ze het naar haar zin heeft of niet. Ook een rode huid en donkerdere tepels zijn een goed teken. Ten slotte kun je altijd nog even een check doen door je vingers in haar slipje te laten gaan. Een vochtige flamoes zegt meer dan genoeg.

Een tepel orgasme kan dan nooit ver meer zijn. Niet alle vrouwen houden van een zachte aanpak of willen constant op een tedere manier behandeld worden. Als dat het geval is bij jouw vriendin is het tijd om de volumeknoppen open te draaien.

Zijn hand kneep in zijn harde lul. Mmm hij trok nu zijn joggingbroek wat omhoog. Oooh daar zag ik nu heel duidelijk zijn harde lul!!! Wat een pik, mijn god. Nog wat drinken vroeg ik? Ja zeiden ze in koor. Ik stond weer in de keuken en net als de vorige keer hoorde ik achter me opeens zal ik je even helpen. Die harde pik nog duidelijk zichtbaar. Hij liep op me af en pakte me vast. Keek me aan en zei: Je bent een echte slet.

Je moet gewoon geneukt worden. Je vraagt er gewoon om. Je kut is nat he? Je wil je laten neuken door me. Je zit me gewoon op te geilen, een knul van 19 jaar. Zijn hand pakte mijn hand en voor ik het wist lag mijn hand op de joggingbroek en op zijn harde lul.

Mijn god het voelde zo hard. Hij wreef mijn hand heen en weer over zijn jonggingbroek en pik. Wil je hem geil wijf? Zeg het me geil wijf!!! Ooh ja Melvin ik wil die grote lul van je! Mijn god wat zei ik nu! Dacht ik wel Marieke lachte hij. Ooh die is even snel naar huis, die is zo terug. Zijn hand gleed tussen mijn benen.

Is het niet lekkerder dat ik je kut verwen in plaats van je eigen hand? Oooh dat was het zeker dacht ik. Oooh zijn hand de stof van mijn jurkje en string wrijvend over mijn kutje. Damn ik werd geil, mijn tepels weer hard. Mmm alweer stijve tepels sletje? Mij opgeilen he Dat zou je wel willen he dat ik die kut van je verwen. Mmm mijn hand op je kutje, mijn vingers die erin glijden. En weg was zijn hand. Pak het drinken we gaan terug naar de kamer Marieke zei hij opeens op heel vriendelijke en lieve toon.

Ik wilde de drankjes pakken, toen ik opeens hoorde STOP. Draai je eens om. Daar stond Melvin de joggingbroek wat omlaag en met die keiharde donkere pik in zijn hand.

Vind je hem mooi geil wijf? Ooh ja riep ik to mijn schrik heel enthousiast. Dat dacht ik wel slet. Hij trok een paar keer aan zijn lul. Jemig wat een pik.

Hij zou die geile kut van je wel willen voelen nu zei Melvin. Die milfkut van je. En daar borg hij hem weer op in zijn joggingbroek, mij achterlatend met een een natte kut en stijve tepels. In plaats van hem te verleiden had hij mij verleid en late verlangen naar zijn pik. Marieke waar ben je mee bezig!!! Je weet dat het niet kan en mag en toch verlang je naar die jonge pik.

Marlies was terug en vroeg me waar ze uiteindelijk voor was gekomen. Ze wilde graag in mijn kledingzaak werken om zo wat geld te verdienen. Natuurlijk mocht dat van mij, maar moest nog wel even overleggen met mijn beste vriendin en werkneemster. Ze waren weer weg. Ik heb mijn pc aangezet en ben op zoek gegaan naar een geile film met een jonge neger die zijn vriendin neukt.

Lekker liggend op mijn bed zag ik vervolgens de film groot weergegeven worden op mijn tv. Het meisje begon de grote paal af te trekken en te zuigen. Dat was het enige wat ik echt goed van de film gezien heb.

Ik liet mijn bandjes van het jurkje van mijn schouders glijden. Tilde het stof over mijn tieten, zodat deze lekker de vrijheid tegemoet gingen. Pff ik ben de tel kwijt hoe vaak ze vandaag wel niet hard geworden zijn. Mijn kleine C cup is nog lekker stevig en ik pak mijn rechterborst vast en begon die zachtjes te kneden.

Met mijn andere hand aaide en streelde ik de tepel van mijn andere borst. Oooh wat geil mijn tepels zijn altijd lekker gevoelig. Ik likte 2 vingers met mijn tong nat en ging daarmee over mijn tepels.. Mmm deze waren nu wat natjes en glimden wat.

Mijn andere hand zat lekker in het zachte vlees van mijn borst te knijpen. Deze borst duwde ik nu wat omhoog, zodat ik net met het puntje van mijn tong de tepel kon aanraken en dus kon likken.

Na een poosje wisselde ik de borst af. Ik ging staan om het jurkje en mijn laarsjes uit te doen. Mijn blik viel even op de tv, waar het meisje gebeft werd. Mmm dat zou ik ook wel willen voelen. Mijn oogjes dicht van genot dacht ik terwijl Melvin me likt.

Het rode zijden stringetje van me was duidelijk nat. Een grote natte vlek kon je duidelijk waarnemen. Ik trok het met wat moeite over mijn strak kontje uit. Oooh daar kwam de zoete geur van mijn kutje me al tegemoet.

Het meisje op tv werd nog steeds gelikt. Mijn ene hand legde ik plat op mijn buik en gleed vervolgens met wat gespreide vingers richting mijn natte rijpe kut. Met mijn andere hand plaagde ik mezelf een beetje door met de vingertoppen me te strelen. Ik trok mijn benen op en zette mijn voeten wat van elkaar. Mijn hand gleed over mijn buik richting mijn 44 jarig kutje. Net voor het raken van mijn kutje gleed ik met mijn hand via mijn been naar de binnenkant van mijn dij.

Mmm lag Melvin nu maar tussen mijn benen. Daar gleed ik naar mijn natte kut. Ooh een zucht ontsnapte uit mijn mond bij het aanraken van mijn kutje. Ik gleed langzaam over mijn kut omhoog naar mijn clitje. Mmm wat zou Melvin doen als hij me zo zag? Zij hij er gelijk opspringen? Zou hij zichzelf aftrekken? Mmm oooh die gedachten maakten me alleen maar geiler. Ik begon over mijn clitje te gaan.

Oooh wat was dat knopje toch hard en wat werd ik er geil van bij het aanraken ervan. Steeds sneller wrijf ik erover, mijn kutje natter en warmer voelen worden. Mijn ademhaling gaat sneller. Daarna stopte ik en nam mijn clit tussen duim en wijsvinger en begon langzaam wat aan mijn clitje te trekken en snel tussen mijn vingers door laten gaan.

Wat werd ik geil. Mijn hand gleed nu weer naar mijn kale natte kut. Mijn middelvinger gleed door mijn spleet. De kutlipjes gingen daardoor wat meer open staan. Mijn andere vinger gleed ik langs de buitenkant van mijn lipjes, terwijl ik deze zachtjes naar binnen drukte, zodat mijn kutlipje lekker gemasseerd en wat gekneed werd. Dat is zo lekker altijd.

Dan laat ik mijn vinger in mijn kutje glijden. Mmmm die glijdt er makkelijk in. Mijn vinger wordt gelijk nat en warm. Op en neer gaat mijn vinger. Dan nog een vinger erbij. Oooh ik voel bij het uitgaan van mijn vingers wat kutvocht mee naar buiten stromen. Het stroomt zo langs mijn kutje tussen mijn benen naar mijn kontje. Een 3e vinger volgt. Dan haal ik ze er allemaal uit en lik ik ze 1 voor 1 droog. Mmm wat smaakt dat heerlijk zoet.

De kamer is inmiddels gevuld met de geur van een geil wijf. Uit mijn kastje naast het bed haar ik een dildo en vibrator.
Lingam massage eindhoven prive sex op

  • BiancaDark - Porno actrice.
  • 88
  • Mmm wat zou Melvin doen als hij me zo zag?
  • 738
Massage prive ontvangst dames prive


Mooie kutjes nl cardate escort


Tamara komt een stukje naar voren en blijft een poosje zitten, dan staat zij weer op en verlaat de kamer. Ik kijk haar na en zie dat zij weer in de tuin verder gaat met haar spel, ik trek mijn sportbroekje een stukje verder omhoog en zorg voor nog meer ruimte. Als ik weer lig hoor ik Tamara weer naar binnen komen, de spanning heeft ervoor gezorgd dat ik een harde paal heb.

Tamara gaat weer tussen mijn benen zitten en komt heel dicht bij mij, ineens voel ik haar vingers langs mijn been glijden. Zonder te stoppen gaan ze mijn sportbroekje binnen en glijden zachtjes over mijn kloppende vlees, ik kreun zachtjes en ga een beetje verliggen. De vingers van Tamara gaan niet weg en door mijn beweging ligt mijn paal volledig in haar hand. Met rustige bewegingen begint zij mijn paal te strelen en af te trekken. Ik voel dat deze spanning heel snel teveel zal zijn, zo snel als haar hand mijn pik te pakken had zo snel kom ik tot een daverend orgasme.

Min zaad stroomt langs haar vingers en over mijn been, Tamara trekt haar vingers terug en kijkt naar het zaad wat op haar vingers ligt. Ik kom iets omhoog en zeg dat zij alles moet oplikken. Zonder schroom of terughoudendheid likt zij haar vingers af en dan komt zij met haar mond naar mijn been.

Met haar vingers pakt zij mijn sportbroekje beet en trekt het van mijn billen, mijn pik verdwijnt gelijk in haar mond. Haar tong streelt langs mijn eikel en bezorgd mij een rilling die doorloopt tot in mijn tenen.

Ik wist niet dat zij zo geweldig een pik kon verwennen, gelijk ben ik bang dat zij dat met veel jongens heeft gedaan. Voor ik daar over ga praten wil ik alleen maar genieten, voor het eerst in heel lange tijd geniet ik weer van seks. Ik kijk naar Tamara en in haar ogen, die strak op die van mij zijn gericht, zie ik genot en opwinding. Ik weet dat het fout is wat wij doen maar zij wil het zelf, dat is geen excuus natuurlijk maar stop maar eens met zoiets heerlijks. Tamara laat mijn inmiddels weer keiharde pik uit haar mond glijden en kijkt mij vrolijk aan, ik til haar op en geef haar een zoen.

Gelijk voel ik haar tong tegen mijn lippen en als ik mijn lippen iets van elkaar doe schiet haar tong ertussen door en streelt mijn tong.

Er ontstaat een lange en opwindende tongzoen, deze jonge dame weet heel goed hoe zij moet zoenen. Mijn handen strelen over haar lichaam en maken haar kleren los, ik voel haar jonge borsten met harde tepels.

De borsten zijn vrij groot, ik vergelijk ze met die van haar moeder en voel dat haar borsten veel steviger zijn. Kreunend kijkt Tamara mij aan, ik laat de tepels tussen mijn vingers door glijden en knijp er zachtjes in. Ik laat een hand over haar strakke buik naar onderen glijden, heel even tilt Tamara haar billen op zodat haar broekje langs haar benen op de grond glijdt, mijn vingers glijden verder naar beneden en raken haar zeiknatte lipjes. Ik laat haar los en kijk haar strak aan, met een teleurgestelde uitdrukking probeerd zij haar kutje tegen mijn vingers te drukken.

Ik trek haar tegen mij aan en geef haar een lange tongzoen, mijn pik tikt tegen haar buik en ik voel de opwinding groeien om haar te nemen. Wij laten elkaar los en met haar hand rond mijn keiharde paal loop ik achter haar aan naar boven.

In mijn slaapkamer draait Tamara zich om en kijkt mij aan, ik krijg een kus en dan opent zij haar lippen. Ik ben nog maagd en wil dat jij mij ontmaagd. Met mijn vingers streel ik haar mooie naakte lichaam en besteed meer aandacht aan haar harde tepels en stevige borsten.

Mijn tong glijd langs haar tepel, heel even bijt ik zachtjes in haar tepel en gelijk hoor ik haar hard kreunen. Als dat het geval is bij jouw vriendin is het tijd om de volumeknoppen open te draaien.

Je kunt beginnen met licht knijpen of zachtjes haar tepel tussen je tanden nemen. Als zelfs dat nog niet genoeg is, kun je eventueel tepelklemmen gebruiken. Maar let op; dat is uiteraard niet voor elke vrouw weggelegd. Overleg het eventjes voor je ze koopt. Een lekker tepel orgasme gaat hand in hand met een goed gevoel. Probeer al haar remmingen als ze die heeft weg te nemen door gemeende complimentjes te geven over haar voorgevel.

Vertel bijvoorbeeld hoe opgewonden je er zelf van wordt door naar ze te kijken en ze aan te raken. Of zeg hoe mooi je ze vindt. Dat kan er maar net voor zorgen dat ze zichzelf helemaal laat gaan.

Hebben deze tips je geholpen om haar een tepel orgasme te geven? Deel je verhaal met me! Als het niet is gelukt, dan geen paniek. Niet alle vrouwen krijgen een orgasme van tepelstimulattie. Maar je kunt het wel altijd blijven proberen en oefenen natuurlijk! Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. You may use these HTML tags and attributes: Volg EasyToys op Instagram. Erotische verhalen schrijvers index Overzicht Seksuologen in Nederland Seksvloggers index Seksbloggers index Stel hier jouw vraag aan seksuoloog Talitha.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Al dobberend naar een orgasme toe! Meest gelezen De beste aftrek tips voor mannen uitgelegd! Zo, nu gaan we voort he. Die tepelklemmen op je tepels en die klemmetjes op je kutje blijven natuurlijk steken. En we beginnen terug om regelmatig stroomstootjes te geven. Hier komt de eerste, niet schrikken he.

Oei, ja ik voel het en haar borstjes gingen weer bij iedere stroomstoot op en neer. Goed zo meisje, ontspan je nu terug, dan steek ik die neukdildo terug in je vagina. Eerst zal ik je kutje even insmeren met olie, dan glijdt die dildo er beter in en uit.

Zo, dat is gebeurd, nu ga je gedurende een kwartiertje die dildo voelen op en neer gaan in en uit je poesje. Oh, gilde ze ja ik voel het. Maar aub niet vlugger laten gaan he. Dat hangt helemaal van jou af lieve meid. We gaan dat apparaatje tussen je beentjes toch wat sneller laten werken. Zo kom je vlug klaar. De bedoeling is eigenlijk dat je deze avond gedurende een uur blijft klaarkomen, zodat je poesje pijn begint te doen en je smeekt om een andere positie te mogen aannemen.

Ik kom binnen een halfuurtje wel eens terug kijken, tot straks. Zo hier ben ik dan weer. Ben je ondertussen al lekker enkele keren klaargekomen lieverd? Ja, maak me aub los ik hou het niet meer uit, mijn kutje doet zo'n pijn.

OK, ik maak je even los. Kom eens even hier. Die klemmetjes mogen van je tepeltjes en van je kutlipjes. Ze slaakte een zucht van verlichting, en voelde aan haar tepeltjes. Die stonden nog steeds keihard.

Kom eens hier ik zal je borstjes even masseren. Ga maar even hier op t bed liggen. Hij begon haar te masseren en het deed haar blijkbaar deugd. Ok blijf nog even rustig hier liggen en relax je maar even.

En ben je uitgerust Sabrina? Ja, maar mag ik eens een vraagje stellen? Hoe lang gaan jullie me hier nog houden? Tja, minstens nog tot morgennamiddag. Je hebt iets gedaan dat niet mocht, en daar moet je dan voor boeten he. Kom nu maar even hier achter deze stoel staan. Buig je over de leuning van de stoel, zodat je buikje op de rugleuning ligt en je handen op de zitting. Ik ga nu je handjes vastbinden aan de zitting van de stoel, en je beentjes worden vastgemaakt aan de achterpoten van die stoel, zodat je in spreidstand achter de stoel staat.

Nu ga ik even je poesje bewerken met een fijn penseeltje. Niet schrikken, het doet geen pijn, maar het kriebelt wel. Ze voelde dat hij met een penseeltje gedurende enige tijd over de lipjes van haar kutje ging. Het kriebelde enorm en ze spande haar lipjes.

Ze begon het eigenlijk wel lekker te vinden dat strelen van haar kutje. Oh, zei de man, je wordt weerom nat. Ik zal eens even met mijn vingers voelen hoe nat je al wel wordt.

Ja dat is lekker. En we zullen dat eens lekker forceren, dat je binnen de kortste tijd weer eens lekker klaarkomt. Ik hang nu aan je tepeltjes terug tepelklemmetjes, maar daar hang ik dan wel gewichtjes aan, zodat je borstjes lekker naar beneden hangen. Ja in t begin zal het weer even pijn doen in je tepeltjes, maar je went er wel aan meisje. Nu gaan we terug je poesje verwennen. Ik zal nu even je lipjes strelen en dan steken we in je natte poesje een dildo, die de gedurende 10 minuten laten werken.

Oei, dat is koud. Ze begon de trillingen te voelen van de dildo en haar borstjes gingen weer op en neer van de seksuele emotie die ze onderging. Je wordt lekker nat he meisje.

Jaaaa, riep ze ik ga weeral bijna klaarkomen. Vind je dat niet lekker om zo veel keren te kunnen klaarkomen? Ja, maar mijn kutje begint wel een beetje pijn te doen hoor. Dat is toch niet erg he, je hebt het plezier om iedere keer klaar te komen. Nu ik zal die dildo er even uithalen zodat je even kunt rusten.

Na 5 minuten voelde ze plotseling terug iets in haar kutje schuiven. Het was geen dildo, maar ze keek even achterom en zag dat de man zijn broek had uitgedaan en hij zijn stijve pik in haar kutje stak. Auw, wat is die pik van je stijf.

Ja en nu gaan we even lekker doorneuken he meisje. Hij stootte heftig in haar en na korte tijd kwam ze klaar en voelde ze hoe hij zijn sperma in haar kutje spoot. Ze kreunde van genot en op zeker ogenblik vroeg ze: Nadat hij al zijn sperma in haar kutje had geloosd, trok hij zijn stijve pik uit haar lijfje en stak de dildo er terug in en zette die op de hardst trillende stand. Ze kreunde verder van genot en ondertussen was de man voor haar komen staan.

Ze deed gewillig haar mond open en kreeg zijn harde, stijve pik in haar mond met de opdracht: Ze zoog gedurende enkele minuten en toen spoot de man zijn warm sperma in haar mondje en zei: Ze deed wat haar gevraagd werd terwijl de man met de gewichtjes aan haar tepeltjes begon te spelen.

Haar tepeltjes werden daardoor heen en weer geslingerd, wat haar nog geiler maakte dan ze al was en ze ging daardoor nog heviger aan zijn pik zuigen. Zo, nu mag je weer even rusten, vooraleer ik je naar de "slaapkamer" breng. Hoe, vroeg ze, moet ik hier blijven overnachten? Maar dat gaat niet, ik moet naar mijn baby. Hoe, vroeg de man, heb jij een baby, sinds wanneer dan? Aha, zei de man, dat verandert de zaken helemaal.

Waar verblijft die baby momenteel? OK, zei de man, geef me je gsm even, ik zal een berichtje sturen naar je ouders dat je door onvoorziene omstandigheden niet naar huis kunt komen en dat zij de baby tot morgen moeten bijhouden. Nee, aub ik wil naar huis. Neen, dat gaat niet. Zo, dat berichtje is verstuurd. Kom nu maar mee naar de kamer hiernaast.

Daar stond een eenpersoonsbed waar ze moest gaan opliggen. Er werden banden rond haar midden gedaan, en ook onder haar oksels, ze moest op haar buik gaan liggen en ze werd stevig ingesnoerd met die banden.