Liefdevolle sex nl sex

liefdevolle sex nl sex

Letmetellyou 26 februari Het hele lijstje wat je opnoemt, zo valt mij op, is volledig gericht op het feit dat hij zich weer beter voelt. De vrouw komt eigenlijk niet voor en dat is vaker het geval bij seks. Seks is voor veel vrouwen een taak, een opgave, een hoop gezwoeg onder een man met eigenlijk bitter weinig beloning veel vrouwen komen door middel van penetratie helemaal niet klaar en al die ' lekkere plekjes' waar je het over hebt?

Die zouden de meeste mannen nog niet kunnen vinden als je ze met een stift zou markeren. De meeste mannen grijpen bij voorspel een vrouw direct tussen de benen, friemelen daar wat en gaan dan gelijk over tot penetratie. Een penetratie doet voor een vrouw een stuk minder dan voor mannen. In de jaren dat ik zelf als vrouw seksueel actief ben, heb ik van de dertig mannen waar ik in veertien jaar tijd het bed mee heb gedeeld met drie goede seks gehad.

De rest was van het kaliber mediocre en had ik prima zonder mee gekund, maar daar kom je helaas pas achteraf achter. Daarnaast is het nogal wat: Dit uitleggen aan een man heeft vaak echter geen enkele zin want 'hij heeft er toch recht op?

Mocht een vrouw weleens aangeven wat zij lekker vindt in bed, bijvoorbeeld een vibrator, dan is de man nogal op zijn teentjes getrapt, 'want ik ben toch wel voldoende? Je lichaam heeft beperkingen en soms heeft een vrouw iets op een hoger vibratieniveau nodig. Maar dat doet zijn ego te veel pijn en zo wordt de vrouw weer veroordeeld tot de saaie seks die ze probeerde op te leuken. Ze trekt eens een grimas wanneer hij weer komt met tenenkrommende dirty-talk gestolen uit een pornofilm en laat het allemaal gelaten over zich heenkomen..

Als je seks puur bekijkt als een kosten-baten analyse kom je er als vrouw vaak berooid vanaf: En dat terwijl de man altijd zijn genot heeft.

Martijn 13 februari Ik heb een relatie gehad van 7 maanden. Al snel kwam ik erachter dat mijn nieuwe vriendin antidepressiva slikt. Omdat ik daar nog nooit eerder mee te maken heb gehad ben ik op onderzoek uitgegaan. Ook kwam ik erachter dat mijn vriendin een geweldadige ex heeft. De seks was in het begin fantastisch. Dit gaf zij ook aan. Wel merkte ik dat, zodra ik even wat ruw werd, zij hiervan schrok. Ik had begrip voor haar situatie. Langzaam ben ik mijn leven gaan aanpassen op haar levensstijl.

Dus vooral veel bankhangen. De seks werd minder en zodra ik affiniteit zocht duwde zij mij weg. Ik werd telkens afgewezen! Ik had er op zich begrip voor, maar leuk is het niet. Begin van januari kregen wij hier flinke ruzie over. Zij schrok, omdat ze inzag wat het allemaal met mij deed.

Ze voelt zich schuldig en heeft de relatie beëindigd. Ik heb daar veel verdriet van. Zij geeft ook aan dat ze mij mist, maar dat ze geen relatie wil. Ze zit echt met zichzelf in de knoop. Op dit moment ben ik verder gegaan met mijn leven. Maar het is zeker zwaar. Ik mis haar elke dag.

Mijn beste advies aan één ieder die in hetzelfde schuitje zit. Zorg dat je zelf je eigen kracht hervindt en ga dingen doen waar je gelukkig van wordt. Als het verdriet komt en het gemis: Er komen weer andere tijden, met andere mensen. Want daar heeft niemand wat aan.

Depressie is niet iets dat zomaar overgaat. Eerder zal liefde geen kans krijgen. En het mechanisme van aantrekken en afstoten blijft actief. Ik heb hetzelfde probleem. Ik moet eerlijk zeggen dat het meer klinkt alsof zij en al deze vrouwen borderline hebben of postnatale depressie, dat kan ook jaren aanhouden. Maar goed het is nu sinds kort uit. Misschien maar beter ook want ik werd gek van deze relatie. Dat was al sinds het begin zo.

Ik hou het op borderline. Beste, Ik heb aandachtig alle verhalen gelezen en ja ook ik herken heel duidelijk die problemen bij mijn vriendin. Toch wil ik even reageren op wat Katia zei in het verleden: Bij ons is het precies hetzelfde als bij jullie. Ik ben echter wel heel erg verliefd op mijn man en hou wel van romantiek, maar ik kan het gewoon bijna niet opbrengen om lichaam contact te hebben, omdat ik me meer dan alleen moeder en vrouw wil voelen, ik wil mezelf zijn en daardoor heb ik meestal op de vrijmomenten geen zin meer.

Dit betekent niet dat ik niet van hem hou, of dat ik in mijn verleden iets heb meegemaakt, ook al word dat steeds meteen gedacht! Mijn lichaam en geest willen gewoon rust en ik kan het niet meer opbrengen.

Succes ermee, en sorry, dat wij vrouwen zo in elkaar zitten, maar als we niet willen Heeft meestal niets met de man te maken hoor! Ik stel me dan de vraag: Wil je dan dat de relatie stopt? Vermoedelijk heb je er dan geen probleem ermee als dat gebeurd?

Wat voor iemand ben je dan? Het is in ieder geval als man helemaal niet leuk om in zo een situatie te zitten zit er zelf in. Begrijpen vrouwen dan wel, ik stel me die vraag wel eens of kan het hen gewoon niets schelen dan? Zelf weet ik ook niet meer wat te doen en ben thans niet meer zo jong meer. Hey, het lijkt wel alsof anderen precies hetzelfde leven hebben als ik. Zo herkenbaar, wij hebben 3 kinderen maar het is al sinds de geboorte van de oudste dat het spaak loopt qua seks.

Ik krijg werkelijk niks van affectie en alle initiatief komt tevergeefs van mij, keer op keer heeft ze een of ander excuus om het niet te doen of soms zegt ze botweg nee. Ik zie haar echt graag, maar ik heb echt het gevoel dat het niet wederzijds is. Het is zo ver gekomen dat ik haar ervan verdenk dat ik enkel goed was om haar kinderen te schenken en dat ik voor de rest het mag uitzoeken. Ik weet echt niet meer wat te doen, mijn relatie voelt aan zoals die van een broer en zus.

Vreemdgaan is echt geen optie, maar ik ben echt bang dat het na verloop van tijd er toch zal van komen alhoewel ik dat echt niet wil.

Dit voelt aan alsof ik emotioneel gevangen zit zonder enige kans op ontsnappen. Waarschijnlijk is zij met deze situatie gelukkig en kan zij er perfect mee leven en is er geen vuiltje aan de lucht, maar ik heb het gevoel dat ze er niet om geeft dat ik doodongelukkig ben op deze manier.

Doet wel deugd om hier mijn hart eens te kunnen luchten want met haar kan ik er niet over praten zonder dat er ruzie van komt. Bekijk hier een voorbeeld. Please click here if you are not redirected within a few seconds. Zoek op aandoening, symptoom of behandeling.

Home Aandoeningen G geen zin in seks Patiëntverhalen "Mijn vriendin toont geen affectie". Rood 11 mei Roos 11 mei Bi girl 23 april Hans 22 februari Frank 15 februari Lau 12 januari BA 8 januari Mail mij als er iemand reageert op mijn post. Meld mij aan voor de nieuwsbrief. Los de volgende rekensom op bijvoorbeeld: Dossiers Seksualiteit Vrouwelijk orgasme Seksuele voorkeur. Overige rubrieken Nieuws Medisch woordenboek Nieuwsbrief.

De dochter likt de penis en zijn ballen terwijl hij de mo Met zijn stijve lul diep in haar mond komt hij klaar. Ouder bisex stel heeft een trio sex met een tiener meisje. De man filmt hoe zijn vrouw met en zonder sex toy mastur De moeder geeft haar dochter pijp les op een echte grote lul.

Twee neukende tieners betrapt door de milf die vervolgens In deze buiten sex pijpt ze de grote lul en word er door Geile nymfomane cheerleader pijpt twee lullen en word gen De bedoeling is hem een pijp beurt geven maar ze word ook Masturberen met de sex toy de grote lul aftrekken en pijp Na haar grote tieten te hebben ingesmeerd neemt ze de gro De man filmt de grote tieten van zijn vrouw.

Een trio sex met een milf en twee tieners. Drie mooie bisex meiden pijpen en laten zich door hem neuken. Voor deze trio sex met twee zwarte lullen krijgt ze duize Hier geniet de geile milf van geneukt worden in de buiten Deze blonde tiener laat hij pijpen en neukt hij.

Twee lesbische leraressen beffen elkaars natte kut. Drie pijp en neuk scenes met oudere dames. Twee gulzige bisex mondjes worden vol sperma gespoten. De milf slaat haar billen showt de tepels en tieten en vi Twee geile lesbische meiden beffen elkaar waarna er een g Ze pijpt de grote lul van haar man terwijl ze geneukt wor Zijn grote lul neukt haar kale kut in de buitenlucht. Haar filmend laat hij zijn grote lul pijpen en neukt hij Dit is haar eerste trio sex met twee grote zwarte lullen. Na zijn vriendin te hebben gebeft beft hij ook de moeder De dikke billen slaan tegen het gezicht van haar lesbisch Zijn stijve lul word afgetrokken en gepijpt door moeder e In de sauna neukt de jongeman de geile oma.

Dit geile tiener meisje kijkt in de camera tijdens het pi Terwijl hij filmt word hij gepijpt en neukt de grote tiet De milf ontmaagd de buurjongen door te pijpen en door hem Twee bisex meiden krijgen hun mondje vol sperma. De ene lesbi duwt tijdens het beffen van de andere lesbo Zijn grote lul neukt de kale kut en word door het kleine

...

Vingeren in kut blanke kut

Intimiteit met je partner is belangrijk als je een relatie hebt. Het zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt bij je partner, je van de ander op aan kunt en je durft bloot te geven. Dat maakt je relatie hechter. Intimiteit gaat over een gevoel van nabijheid en liefdevol contact met je partner. Om een relatie goed te laten slagen is intimiteit van groot belang. Een intieme relatie met je partner kan iets anders zijn dan met elkaar vrijen.

Intiem zijn betekent ook aandacht hebben voor elkaar, interesse tonen in elkaar, samen genieten van muziek, een film of lekker eten, complimenten geven, samen knuffelen en elkaar aanraken.

Bij intimiteit horen ook respect hebben voor elkaar, je kwetsbaar durven opstellen en elkaar vertrouwen horen. Je kunt intiem zijn zonder seks te hebben.

Is de relatie met je partner prettig en voel je je intiem met elkaar? Dan heeft dat een positieve uitwerking op seksualiteit. Je durft je eerder bloot te geven en je voelt eerder vertrouwen om aan te geven wat je wel en niet prettig vindt. Er ligt dan vaak minder druk op het vrijen, omdat dat niet meer de voornaamste manier is om elkaar liefde en genegenheid te tonen. Intimiteit kan leiden tot vrijen, maar dat hoeft niet. Juist als seksualiteit minder makkelijk gaat is het belangrijk om wel te zorgen voor intimiteit.

Dat zorgt voor een hechte band, vertrouwen en steun aan elkaar. Dit geldt bij plezierige momenten, maar ook als het even minder lekker gaat, bijvoorbeeld als één van beiden een tijdje minder lekker in zijn vel zit of als één van de twee ziek is. Bovendien voel je je meer op je gemak om je zorgen en onzekerheden met elkaar te bespreken, ook over de relatie zelf en over seks.

Intimiteit is niet hetzelfde als seks Een intieme relatie met je partner kan iets anders zijn dan met elkaar vrijen. Intimiteit heeft invloed op seksualiteit Is de relatie met je partner prettig en voel je je intiem met elkaar? Intimiteit als 'medicijn' Juist als seksualiteit minder makkelijk gaat is het belangrijk om wel te zorgen voor intimiteit. Acht tips Toon interesse in elkaar. Wat houdt de ander bezig, werk, vrienden?

Bovendien kun je steun bieden als het even wat minder gaat. Doe moeite voor elkaar. Dit lijkt een open deur, maar is erg belangrijk om te laten zien dat je de ander de moeite waard vindt en jezelf niet altijd op nummer één zet.

De bedoeling is hem een pijp beurt geven maar ze word ook Masturberen met de sex toy de grote lul aftrekken en pijp Na haar grote tieten te hebben ingesmeerd neemt ze de gro De man filmt de grote tieten van zijn vrouw.

Een trio sex met een milf en twee tieners. Drie mooie bisex meiden pijpen en laten zich door hem neuken. Voor deze trio sex met twee zwarte lullen krijgt ze duize Hier geniet de geile milf van geneukt worden in de buiten Deze blonde tiener laat hij pijpen en neukt hij. Twee lesbische leraressen beffen elkaars natte kut. Drie pijp en neuk scenes met oudere dames. Twee gulzige bisex mondjes worden vol sperma gespoten.

De milf slaat haar billen showt de tepels en tieten en vi Twee geile lesbische meiden beffen elkaar waarna er een g Ze pijpt de grote lul van haar man terwijl ze geneukt wor Zijn grote lul neukt haar kale kut in de buitenlucht. Haar filmend laat hij zijn grote lul pijpen en neukt hij Dit is haar eerste trio sex met twee grote zwarte lullen.

Na zijn vriendin te hebben gebeft beft hij ook de moeder De dikke billen slaan tegen het gezicht van haar lesbisch Zijn stijve lul word afgetrokken en gepijpt door moeder e In de sauna neukt de jongeman de geile oma. Dit geile tiener meisje kijkt in de camera tijdens het pi Terwijl hij filmt word hij gepijpt en neukt de grote tiet De milf ontmaagd de buurjongen door te pijpen en door hem Twee bisex meiden krijgen hun mondje vol sperma. De ene lesbi duwt tijdens het beffen van de andere lesbo Zijn grote lul neukt de kale kut en word door het kleine Op vakantie filmt het vriendje hoe zijn vriendin pijpt en Moeder en dochter pijpen en neuken de grote stijve lul.

Vijf lesbische meiden in een groep sex. De moeder geeft de dochter les in aftrekken en pijpen. Na de lullen stijf te hebben gemaakt word ze geneukt in d Een van deze twee oudere dames krijgt haar mondje vol sperma. Vier zwarte en een witte lul spuiten de sperma in haar ge In de buitenlucht likt ze na het masturberen haar vingers.liefdevolle sex nl sex

Letmetellyou 26 februari Het hele lijstje wat je opnoemt, zo valt mij op, is volledig gericht op het feit dat hij zich weer beter voelt. De vrouw komt eigenlijk niet voor en dat is vaker het geval bij seks. Seks is voor veel vrouwen een taak, een opgave, een hoop gezwoeg onder een man met eigenlijk bitter weinig beloning veel vrouwen komen door middel van penetratie helemaal niet klaar en al die ' lekkere plekjes' waar je het over hebt?

Die zouden de meeste mannen nog niet kunnen vinden als je ze met een stift zou markeren. De meeste mannen grijpen bij voorspel een vrouw direct tussen de benen, friemelen daar wat en gaan dan gelijk over tot penetratie. Een penetratie doet voor een vrouw een stuk minder dan voor mannen. In de jaren dat ik zelf als vrouw seksueel actief ben, heb ik van de dertig mannen waar ik in veertien jaar tijd het bed mee heb gedeeld met drie goede seks gehad.

De rest was van het kaliber mediocre en had ik prima zonder mee gekund, maar daar kom je helaas pas achteraf achter. Daarnaast is het nogal wat: Dit uitleggen aan een man heeft vaak echter geen enkele zin want 'hij heeft er toch recht op? Mocht een vrouw weleens aangeven wat zij lekker vindt in bed, bijvoorbeeld een vibrator, dan is de man nogal op zijn teentjes getrapt, 'want ik ben toch wel voldoende?

Je lichaam heeft beperkingen en soms heeft een vrouw iets op een hoger vibratieniveau nodig. Maar dat doet zijn ego te veel pijn en zo wordt de vrouw weer veroordeeld tot de saaie seks die ze probeerde op te leuken.

Ze trekt eens een grimas wanneer hij weer komt met tenenkrommende dirty-talk gestolen uit een pornofilm en laat het allemaal gelaten over zich heenkomen.. Als je seks puur bekijkt als een kosten-baten analyse kom je er als vrouw vaak berooid vanaf: En dat terwijl de man altijd zijn genot heeft. Martijn 13 februari Ik heb een relatie gehad van 7 maanden. Al snel kwam ik erachter dat mijn nieuwe vriendin antidepressiva slikt. Omdat ik daar nog nooit eerder mee te maken heb gehad ben ik op onderzoek uitgegaan.

Ook kwam ik erachter dat mijn vriendin een geweldadige ex heeft. De seks was in het begin fantastisch. Dit gaf zij ook aan. Wel merkte ik dat, zodra ik even wat ruw werd, zij hiervan schrok. Ik had begrip voor haar situatie. Langzaam ben ik mijn leven gaan aanpassen op haar levensstijl. Dus vooral veel bankhangen. De seks werd minder en zodra ik affiniteit zocht duwde zij mij weg.

Ik werd telkens afgewezen! Ik had er op zich begrip voor, maar leuk is het niet. Begin van januari kregen wij hier flinke ruzie over. Zij schrok, omdat ze inzag wat het allemaal met mij deed.

Ze voelt zich schuldig en heeft de relatie beëindigd. Ik heb daar veel verdriet van. Zij geeft ook aan dat ze mij mist, maar dat ze geen relatie wil. Ze zit echt met zichzelf in de knoop. Op dit moment ben ik verder gegaan met mijn leven. Maar het is zeker zwaar.

Ik mis haar elke dag. Mijn beste advies aan één ieder die in hetzelfde schuitje zit. Zorg dat je zelf je eigen kracht hervindt en ga dingen doen waar je gelukkig van wordt. Als het verdriet komt en het gemis: Er komen weer andere tijden, met andere mensen. Want daar heeft niemand wat aan. Depressie is niet iets dat zomaar overgaat. Eerder zal liefde geen kans krijgen. En het mechanisme van aantrekken en afstoten blijft actief.

Ik heb hetzelfde probleem. Ik moet eerlijk zeggen dat het meer klinkt alsof zij en al deze vrouwen borderline hebben of postnatale depressie, dat kan ook jaren aanhouden. Maar goed het is nu sinds kort uit. Misschien maar beter ook want ik werd gek van deze relatie. Dat was al sinds het begin zo. Ik hou het op borderline. Beste, Ik heb aandachtig alle verhalen gelezen en ja ook ik herken heel duidelijk die problemen bij mijn vriendin.

Toch wil ik even reageren op wat Katia zei in het verleden: Bij ons is het precies hetzelfde als bij jullie. Ik ben echter wel heel erg verliefd op mijn man en hou wel van romantiek, maar ik kan het gewoon bijna niet opbrengen om lichaam contact te hebben, omdat ik me meer dan alleen moeder en vrouw wil voelen, ik wil mezelf zijn en daardoor heb ik meestal op de vrijmomenten geen zin meer.

Dit betekent niet dat ik niet van hem hou, of dat ik in mijn verleden iets heb meegemaakt, ook al word dat steeds meteen gedacht! Mijn lichaam en geest willen gewoon rust en ik kan het niet meer opbrengen. Succes ermee, en sorry, dat wij vrouwen zo in elkaar zitten, maar als we niet willen Heeft meestal niets met de man te maken hoor! Ik stel me dan de vraag: Wil je dan dat de relatie stopt? Vermoedelijk heb je er dan geen probleem ermee als dat gebeurd?

Wat voor iemand ben je dan? Het is in ieder geval als man helemaal niet leuk om in zo een situatie te zitten zit er zelf in. Begrijpen vrouwen dan wel, ik stel me die vraag wel eens of kan het hen gewoon niets schelen dan? Zelf weet ik ook niet meer wat te doen en ben thans niet meer zo jong meer.

Hey, het lijkt wel alsof anderen precies hetzelfde leven hebben als ik. Zo herkenbaar, wij hebben 3 kinderen maar het is al sinds de geboorte van de oudste dat het spaak loopt qua seks. Ik krijg werkelijk niks van affectie en alle initiatief komt tevergeefs van mij, keer op keer heeft ze een of ander excuus om het niet te doen of soms zegt ze botweg nee.

Ik zie haar echt graag, maar ik heb echt het gevoel dat het niet wederzijds is. Het is zo ver gekomen dat ik haar ervan verdenk dat ik enkel goed was om haar kinderen te schenken en dat ik voor de rest het mag uitzoeken.

Ik weet echt niet meer wat te doen, mijn relatie voelt aan zoals die van een broer en zus. Vreemdgaan is echt geen optie, maar ik ben echt bang dat het na verloop van tijd er toch zal van komen alhoewel ik dat echt niet wil. Dit voelt aan alsof ik emotioneel gevangen zit zonder enige kans op ontsnappen. Waarschijnlijk is zij met deze situatie gelukkig en kan zij er perfect mee leven en is er geen vuiltje aan de lucht, maar ik heb het gevoel dat ze er niet om geeft dat ik doodongelukkig ben op deze manier.

Doet wel deugd om hier mijn hart eens te kunnen luchten want met haar kan ik er niet over praten zonder dat er ruzie van komt.

Bekijk hier een voorbeeld. Please click here if you are not redirected within a few seconds. Zoek op aandoening, symptoom of behandeling. Home Aandoeningen G geen zin in seks Patiëntverhalen "Mijn vriendin toont geen affectie". Rood 11 mei Roos 11 mei Bi girl 23 april Hans 22 februari Frank 15 februari Lau 12 januari BA 8 januari Mail mij als er iemand reageert op mijn post.

Meld mij aan voor de nieuwsbrief. Los de volgende rekensom op bijvoorbeeld: Dossiers Seksualiteit Vrouwelijk orgasme Seksuele voorkeur. Overige rubrieken Nieuws Medisch woordenboek Nieuwsbrief. De dochter likt de penis en zijn ballen terwijl hij de mo Met zijn stijve lul diep in haar mond komt hij klaar.

Ouder bisex stel heeft een trio sex met een tiener meisje. De man filmt hoe zijn vrouw met en zonder sex toy mastur De moeder geeft haar dochter pijp les op een echte grote lul. Twee neukende tieners betrapt door de milf die vervolgens In deze buiten sex pijpt ze de grote lul en word er door Geile nymfomane cheerleader pijpt twee lullen en word gen De bedoeling is hem een pijp beurt geven maar ze word ook Masturberen met de sex toy de grote lul aftrekken en pijp Na haar grote tieten te hebben ingesmeerd neemt ze de gro De man filmt de grote tieten van zijn vrouw.

Een trio sex met een milf en twee tieners. Drie mooie bisex meiden pijpen en laten zich door hem neuken. Voor deze trio sex met twee zwarte lullen krijgt ze duize Hier geniet de geile milf van geneukt worden in de buiten Deze blonde tiener laat hij pijpen en neukt hij. Twee lesbische leraressen beffen elkaars natte kut. Drie pijp en neuk scenes met oudere dames.

Twee gulzige bisex mondjes worden vol sperma gespoten. De milf slaat haar billen showt de tepels en tieten en vi Twee geile lesbische meiden beffen elkaar waarna er een g Ze pijpt de grote lul van haar man terwijl ze geneukt wor Zijn grote lul neukt haar kale kut in de buitenlucht. Haar filmend laat hij zijn grote lul pijpen en neukt hij Dit is haar eerste trio sex met twee grote zwarte lullen. Na zijn vriendin te hebben gebeft beft hij ook de moeder De dikke billen slaan tegen het gezicht van haar lesbisch Zijn stijve lul word afgetrokken en gepijpt door moeder e In de sauna neukt de jongeman de geile oma.

Dit geile tiener meisje kijkt in de camera tijdens het pi Terwijl hij filmt word hij gepijpt en neukt de grote tiet De milf ontmaagd de buurjongen door te pijpen en door hem Twee bisex meiden krijgen hun mondje vol sperma.

De ene lesbi duwt tijdens het beffen van de andere lesbo Zijn grote lul neukt de kale kut en word door het kleine

...
Zwangere vrouw zoekt man club jacqueline loon op zand


Dan heeft dat een positieve uitwerking op seksualiteit. Je durft je eerder bloot te geven en je voelt eerder vertrouwen om aan te geven wat je wel en niet prettig vindt. Er ligt dan vaak minder druk op het vrijen, omdat dat niet meer de voornaamste manier is om elkaar liefde en genegenheid te tonen. Intimiteit kan leiden tot vrijen, maar dat hoeft niet. Juist als seksualiteit minder makkelijk gaat is het belangrijk om wel te zorgen voor intimiteit.

Dat zorgt voor een hechte band, vertrouwen en steun aan elkaar. Dit geldt bij plezierige momenten, maar ook als het even minder lekker gaat, bijvoorbeeld als één van beiden een tijdje minder lekker in zijn vel zit of als één van de twee ziek is. Bovendien voel je je meer op je gemak om je zorgen en onzekerheden met elkaar te bespreken, ook over de relatie zelf en over seks.

Intimiteit is niet hetzelfde als seks Een intieme relatie met je partner kan iets anders zijn dan met elkaar vrijen. Intimiteit heeft invloed op seksualiteit Is de relatie met je partner prettig en voel je je intiem met elkaar? Intimiteit als 'medicijn' Juist als seksualiteit minder makkelijk gaat is het belangrijk om wel te zorgen voor intimiteit. Acht tips Toon interesse in elkaar. Wat houdt de ander bezig, werk, vrienden? Bovendien kun je steun bieden als het even wat minder gaat.

Doe moeite voor elkaar. Dit lijkt een open deur, maar is erg belangrijk om te laten zien dat je de ander de moeite waard vindt en jezelf niet altijd op nummer één zet. Kook bijvoorbeeld eens lekker voor je partner, maak eindelijk die plankjes in de keuken als je dat al een tijd van plan was of plan een avond vrij voor elkaar. De rest was van het kaliber mediocre en had ik prima zonder mee gekund, maar daar kom je helaas pas achteraf achter.

Daarnaast is het nogal wat: Dit uitleggen aan een man heeft vaak echter geen enkele zin want 'hij heeft er toch recht op? Mocht een vrouw weleens aangeven wat zij lekker vindt in bed, bijvoorbeeld een vibrator, dan is de man nogal op zijn teentjes getrapt, 'want ik ben toch wel voldoende? Je lichaam heeft beperkingen en soms heeft een vrouw iets op een hoger vibratieniveau nodig.

Maar dat doet zijn ego te veel pijn en zo wordt de vrouw weer veroordeeld tot de saaie seks die ze probeerde op te leuken. Ze trekt eens een grimas wanneer hij weer komt met tenenkrommende dirty-talk gestolen uit een pornofilm en laat het allemaal gelaten over zich heenkomen.. Als je seks puur bekijkt als een kosten-baten analyse kom je er als vrouw vaak berooid vanaf: En dat terwijl de man altijd zijn genot heeft.

Martijn 13 februari Ik heb een relatie gehad van 7 maanden. Al snel kwam ik erachter dat mijn nieuwe vriendin antidepressiva slikt. Omdat ik daar nog nooit eerder mee te maken heb gehad ben ik op onderzoek uitgegaan. Ook kwam ik erachter dat mijn vriendin een geweldadige ex heeft.

De seks was in het begin fantastisch. Dit gaf zij ook aan. Wel merkte ik dat, zodra ik even wat ruw werd, zij hiervan schrok. Ik had begrip voor haar situatie. Langzaam ben ik mijn leven gaan aanpassen op haar levensstijl. Dus vooral veel bankhangen. De seks werd minder en zodra ik affiniteit zocht duwde zij mij weg. Ik werd telkens afgewezen! Ik had er op zich begrip voor, maar leuk is het niet. Begin van januari kregen wij hier flinke ruzie over. Zij schrok, omdat ze inzag wat het allemaal met mij deed.

Ze voelt zich schuldig en heeft de relatie beëindigd. Ik heb daar veel verdriet van. Zij geeft ook aan dat ze mij mist, maar dat ze geen relatie wil. Ze zit echt met zichzelf in de knoop. Op dit moment ben ik verder gegaan met mijn leven. Maar het is zeker zwaar. Ik mis haar elke dag. Mijn beste advies aan één ieder die in hetzelfde schuitje zit. Zorg dat je zelf je eigen kracht hervindt en ga dingen doen waar je gelukkig van wordt. Als het verdriet komt en het gemis: Er komen weer andere tijden, met andere mensen.

Want daar heeft niemand wat aan. Depressie is niet iets dat zomaar overgaat. Eerder zal liefde geen kans krijgen. En het mechanisme van aantrekken en afstoten blijft actief. Ik heb hetzelfde probleem. Ik moet eerlijk zeggen dat het meer klinkt alsof zij en al deze vrouwen borderline hebben of postnatale depressie, dat kan ook jaren aanhouden.

Maar goed het is nu sinds kort uit. Misschien maar beter ook want ik werd gek van deze relatie. Dat was al sinds het begin zo. Ik hou het op borderline. Beste, Ik heb aandachtig alle verhalen gelezen en ja ook ik herken heel duidelijk die problemen bij mijn vriendin. Toch wil ik even reageren op wat Katia zei in het verleden: Bij ons is het precies hetzelfde als bij jullie.

Ik ben echter wel heel erg verliefd op mijn man en hou wel van romantiek, maar ik kan het gewoon bijna niet opbrengen om lichaam contact te hebben, omdat ik me meer dan alleen moeder en vrouw wil voelen, ik wil mezelf zijn en daardoor heb ik meestal op de vrijmomenten geen zin meer.

Dit betekent niet dat ik niet van hem hou, of dat ik in mijn verleden iets heb meegemaakt, ook al word dat steeds meteen gedacht! Mijn lichaam en geest willen gewoon rust en ik kan het niet meer opbrengen. Succes ermee, en sorry, dat wij vrouwen zo in elkaar zitten, maar als we niet willen Heeft meestal niets met de man te maken hoor! Ik stel me dan de vraag: Wil je dan dat de relatie stopt? Vermoedelijk heb je er dan geen probleem ermee als dat gebeurd? Wat voor iemand ben je dan? Het is in ieder geval als man helemaal niet leuk om in zo een situatie te zitten zit er zelf in.

Begrijpen vrouwen dan wel, ik stel me die vraag wel eens of kan het hen gewoon niets schelen dan? Zelf weet ik ook niet meer wat te doen en ben thans niet meer zo jong meer. Hey, het lijkt wel alsof anderen precies hetzelfde leven hebben als ik. Zo herkenbaar, wij hebben 3 kinderen maar het is al sinds de geboorte van de oudste dat het spaak loopt qua seks.

Het is toch ook het best en het mooist voor jezelf als voor een ander dat je wacht tot je in een relatie bent. Nou ik hoor graag of er nog meer mensen er zo over denken. Helemaal mee eens, maar Dit is waarschijnlijk je enige serieuse reply. Hahah juist op partyflock, vooral als er zo lomp over word gesproken.

Uitspraak van Bloemenmeisje op zaterdag 9 juli om Uitspraak van Mdmazingble op zaterdag 9 juli om