Lik mijn lul samen mastuberen

lik mijn lul samen mastuberen

.

Gratis sex aangeboden amateur escort utrechtlik mijn lul samen mastuberen

.Gebeft worden gratis neuken limburg

  • Lik mijn lul samen mastuberen
  • Gratis sm man beft
  • Nederlands sex gratis shemale s
  • SEX EN JONG MEESTERES BRABANT

Se xfun gratis neuken heerlen


Ik voel de geile warmte meteen toeslaan, alsof al mijn bloed meteen richting schaamstreek stroomt. Ik realiseer me dat ik hier in no-time met een stijve pik zit, als we dit erotische spel niet meteen staken. Je ziet en voelt wat ik bedoel, als er hier mensen binnenkomen zit je letterlijk meteen voor paal, want verbergen kan alleen door op mijn buik te gaan liggen.

Nou, dan weten ze wel wat er aan de hand is. Daarna kruipen we in de bubbelbadjes, eerst allebei in een andere, maar al snel zitten we samen in dezelfde. Niet alleen, daarvoor is het vandaag te druk. Recht tegenover ons komt een meisje te zitten, vrij jong nog, knap gezicht, kleine stevige borsten en een volledig geschoren kutje. Ze knikt naar ons en gooit haar hoofd achterover,zichtbaar genietend van de stevige bubbels.

Het valt mij op dat de bubbels een harde, masserende werking hebben en dat heeft uiteraard vooral gevolgen voor mijn lul. Ik ben een beetje in verwarring: Je kijkt recht voor je uit, maar aan de lichte grijns van opzij, zie ik hoe je geniet van het effect dat jouw handelingen op mij heeft. Op mijn beurt breng ik mijn linkerhand in de richting van jouw dijen, hetgeen je met een licht gegrom begroet. Vooralsnog wint de spanning het van het genot, ben bang dat anderen zien wat we aan het doen zijn.

Het meisje tegenover ons kijkt ons onbewogen aan, alsof ze slechts kijkt, maar niets ziet. Toch zie ik ook bij haar een grijns, die ik niet anders kan uitleggen als: Dan ineens is het bubbelen voorbij en waar ik steeds bang voor was gebeurt ook; het water komt tot stilstand en ik zie meteen dat het"doorzichtig" wordt. Jouw hand is inmiddels ongemerkt naar je eigen territorium verplaatst en ik zie onder water een flinke erectie, door het water recht overeind, met zijn kopje bijna boven water.

Het meisje aan de overkant lijkt ongeinteresseerd, ook haar lichaam is nu goed tezien door de rust in het water. Haar borsten lijken onder water groter te zijn en Jezus,dat ze dat durft, met al die mensen die hier voortdurend rondlopen. Zeker weten doe ik het niet, maar volgens mij zit ze zich gewoon te vingeren en stopt ze zelfs niet als het bubbelen stopt. Nou, hier wordt mijn erectie ook niet kleiner van en door alle langslopende mensen die mij nu van bovenaf kunnen zien, zoek ik naar een manier om aan deze situatie, hoe opwindend ook, een eind te maken.

Naast me, in net zo'n bubbelbad, zie ik een meisje op een knop duwen, waardoor bij hen het water weer in beroering komt. Ik doe bij ons hetzelfde en jawel, het bubbelen begint meteen weer en de discretie is hersteld, gelukkig. Nu durf ik zelf ook met mijn pik te spelen, want de situatie windt me wel heel erg op. Jouw hand is ook al snel weer terug en je moet lachen als je onder water voelt dat we nu samen "de handen ineen slaan". Het meisje tegenover ons kijkt mij of ons nu schaamteloos aan, en hoewel het onder water gebeurt, ben ik ervan overtuigd dat er geen twijfel kan zijn over wat we aan het doen zijn.

Ik weet niet of jij het in de gaten hebt, maar ook onze overbuurvrouw geeft zich nu over aan onbeschaamde masturbatie. Zou ze denken dat ik het niet zie, dat kan bijna niet.

Toch lijkt er verder niemand enige acht op te slaan, zelfs niet de vrouw die na een tijdje ook in ons bubbelbad komt zitten. Zij heeft haar beide armen op de rand liggen, wat overigens niet wil zeggen dat ze niet opgewonden kan worden van deze erotiserende bubbels, maar het lijkt allemaal langs haar heen te gaan. Jij laat je ondertussen niet onbetuigd: Mijn linkerhand ontmoet in jouw kruis jouw andere hand, waarmee je mijn vingerwerk ondersteunt.

Samen masseren we je lekkere kutje en terwijl we zo samen heerlijk liggen te genieten van de hele situatie, stopt het bubbelen er weer mee. Ik besluit om even te wachten met mijn druk op deknop, omdat ik wil zien wat er onder water aan het gebeuren is. En wat ik al verwachtte, zie ik nu ook en nu is er geen twijfel mogelijk, onze mooie overbuurvrouw zit zich onbeschaamd te vingeren en gaat daarmee, ook nu, gewoon door.

Ze heeft haar ogen gesloten. Interesseert het haar niet dat iedereen kan zien wat ze doet, of gaat ze zo op in haar spel,dat ze niet eens merkt dat het stilstaande water een ieder die dat wil,nu onbelemmerd uitzicht biedt op haar geile solospel. Dat geldt overigens ook voor wat wij aan het doen zijn en ik wilde net weer op de knop drukken, als ik merk dat jij opstaat en het bubbelbad gaat verlaten. Ik wil je graag volgen, maar merk dat mijn pik nog even een beetje moet krimpen om met goed fatsoen op te kunnen staan.

Ik zet het bubbelen weer aan, eigenlijk alleen om mijn overbuurvrouw te helpen, al geloof ik niet eens dat ze het in de gaten heeft. Ik sta op en merk dat het gebungel tussen mijn benen een stukje enthousiaster en zwaarder is,dan normaal. Ik volg jou en dat brengt ons allebei in het stoombad.

Van de vorige keer herinner ik me nog, dat je hier redelijk ongezien van alles kan doen en ik schuif naast je in de verste hoek van deze mistige ruimte. Het is heerlijk warm en je vraagt: Ik voel dat je hand mijn pik alweer gevonden heeft en ik vraag aan je of je gezien hebt wat het meisje recht tegenover ons aan het doen was. Het blijkt dat je geeen idee hebt, blijkbaar ging al je aandacht naar ons eigen spel.

Ik merk dat je twijfelt aan wat ik zeg, gezien te hebben en als ik je probeer te overtuigen, gaat de beslagen deur open en komt ons onderwerp van gesprek binnen.

Je hebt mijn pik alweer mooi omhoog staan en terwijl het meisje van het bubbelbad binnenkomt, ga je gewoon door met aftrekken, er vast van overtuigd, dat dit meisje een plekje ver van ons zal gaan innemen. Ze komt echter recht op ons af en ondanks de mist,zie ik wat een prachtig figuur ze heeft. Ze ziet nu ongetwijfeld wat jij aan het doen bent geweest, want van de schrik ben je ermee gestopt. Ik heb een vraag aan de dames: Ik als man vind het een masturberende vrouw errug opwindend om te zien.

Vinden vrouwen een masturberende man ook opwindend? Ik ben het helemaal eens met Rik: Frank wordt superopgewonden als ik mezelf klaarmaak terwijl ik zogenaamd niet weet dat hij kijkt.

Ik heb zelf dat voyeuristische aspect niet nodig. Ik word er vreselijk geil van als hij masturbeert en zich daarbij helemaal laat gaan. Of staand, met zijn broek nog aan. Kortom, het is onze favoriete vorm van sex. En voor zover ik kan nagaan vinden de meeste vrouwen het erg lekker om mannen te zien die zich aftrekken. Jammer dat het in sexfilms nooit voorkomt! Ikzelf vind het bloedje-geil om te zien hoe geil je van elkaar raakt, door alleen maar te kijken en elkaar niet aan te raken maar wel jezelf Heel veel liefs, Marco.

Ik bedoel plaats Zee zijn verhaal in hij-vorm!!?? Of heb ik gewoon iets gemist? Ik moet zeggen dat ik het zelf ook liever niet deel. Dus over een weer genieten van elkaars masturberen vind ik ook leuk. Ook wanneer we samen onder de douche zijn kunnen we genieten van een stevige masturbatiebeurt Zelf kom ik regelmatig klaar als hij toekijkt en we genieten daar beide erg van.

Ik vind het fantastisch. En Zee, sommige mensen kunnen in woorden zeggen wat anderen voelen, of moet ik zeggen dat je woorden opwindend zijn? Je vrouw moet wel erg happy zijn Geweldig om te zien hoe haar vingers zich een weg zoeken tussen die heerlijke zachte lippen, zoekend naar dat hete klitje. Schokkend komt haar lichaam klaar om daarmee aan te geven: Meestal inspireert het tot gezamenlijke seks. Overigens masturbeert mijn vrouw zichzelf terwijl we neuken en komen we vaak samen klaar.

Zij heeft haar eigen orgasme graag zelf 'in de hand'! Ik ga er dan dichtbij zitten en kijk naar zijn manier leer daar ook weer van! Maar ik geniet vooral van zijn genot.. Het moment van zichzelf dat hij met mij delen wil zonder enige schaamte.. Ikzelf vind het wel moeilijk om mezelf helemaal te laten gaan als hij kijkt al wind het me ook wel weer op.. Hij vind het supergeil om naar mij te kijken als ik mezelf klaar maak met bv een vibrator..

Ik denk dat als een paar reacties eerder dat deze vorm van sex heel veel vertrouwen vraagt van elkaar en dat is het mooie ervan! Waar ik wel moeite mee heb is als hij dat doet als ik slaap of denkt dat ik slaap. Dat komt op mij zo stiekum over. Zelf mastruberen als hij toekijkt Ik ben er wel mee begonnen, maar ik kan me helaas nog niet helemaal laten gaan.

Mastrubatie heb ik eigenlijk altijd als iets voor mezelf gezien. Ik geloof ook dat het veel uitmaakt hoe je je eigen seksualiteit ervaart. Als jij jezelf op dat gebied accepteert dan durf je je ook makkelijker te geven. Je hebt niet zo gauw het gevoel om gek gevonden te worden. Ik kan het iedereen zeker aanraden. Ik vind het heel opwindend. Wij doen dat dan ook regelmatig. Ik heb een tijdje geleden aan iemand mogen laten zien hoe ik mezelf verwen en hoe ik dan klaarkom.

Deze man had nog nooit het geluk gehad te zien hoe een vrouw klaarkomt. Ik kan niet anders zeggen dan dat het heel opwindend en bijzonder was om me zo te laten zien. Ze wordt erg opgewonden als ik klaarkom. Ook omdat ik behoorlijk luid kreun en hijg vindt ze geil.

Laatst had ze stiekem het raam open gedaan en kon onze buurvrouw mij horen kreunen. Dat vondt mijn vrouw ook zeer spannend. Ze wil niet weten van te voren als ik me zelf gaat aftrekken terwijl als ik zeg dat ik me gisteren heb afgetrokken dat niet erg vind.

Als we gaan neuken trek ik me zelf ook in het bijzijn van haar en zij bevredigt haar zelf ook met een viberator. Dit vind ze absoluut niet erg. Ik heb wel eens gevraagd waarom ze het vervelend vond als ik zei dat ik me ging masturberen maar daar komt dan geen zinvol antwoord uit.

Om mijn lief helemaal te zien opgaan in zichzelf, hem te zien genieten van het heerlijke lichaam waar ik zelf ook zo van geniet. En om te merken dat hij me zodanig vertrouwt dat hij ook zijn meest intieme, persoonlijke seks met mij wil delen. En volkomen wederzijds, ook

lik mijn lul samen mastuberen

Gratis sex met vrouwen klaar pijpen


Met een krachtige straal spuit de urine in de pot. Nadat ik de laatste druppeltjes van mijn eikel heb geveegd ga ik weer lekker op bed liggen en sluit mijn ogen. Loom gaat mijn rechterhand op en neer. Ik fantaseer over Maureen. Haar stevige borsten , haar platte buik en het plekje tussen haar benen. Gisteren had ze een superstrakke spijkerbroek aan en de vorm van haar kut kon je goed zien.

Ik voel de aders in mijn lul zwellen en een druppel vocht komt uit de eikel. Ik schrik met te barsten. In mijn slaapkamer staat Maureen. Ze heeft alleen een hemdje en een broekje aan. Ik was helemaal vergeten dat ze was blijven slapen. Met een rooie kop trek ik het dekbed over mijn benen. Waarover was je aan het fantaseren? Ze komt op haar knieen op het voeteneinde zitten en trekt het dekbed weer weg. Ze kijkt me in mijn ogen.

Was je over mij aan het fantaseren? Ze pakt mijn hete lul in haar koele hand en begint er zachtjes aan te sjorren. Mmmm wat een lekkere stijve heb je, fluistert ze.

Haar andere hand legt ze onder mijn ballen en kneedt ze voorzichtig. Lag je aan mijn kutje te denken, geile beer? Aan hoe je je lul diep in me zou rammen? Hoe ik je zou pijpen en hoe je je harde paal in mijn kontje zou steken?

Haar wijsvinger drukt tegen mijn anus. Met het puntje van haar tong drukt ze op het pisgaatje en likt het vocht van mijn eikel. Draai je om fluister ik schor. Als ze haar kontje naar me toedraait trek ik het witte slipje van haar ronde billen. Ik zie haar lichtbehaarde kut tussen haar dijen verborgen.

Haar lippen zijn dik en glad. Als ik met een vingertop over en door haar gleuf glij knijpt ze harder in mijn lul en hoor ik haar zuchten. Ik spreid haar billen om haar sterretje te kunnen zien. Als ze haar mond om mijn lul sluit hou ik het bijna niet meer. Heet en nat zuigt ze op mijn eikel. Mijn ballen staan gespannen en haar vinger dringt dieper in mijn anus. Ze plaatst haar knieen aan weerszijden van mijn hoofd.

Haar roze kut hapklaar voor mijn gezicht. Ik sla mijn armen om haar billen en lik haar kontje, haar dijen, over haar schaamlippen door haar bilspleet. Als ik haar neukholletje binnendring druk ik mijn duim op haar klit en begint ze te schudden.

Ze vergeet helemaal dat ze me aan het pijpen is. Ze draait haar hoofd naar me en roept dat ik haar hoerekutje moet neuken met mijn tong en drukt haar onderlichaam hard tegen mijn mond. Haar zilte kutsap druipt op mijn gezicht en mijn tong.

Ze rijdt zichzelf klaar op mijn gezicht terwijl ze mijn pik stevig vasthoudt. Ze komt kreunend en zuchtend klaar terwijl ik blijf likken.

Owoww stop, zegt ze, ik ben zo gevoelig. Glimlachend kijkt ze me aan. Oudste eerst Nieuwste eerst. Voel je wat voor hem? Gewoon een beetje praten en zo op het onderwerp komen als hij een goede vriend is lult hij het egt niet door anders weet je dat het geen goede vriend is. Ja zoiets het was wel lekker en geil. Ik zou eerst vertellen dat je misschien een relatie met hem wil aangaan ofzo, ik zou zelf schrikken als iemand zegt tegen mij; mag ik jou misschien aftrekken Als het een jonge is natuurlijk.

Als je dat wil dan kun je als je porno kijkt met hem gewoon heeele geile filmpjes opzetten en wedden dat hij dan ook een stijve krijgt en jij dus ook en vraag je of hij dat vervelend vind als jij je gaat rukken. En als je dat dan doet. Wedden dat hij meegaat. Ik heb dat zelf ook wel is gehad. Maar dan ga je gewoon wat porno kijken en langzaam met je hand in je broek.

En wat bewegingen maken. Dan gaat die vanzelf ook denken he dan kan ik ook wel ff doen. En dan gaat de kleding uit en kan je je gang gaan. Trouwens voor pijpen hoef je geen condoom om te doen. Alleen het klaarkomen moet je wel buiten de mond doen. Hahahahah Ik en nog paar vrienden hadden 2 jaar geleden allemaal afgetrolen in de Klas en de juf zeg het niet:

lik mijn lul samen mastuberen