Man bied zich aan borsten melken

man bied zich aan borsten melken

Neuk er op los tantra massage venlo

Toen ik die dag thuis was geweest om wat klusjes in huis te doen en met de buurvrouw en heerlijke middag had gehad en dat later in geuren en kleuren aan mijn vrouw had verteld hadden wij een heel uitgebreide seks avond gehad. Wij hebben redelijk vaak seks samen maar die avond leek het wel of wij er allebei nog meer van hadden genoten. De volgende dag zou ik weer thuis zijn, ik had ook afgesproken om in de morgen weer een bakje koffie te drinken bij de buurvrouw.

Ik was nog maar net op toen de telefoon was gegaan, mijn werkgever of ik naar de zaak kon komen omdat zij een vrij groot probleem hadden. Een beetje balend had ik de buurvrouw gebeld en verteld dat ik niet kon komen omdat ik plotseling moest werken.

Zij had dat heel erg jammer gevonden maar ook wel begrepen dat het niet anders kon. De weken erna was er niets meer van gekomen om vrij te nemen laat staan dat ik iets met de buurvrouw zou kunnen doen. Haar man kwam dezelfde tijd thuis als ik, wij kwamen elkaar wel eens tegen bij de voordeur, dan maakte wij even een praatje om daarna ons eigen huis in te gaan en een beetje op adem te komen na een drukke dag.

In het weekend was ik samen met mijn vrouw meestal bezig met het huis schoon te maken, wij werken beide en dan moet je ook beide werken aan de schoonmaak van je huis, ik heb daar geen problemen mee en doe het altijd met plezier. Mijn vrouw heeft er als wij samen bezig zijn ook nooit problemen mee. Soms is zij mij wel eens aan het uitdagen, dan heeft zij een kort huishoudster uniform aan, haar benen zijn dan in mooie nylons gestoken, haar borsten die heel mooi en strak zijn komen dan een beetje boven het jurkje uit, de tepels staan dan hard vooruit in de stof gedrukt.

Haar voeten zitten dan in een paar pumps met hoge haken. Meestal heeft zij zich dan een beetje opgemaakt als een hoertje. Het duurt dan niet zo heel lang of er wordt niets meer schoon gemaakt in huis. Op een zaterdag morgen als wij weer bezig zijn sta ik in de slaapkamer aan de achterkant van het huis.

Ik kijk even naar buiten en draai mijn hoofd richting de tuin van de buren, in de tuin zie ik de buurvrouw staan. Zij is bezig in de tuin met een hark en een schoffel soms bukt zij zich even om wat onkruid uit de tuin te trekken. Op een gegeven moment staat zij met haar gezicht naar mij toe.

Tijdens het bukken wat heel erg langzaam gaat krijg ik een heerlijk zicht in haar jurk, zij heeft een heel kleine bh aan. Haar borsten zijn eigenlijk veel te groot voor dit ding. Ik kijk lachend naar haar en voel mijn lul langzaam tot leven komen in mijn broek. Sta jij je op te geilen aan de buurvrouw?

Hoor ik achter mij. Ja, zij ziet er weer lekker uit, die grote borsten vallen bijna uit haar bh en dat zie ik toch graag, antwoord ik glimlachend. Mijn vrouw is naast mij komen staan en kijkt ernaar: Ik leg mijn hand rond haar heupen en trek haar tegen mij aan. Onze lippen vinden elkaar in een uitgebreide lang tongzoen.

Mijn handen dwalen over de rug en de billen van mijn vrouw wat haar nog meer doet grommen en kreunen. Ook haar handen strelen mijn billen, ik druk mijn lul nog strakker tegen haar aan. Dan trekt zij zich uit mijn omhelzing: Met een snelle pas loopt zij de slaapkamer uit. Ik wrijf even met mijn hand over mijn harde lul, mijn vrouw is ongesteld en dan wil zij niet veel van seks hebben, maar meestal als het weer voorbij is dan wordt de schade met grote sprongen in gehaald.

Ik kijk nog even naar de buurvrouw en ga dan weer verder met het werk waar ik mee bezig ben. Na een poosje zijn wij klaar met het huis, ik zet de stoelen buiten en zet het koffiezetapparaat aan. Wij zitten nog maar net buiten als de buurvrouw haar hoofd over de heg heen steekt: Jazeker, buurvrouw antwoord ik, wilt u ook een bakje koffie?

Ga ik gelijk verder. Graag maar ik ben wel alleen Steve is een weekend met de zaak weg. Dat maakt niet uit, je mag ook alleen komen, zegt mijn vrouw lachend. Ik kom eraan ben die tuin toch al zat, even mijn handen wassen dan kom ik, lacht Gerda. Kom maar achterom, ik doe de poort open, zeg ik. Ik loop naar de poort toe en draai hem van het slot. Een poosje later gaat de poort open en stapt tuin in.

Zij heeft een ander jurkje aan gedaan, ik heb een idee dat het iets korter is dan het jurkje dat zij eerder aan had. Hoi, zegt zij terwijl zij plaat neemt op een stoel recht tegen over mij. Tijdens het gaan zitten waait het jurkje een klein beetje op, ik krijg hierdoor weer een mooi zicht op haar heerlijke brede dijen. Ik kan net niet tegen haar broekje aan kijken maar wat ik zag heeft er weer voor gezorgd dat mijn lul zich weer langzaam opricht.

Mijn vrouw staat op en komt even later terug met de koffie, als het op de tafel staat vraag ik: Ja, lekker doe maar een grote gevulde koek, antwoord mijn vrouw lachend. Ik sta op en loop naar binnen.

Met de koeken kom ik weer naar buiten, de dames zijn in een aardig gesprek gewikkeld. Ik luister er naar en bemoei mij er niet mee. Mijn blik dwaalt langs het lichaam van Gerda, ik bekijk haar mooie grote borsten die bij elke beweging van haar langzaam omhoog en naar beneden gaan. De tepels zie ik ook heel langzaam een beetje harder worden. Mijn blik dwaalt naar haar benen, de kuiten zijn vrij groot maar zeker niet te, er is een bepaalde aantrekkingskracht die deze vrouw heeft op mij.

Ik laat mijn blik langs haar benen omhoog gaan, als ik bij haar knieën kom zie ik dat zij iets is gaan verzitten. Een beetje gedraaid naar mijn vrouw, hierdoor zijn haar billen een stukje vrij van de stoel gekomen en is het jurkje tot halverwege haar dijen omhoog gegaan. Ik kijk tegen een heerlijke grote dij aan. Mijn blik gaat iets verder maar meer krijg ik net niet te zien. Ik heb het vermoeden dat Gerda weet waar ik naar zit te kijken , heel subtiel ligt zij haar been een heel klein stukje op, ik krijg net iets meer te zien.

Daar waar haar slip begint zie ik alleen een heel klein stukje van een lichte streep over haar been. Ik draai mijn blik er van af om niet al te opgewonden te raken. Na het eerste kopje sta ik op en haal de koffie om nog een kopje in te schenken: Ja lekker gooi maar vol, antwoorden beide vrouwen tegelijk.

Na de koffie bied ik ook nog een koek aan die zij ook gretig aan pakken. Het gesprek gaat gewoon tussen de twee vrouwen. Ik bemoei mij er niet mee, het gaat toch voornamelijk over dingen die meestal met een vrouw te maken hebben.

Gerda is weer iets gaan verzitten, alleen heeft zij nu alle inzicht af gesloten, ik sta na de koffie op en loop de schuur in. Na een poosje loop ik weer terug naar de tafel, Gerda staat op: Haar benen heeft zij redelijk ver uit elkaar gezet waardoor ik nu heel even recht tegen haar kruis aan kan kijken. Mijn lul schiet gelijk de lucht in, er zit een heel klein slipje wat haar kutje maar net kan bedekken. Als zij verder omhoog gaat verdwijnt mijn mooie zicht.

Tot later en nog een mooi weekend buren, zegt Gerda met een brede glimlach. Je mag als je eenzaam bent wel langs komen hoor, zeg ik gelijk. Dat is inderdaad geen probleem Gerda, vult mijn vrouw mij aan. Ik loop even later het huis in en gelijk gaat de telefoon, ik neem hem op en hoor de stem van mijn schoonmoeder.

Ik loop naar buiten en geef de telefoon aan mijn vrouw, ik heb nooit echt met haar kunnen opschieten. Vanaf het begin heeft zij mij altijd te weinig gevonden voor haar dochter. Zij heeft ooit eens tegen mij gezegd dat ik een nul was en dat haar dochter een veel betere man had kunnen krijgen dan dat ik was. Van dat moment af ben ik er nooit meer naar toe gegaan, mijn vrouw gaat soms wel naar haar toe maar dan heerlijk alleen.

Haar man is alweer een aantal jaren overleden en nu begint zij steeds meer aandacht te eisen van mijn vrouw, en dat is heel gemakkelijk want zij is haar enige kind dus als er iets is dan roept zij om mijn vrouw. Even later komt mijn vrouw het huis ingelopen: Vraagt zij aan mij.

Dat vind ik eigenlijk wel erg ja, maar het zal wel moeten dus je moet doen wat jezelf wilt, geef ik als antwoord. Moeder wil vanmiddag even naar de stad en morgenochtend naar haar zus en dat kan zij niet alleen, gaat mijn vrouw verder, en ik ben toch niet in staat om seks met jou te hebben dit weekend, vult zij lachend aan. Ik lach haar toe en geef haar een zoen.

Ga maar en doe ze vooral niet de groeten van mij, zeg ik dan. Een half uurtje later vertrekt mijn vrouw, als het allemaal goed is komt zij morgen in de middag weer naar huis. Laat iets van de buurvrouw over Ronald, zegt zij met een vette knipoog. Ik zwaai haar uit en sluit dan de deur.

In het huis is het nu stil alleen de radio geeft een beetje leven. Ik smeer een paar boterhammen en loop dan naar buiten, ik ga op mijn gemak in de zon zitten. Snel trek ik mijn shirt uit en ook mijn broek doe ik uit. Ik zit vaak gewoon in mijn slip in de zon, het maakt denk ik niet uit of je nu in een zwembroek of in een slip in de zon zit, en het is mijn eigen tuin.

Het is heerlijk stil in de buurt, er wonen niet veel mensen met kleine kinderen in de buurt. De meeste mensen zijn allemaal van mijn leeftijd, daar zijn de kinderen het huis al uit of al zo oud dat zij geen herrie meer maken in de buurt. Ik geniet van deze stilte, dit is iets waar ik heel erg van kan genieten.

Mijn tuin is ook mooi omzoomd. Alleen Steve en Gerda kunnen in mijn tuin kijken , de andere buren hebben jaren geleden een grote schutting neer gezet. De mensen die voor Gerda en Steve in het huis woonde zijn goede vrienden van ons, zo nu en dan gaan wij nog bij hun op bezoek. Alleen zijn zij verhuisd naar de andere kant van Nederland dus het is niet zomaar er even naar toe rijden.

Na mijn boterhammen te hebben opgegeten val ik in een lichte slaap. Is de thee al gezet? Ik schrik wakker en kijk recht in de ogen van Gerda die over de heg staat te kijken en breeduit staat te lachen: Ja ik geloof dat ik een beetje van de wereld af was, heb weer eens een te drukke week achter de rug en dan val ik vanzelf in deze stilte in slaap.

Ik ga thee zetten kom je? Vraag ik aan Gerda. Ik kom er zo aan, ik moet even een paar dingen doen, antwoord zij. Ik sta op en loop de keuken in.

Zal ik mijn broek weer aan doen vraag ik mezelf af, ach wat kan mij het schelen, ik blijf lopen zoals ik wil, grom ik zachtjes. Ik strijk even met mijn hand over het kruis en voel de warmte van mijn lul. Mmmmmmm dat voelt lekker, kreun ik zachtjes. Na de waterkoker aan gezet hebbend loop ik naar de kamer om een paar chocolaatjes te pakken: Ik zet het doosje in de keuken en zie dat Gerda al op het terras zit met dezelfde jurk als vanmorgen, haar benen zijn een beetje vrij doordat zij het jurkje tot halverwege haar dijen heeft getrokken.

Kijkt u eens een lekker kopje thee, zeg ik terwijl ik de kopjes op de tafel zet. Haar hoofd draait iets naar mij toe: Vraagt zij met een geile blik in haar ogen. Ik houd het doosje met de bonbons naar haar toe, gelijk gaat zij iets rechter zitten en pakt de grootste uit de doos: Ik ga zitten en bekijk haar terwijl zij met haar ogen dicht geniet van de bonbon.

Haar borsten gaan met haar rustige ademhaling op en neer, de tepels zijn zichtbaar door de stof van haar jurk en staan redelijk hard vooruit. Haar armen liggen rustig langs haar lichaam en komen bij elkaar op haar schoot. Haar benen zijn zichtbaar tot net halverwege haar dijen. De kleur is al aardig bruin, het is een heel mooi zicht om die grote benen zo mooi bruin zijn.

Aan haar voeten heeft zij een paar lichte slippers die nu onder haar voeten liggen. Mmmmm lekker die bonbon, zucht zij. Wil je er nog een, vraag ik haar. Het is dat je zo aandringt, lacht zij mij toe. Haar vingers pakken een bonbon uit de doos. Ik sta op om het doosje in de keuken te zetten: Maar ze smelten in de zon, zeg ik lachend Als je er nog meer wilt pak je ze maar, ze staan op het aanrecht in de schaduw.

Komt je vrouw geen thee drinken? Nee, die is naar haar moeder toe, die werd weer eens een beetje gek en wilde haar dochter weer om zich heen hebben, antwoord ik, ik kan niet zo erg goed met haar overweg en ga er bijna nooit naar toe.

Komt zij vanavond weer thuis? Is haar volgende vraag. Nee, zij blijft weg tot morgenmiddag, antwoord ik. Dan heb je het rijk alleen net als ik, lacht Gerda mij toe. Dat is zo, kom je vanavond bij mij eten? Dat lijkt mij lekker ik hoop dat je een lekker stukje vlees hebt, geeft Gerda als antwoord. Met mijn hand streel ik over mijn lul heen en zeg: Gerda draait zich naar mij toe, dat wil ik dan wel eens zien, fluistert zij. Mijn hand streelt nog even over de bobbel die langzaam groter wordt. Ik ga staan en trek mijn slip uit, mijn half harde lul komt tevoorschijn.

Ik neem hem in mijn hand en hij groeit gelijk naar volle stijfheid. Mmmmmmm dat is inderdaad een lekker stukje vlees, maar je zou het niet leuk vinden als ik dat zou op eten, al zou ik mijn tanden er wel in willen zetten, kreunt Gerda. Ik doe een stapje dichterbij: Haar vingers sluiten zich rond mijn harde paal. Als ik ernaar kijk word ik nog geiler, de eikel komt tussen haar vingers uit en wordt heel erg donker rood. Met haar tong likt zij zachtjes langs mijn eikel.

Het genot schiet door mijn ballen: Mijn eikel verdwijnt in haar mond, ik voel de tong stevig over mijn eikel strelen. Haar tong drukt zij een heel klein stukje in mijn plasgaatje, dit geeft mij een zalig gevoel. Het zaad voel ik met een sneltrein vaart omhoog komen.

Oooooo Gerda ik voel mijn zaad komen oooooo ik ga klaar komen als je niet heel snel stop, kreun ik. Haar mond gaat nog verder rond mijn lul, langzaam verdwijnt hij helemaal in haar keel.

De tong streelt krachtig langs mijn lul. Ineens komt mijn zaad met kracht naar buiten gespoten: Mijn zaad wordt allemaal op gevangen in haar keel: Mijn lul verslapt nog iets verder en glijdt tussen haar lippen vandaan.

Ik zak achterover in de stoel: Gerda likt haar lippen af en kijkt mij heel geil aan: Ik ga op mijn knieën zitten en sla haar jurkje omhoog, er komt een warme gloed onder haar jurkje uit. Ik ruik haar vrouwelijkheid wat het vuur weer doet ontvlammen in mijn lichaam. Mijn lippen raken haar bruine huid en langzaam ga ik met mijn tong verder omhoog, ik laat een nat spoor achter.

Met mijn tanden trek ik een spoor over haar dijen, mijn vingers kneden haar grote benen. Langzaam gaan haar benen verder uit elkaar: Haar hoofd zakt achterover tegen de leuning van de stoel aan. Haar billen komen verder van de zitting af.

De dijen vallen nog verder uit elkaar, mijn vingers raken haar natte kutje, met een diepe kreun laat Gerda weten dat ik op de goede weg ben. Biological Nurturing, oftewel instinctief voeden. Melkachtige spuitende borstvoeding tieten Zogende TEEN voedt me haar warme, natte Contact - Voorwaarden - © De belangrijkste reden om te kolven in de zwangerschap is dus het verzamelen van colostrum om te voorkomen dat je kindje met kunstmatige zuigelingenvoeding gevoed wordt.

Ach ja, vergissen is menselijk. Zoek meer berichten van Volk. De waargebeurde verhalen van moniek, marianne en marinus, tot heden Zij werden allen bewaakt door Meesters en Meesteressen. Ik heb veel tijd in je geïnvesteerd en ik heb net gemerkt dat je een lekkere geile slet bent. Vriend jaloers op mijn ex-vriend lieve.

De eerste keer had ze net a Er waren drie schalen met papiertjes. Gelukkig is er over precies 14 dgn weer een zitting van Din aapje ik hoop zo dat we hierna de beelden te zien krijgen en de eis horen. Maar is hij, Somo niet mede verantwoordelijk voor deze situatie. De dildo verdwijnt diep in haar kutje en gaat er heerlijk in en uit. Maaike probeert het zo goed mogelijk te doen. De Meesteres beval Mieke om zich intussen te vingeren. Vandaag was ik weer even bij Tilburg, de bekende parkeerplaats.

Dit was natuurlijk een uitkomst voor Mieke. Bloemenmeisje carnaval Grote tieten melk de koe 4 - deel 1 Dit artikel biedt achtergrondinformatie en praktische tips. Erotische verhalen gratis Gebonden vrouw zoekt minnaar Man zoekt geile vrouw Kim van kooten naakt Sexy oude vrouwen Lekkere meiden neuken Big Tits , Reusachtig.man bied zich aan borsten melken


Erotische massage amstelveen ts zoekt man

  • Mmmmmmm dat is inderdaad een lekker stukje vlees, maar je zou het niet leuk vinden als ik dat zou op eten, al zou ik mijn tanden er wel in willen zetten, kreunt Gerda.
  • Man bied zich aan borsten melken
  • Even later gaat de bel, ik loop naar de deur en open hem. Op een zaterdag morgen als wij weer bezig zijn sta ik in de slaapkamer aan de achterkant van het huis.
  • 890

Squirt dikke tieten knijpen


Toen ze zijn dikke pik in haar kutje voelde beuken was ze daar trouwens helemaal niet rouwig om. Ze was nog nooit zo goed geneukt en moest halverwege even stoppen om op adem te komen en haar naderende orgasme uit te stellen. Ze duwde hem op de bank en liet zich over zijn dikke pik zakken en begon hem stevig te berijden. De buurman raakte nog meer opgewonden van de grote borsten die voor hem zachtjes heen en weer zwaaiden en pakte haar lekkere kontje vast.

Lina was ondertussen in haar tweede orgasme terechtgekomen en hoopte stiekem dat ze het gevoel voor altijd vast kon houden. De buurman was een echte billenman, dus was het voor hem dubbel genot. En hij was zijn nieuwe vrouw aan het neuken en hij kon van haar heerlijke kontje genieten. De geile huisvrouw gebruikte haar kutspieren om de pik die haar aan het neuken was te melken en duwde haar kontje naar achteren om zijn stoten op te vangen. In vergelijking met haar nieuwe liefde, had haar echtgenoot maar een klein pikkie en ze wist nu voor het eerst hoe het voelde om echt gevuld te zijn.

Ze voelde dat haar volgende orgasme een multipele zou worden en ze wilde dat ze tegelijkertijd klaar zouden komen. De mooie huisvrouw ging weer op de bank liggen en keek haar nieuwe man diep in zijn ogen aan terwijl hij haar voorzichtig naar een orgasme neukte.

Ze voelde zijn warme zaad tegen haar kutwanden spuiten en vanaf dat moment stopte de wereld even met draaien voor haar. Nadat ze bijgekomen waren van de heerlijke seks, liep ze naar haar slaapkamer en vulde een sporttas met kleren, haar juwelen en belangrijke papieren. Uit de kluis pakte ze de helft van hun spaargeld dat er in lag en ze nam ook al haar credit cards en bankpasjes mee. Ze stond beneden en zei met een schorre stem: Vindt je het te snel gaan of wilde je me alleen maar neuken, dan nog ga ik hier weg, want ik weet nu wat ik gemist hebt.

De keuze is aan jou. Als je de deur uitloopt zonder mij, dan neem ik je dat niet kwalijk en zal de gedachte aan je blijven koesteren. Ze klonk wel heel resoluut, maar diep van binnen was ze zichzelf aan het opvreten.

Ze was dan ook buiten zinnen van vreugde toen de buurman haar in zijn armen nam en: De buurman liep naar zijn huis, haalde daar ook wat belangrijke papieren en spullen.

Hij zeit tegen zijn mooie metgezellin dat hij zijn nieuwe huis weer zou gaan verkopen. Hij had nog een grote stacaravan op een camping midden op de Veluwe en daar zouden ze zolang kunnen blijven totdat alles geregeld was. De knappe huisvrouw schreef een briefje voor haar echtgenoot en zei schamper dat hij haar waarschijnlijk pas de ochtend erop zou missen.

Haar man mistte alleen het eten dat niet op tafel stond. Hij stopte een pizza in de oven en ging in zijn vertrouwde stoel zitten voor de televisie en viel na een half uurtje in een diepe slaap.

Pas de volgende ochtend zag hij het briefje op zijn nachtkastje liggen, toen hij toch maar eens ging kijken waarom zijn vrouw hem niet wakker had gemaakt. Hij vloekte binnensmonds toen hij eindelijk begreep dat ze voorgoed weg was en ging naar kantoor. De scheidingspapieren en de verdeling van de spullen waren snel geregeld en binnen twee weken trok de moederlijke overbuurvrouw bij hem in, kreeg hij weer keurig elke avond op tijd zijn eten op tafel en kon met een gerust hart weer in zijn stoel in slaap vallen.

Als het bedtijd werd maakte zijn nieuwe vrouw hem wakker en trok hem zachtjes mee naar de slaapkamer. Echt missen deed hij Linet niet, want de gehaktballetjes die hij tegenwoordig op zijn bord kreeg smaakten om een moord voor te doen. Die had de pik van haar nieuwe echtgenoot in haar mond en vond dat ze de gelukkigste vrouw van de hele wereld was. Grote tieten melk de koe 4 - deel 1 Dit artikel biedt achtergrondinformatie en praktische tips. Sacha de boer naakt. Lesbische borstvoeding - Melk van grote Schattige kleine tieten masturbatie Blonde schoonheid met geschoren kut krijgt Zogende en zwangere amateur sletjes spuiten Zogende anaal neuken en breastsucking met Melk spuitende dikke negerinnen tieten De geile Ebony knijpt in de melk spuitende dikke negerinnen tieten, waarna de melk met stralen uit haar grote memmen spuit voor de webcam.

Hairy muffed Hot dame melkt man vlees. Als je op die term zoekt, vind je meer informatie en ook meerdere onderzoeken naar dit onderwerp. Zijn vrouw wilt een prive film van haar melk spuitende tieten Zij vrouw wilt een prive film van haar melk spuitende tieten, haar man zuigt de tepels, en knijpt in haar borsten tot de melk er uit spuit over zijn gezicht. Volwassen zogende likken en zuigen melk Bbw grote tieten mooie zwarte koe 37 Geile oma grote tepels en enorme clitoris Natuurlijk in elke zwangerschap maar de vraag is of het altijd nodig is.

Big Tits , Reusachtig. Gezwollen tepels cam Tags webcam sex grote tieten tieten melken amateur sex grote borsten harde tepels moeder melk. Deze vrouwen wordt niet aangeraden om te stoppen met borstvoeding geven tijdens de zwangerschap.

Tietneuken,pijpen en jezelf pijpen. Ik kijk nog even naar de buurvrouw en ga dan weer verder met het werk waar ik mee bezig ben. Na een poosje zijn wij klaar met het huis, ik zet de stoelen buiten en zet het koffiezetapparaat aan. Wij zitten nog maar net buiten als de buurvrouw haar hoofd over de heg heen steekt: Jazeker, buurvrouw antwoord ik, wilt u ook een bakje koffie? Ga ik gelijk verder. Graag maar ik ben wel alleen Steve is een weekend met de zaak weg.

Dat maakt niet uit, je mag ook alleen komen, zegt mijn vrouw lachend. Ik kom eraan ben die tuin toch al zat, even mijn handen wassen dan kom ik, lacht Gerda. Kom maar achterom, ik doe de poort open, zeg ik.

Ik loop naar de poort toe en draai hem van het slot. Een poosje later gaat de poort open en stapt tuin in. Zij heeft een ander jurkje aan gedaan, ik heb een idee dat het iets korter is dan het jurkje dat zij eerder aan had. Hoi, zegt zij terwijl zij plaat neemt op een stoel recht tegen over mij.

Tijdens het gaan zitten waait het jurkje een klein beetje op, ik krijg hierdoor weer een mooi zicht op haar heerlijke brede dijen. Ik kan net niet tegen haar broekje aan kijken maar wat ik zag heeft er weer voor gezorgd dat mijn lul zich weer langzaam opricht. Mijn vrouw staat op en komt even later terug met de koffie, als het op de tafel staat vraag ik: Ja, lekker doe maar een grote gevulde koek, antwoord mijn vrouw lachend.

Ik sta op en loop naar binnen. Met de koeken kom ik weer naar buiten, de dames zijn in een aardig gesprek gewikkeld. Ik luister er naar en bemoei mij er niet mee.

Mijn blik dwaalt langs het lichaam van Gerda, ik bekijk haar mooie grote borsten die bij elke beweging van haar langzaam omhoog en naar beneden gaan. De tepels zie ik ook heel langzaam een beetje harder worden. Mijn blik dwaalt naar haar benen, de kuiten zijn vrij groot maar zeker niet te, er is een bepaalde aantrekkingskracht die deze vrouw heeft op mij.

Ik laat mijn blik langs haar benen omhoog gaan, als ik bij haar knieën kom zie ik dat zij iets is gaan verzitten. Een beetje gedraaid naar mijn vrouw, hierdoor zijn haar billen een stukje vrij van de stoel gekomen en is het jurkje tot halverwege haar dijen omhoog gegaan. Ik kijk tegen een heerlijke grote dij aan. Mijn blik gaat iets verder maar meer krijg ik net niet te zien.

Ik heb het vermoeden dat Gerda weet waar ik naar zit te kijken , heel subtiel ligt zij haar been een heel klein stukje op, ik krijg net iets meer te zien. Daar waar haar slip begint zie ik alleen een heel klein stukje van een lichte streep over haar been. Ik draai mijn blik er van af om niet al te opgewonden te raken. Na het eerste kopje sta ik op en haal de koffie om nog een kopje in te schenken: Ja lekker gooi maar vol, antwoorden beide vrouwen tegelijk.

Na de koffie bied ik ook nog een koek aan die zij ook gretig aan pakken. Het gesprek gaat gewoon tussen de twee vrouwen. Ik bemoei mij er niet mee, het gaat toch voornamelijk over dingen die meestal met een vrouw te maken hebben. Gerda is weer iets gaan verzitten, alleen heeft zij nu alle inzicht af gesloten, ik sta na de koffie op en loop de schuur in. Na een poosje loop ik weer terug naar de tafel, Gerda staat op: Haar benen heeft zij redelijk ver uit elkaar gezet waardoor ik nu heel even recht tegen haar kruis aan kan kijken.

Mijn lul schiet gelijk de lucht in, er zit een heel klein slipje wat haar kutje maar net kan bedekken. Als zij verder omhoog gaat verdwijnt mijn mooie zicht. Tot later en nog een mooi weekend buren, zegt Gerda met een brede glimlach.

Je mag als je eenzaam bent wel langs komen hoor, zeg ik gelijk. Dat is inderdaad geen probleem Gerda, vult mijn vrouw mij aan. Ik loop even later het huis in en gelijk gaat de telefoon, ik neem hem op en hoor de stem van mijn schoonmoeder. Ik loop naar buiten en geef de telefoon aan mijn vrouw, ik heb nooit echt met haar kunnen opschieten.

Vanaf het begin heeft zij mij altijd te weinig gevonden voor haar dochter. Zij heeft ooit eens tegen mij gezegd dat ik een nul was en dat haar dochter een veel betere man had kunnen krijgen dan dat ik was.

Van dat moment af ben ik er nooit meer naar toe gegaan, mijn vrouw gaat soms wel naar haar toe maar dan heerlijk alleen. Haar man is alweer een aantal jaren overleden en nu begint zij steeds meer aandacht te eisen van mijn vrouw, en dat is heel gemakkelijk want zij is haar enige kind dus als er iets is dan roept zij om mijn vrouw. Even later komt mijn vrouw het huis ingelopen: Vraagt zij aan mij.

Dat vind ik eigenlijk wel erg ja, maar het zal wel moeten dus je moet doen wat jezelf wilt, geef ik als antwoord. Moeder wil vanmiddag even naar de stad en morgenochtend naar haar zus en dat kan zij niet alleen, gaat mijn vrouw verder, en ik ben toch niet in staat om seks met jou te hebben dit weekend, vult zij lachend aan. Ik lach haar toe en geef haar een zoen.

Ga maar en doe ze vooral niet de groeten van mij, zeg ik dan. Een half uurtje later vertrekt mijn vrouw, als het allemaal goed is komt zij morgen in de middag weer naar huis.

Laat iets van de buurvrouw over Ronald, zegt zij met een vette knipoog. Ik zwaai haar uit en sluit dan de deur. In het huis is het nu stil alleen de radio geeft een beetje leven.

Ik smeer een paar boterhammen en loop dan naar buiten, ik ga op mijn gemak in de zon zitten. Snel trek ik mijn shirt uit en ook mijn broek doe ik uit. Ik zit vaak gewoon in mijn slip in de zon, het maakt denk ik niet uit of je nu in een zwembroek of in een slip in de zon zit, en het is mijn eigen tuin.

Het is heerlijk stil in de buurt, er wonen niet veel mensen met kleine kinderen in de buurt. De meeste mensen zijn allemaal van mijn leeftijd, daar zijn de kinderen het huis al uit of al zo oud dat zij geen herrie meer maken in de buurt.

Ik geniet van deze stilte, dit is iets waar ik heel erg van kan genieten. Mijn tuin is ook mooi omzoomd. Alleen Steve en Gerda kunnen in mijn tuin kijken , de andere buren hebben jaren geleden een grote schutting neer gezet.

De mensen die voor Gerda en Steve in het huis woonde zijn goede vrienden van ons, zo nu en dan gaan wij nog bij hun op bezoek. Alleen zijn zij verhuisd naar de andere kant van Nederland dus het is niet zomaar er even naar toe rijden. Na mijn boterhammen te hebben opgegeten val ik in een lichte slaap. Is de thee al gezet? Ik schrik wakker en kijk recht in de ogen van Gerda die over de heg staat te kijken en breeduit staat te lachen: Ja ik geloof dat ik een beetje van de wereld af was, heb weer eens een te drukke week achter de rug en dan val ik vanzelf in deze stilte in slaap.

Ik ga thee zetten kom je? Vraag ik aan Gerda. Ik kom er zo aan, ik moet even een paar dingen doen, antwoord zij. Ik sta op en loop de keuken in. Zal ik mijn broek weer aan doen vraag ik mezelf af, ach wat kan mij het schelen, ik blijf lopen zoals ik wil, grom ik zachtjes. Ik strijk even met mijn hand over het kruis en voel de warmte van mijn lul. Mmmmmmm dat voelt lekker, kreun ik zachtjes. Na de waterkoker aan gezet hebbend loop ik naar de kamer om een paar chocolaatjes te pakken: Ik zet het doosje in de keuken en zie dat Gerda al op het terras zit met dezelfde jurk als vanmorgen, haar benen zijn een beetje vrij doordat zij het jurkje tot halverwege haar dijen heeft getrokken.

Kijkt u eens een lekker kopje thee, zeg ik terwijl ik de kopjes op de tafel zet. Haar hoofd draait iets naar mij toe: Vraagt zij met een geile blik in haar ogen. Ik houd het doosje met de bonbons naar haar toe, gelijk gaat zij iets rechter zitten en pakt de grootste uit de doos: Ik ga zitten en bekijk haar terwijl zij met haar ogen dicht geniet van de bonbon.

Haar borsten gaan met haar rustige ademhaling op en neer, de tepels zijn zichtbaar door de stof van haar jurk en staan redelijk hard vooruit. Haar armen liggen rustig langs haar lichaam en komen bij elkaar op haar schoot. Haar benen zijn zichtbaar tot net halverwege haar dijen. De kleur is al aardig bruin, het is een heel mooi zicht om die grote benen zo mooi bruin zijn. Aan haar voeten heeft zij een paar lichte slippers die nu onder haar voeten liggen. Mmmmm lekker die bonbon, zucht zij.

Wil je er nog een, vraag ik haar. Het is dat je zo aandringt, lacht zij mij toe. Haar vingers pakken een bonbon uit de doos. Ik sta op om het doosje in de keuken te zetten: Maar ze smelten in de zon, zeg ik lachend Als je er nog meer wilt pak je ze maar, ze staan op het aanrecht in de schaduw. Komt je vrouw geen thee drinken?

Nee, die is naar haar moeder toe, die werd weer eens een beetje gek en wilde haar dochter weer om zich heen hebben, antwoord ik, ik kan niet zo erg goed met haar overweg en ga er bijna nooit naar toe. Komt zij vanavond weer thuis?

Is haar volgende vraag. Nee, zij blijft weg tot morgenmiddag, antwoord ik. Dan heb je het rijk alleen net als ik, lacht Gerda mij toe. Dat is zo, kom je vanavond bij mij eten? Dat lijkt mij lekker ik hoop dat je een lekker stukje vlees hebt, geeft Gerda als antwoord.

Met mijn hand streel ik over mijn lul heen en zeg: Gerda draait zich naar mij toe, dat wil ik dan wel eens zien, fluistert zij. Mijn hand streelt nog even over de bobbel die langzaam groter wordt. Ik ga staan en trek mijn slip uit, mijn half harde lul komt tevoorschijn. Ik neem hem in mijn hand en hij groeit gelijk naar volle stijfheid. Mmmmmmm dat is inderdaad een lekker stukje vlees, maar je zou het niet leuk vinden als ik dat zou op eten, al zou ik mijn tanden er wel in willen zetten, kreunt Gerda.