Neuken in de vrachtwagen lekkergeil

Ik heb een erotische videofilm geregeld, waarmee we hem kunnen opwarmen. Ga maar gauw, anders mis je hem op de overloop. Met een handdoek en een washandje in de hand stond ze bij de deur te wachten tot ze die van de douche hoorde opengaan. Toen stapte ze de gang op, en kwam Henk tegen, die alleen een badlaken om zijn heupen had. Hij bekeek het naakte meisje van top tot teen en voelde zijn eigen reactie, die de oplettende en hete Wilma niet ontging. Hij vond haar een mooi slank figuur hebben, en haar borsten waren groter dan hij had verwacht.

Ze leek ook een lekker kutje te hebben. Maar ga maar lekker douchen, meid. Wat zou ik die graag 'es in mijn handen houden. Intussen stond Wilma zich onder de douche lekker af te spoelen en ze genoot van het hete water op haar naakte lichaam, dat tussen haar borsten door over haar buik en haar kutje langs haar benen stroomde. Ze vergat de tijd, en ineens stond de eveneens naakte Marjan in de douche.

Toen Wilma bevestigend knikte, zei Marjan: Ik heb geen sexy slipjes meegenomen. Daar liggen op de bovenste plank een paar, die de helft van je schaamhaar laten zien.

Wat zei m'n vader trouwens? Hij had alleen maar een badlaken om, ik was spiernaakt. En ik kon zien, dat ik hem niet onverschillig liet. En trek zo weinig mogelijk kleren aan, ik heb de verwarming al wat hoger gedraaid. In de kleerkast van haar vriendin vond ze een paar schaamteloos kleine slipjes en ze koos er een van uit. Ze trok het aan en liet een kort mini-rokje volgen. Haar bovenlichaam bedekte ze alleen met een T-shirt, waarin haar tepels duidelijk te zien waren.

Toen ging ze naar beneden. Ik voel me weer een heel ander mens. Door haar korte mini-rokje kon Henk een groot deel van haar been zien. Haal er voor Marjan ook meteen maar een, want ze zal zo wel komen. Ik stel voor, dat we daar eerst maar naar gaan kijken. Je kunt beter op de bank komen zitten, dan zit je recht tegenover de t. Gezellig met z'n drieen op de bank, er gaan veel makke schapen in een hok.

Je ziet er goed uit, trouwens. Wat is daar nou zo bijzonder aan? Zijn dochter betrad de kamer, en hij vond haar er uiterst sexy uitzien. Een heel kort mini-rokje en een strak T-shirt waren volgens hem alles wat ze aan had. Ook haar tepels waren goed te zien, en dat wond hem toch wel een beetje op.

De eerste acht minuten van de band toonden een reeks flitsen van andere films, maar het gehalte daarvan deed bij Henk al een vermoeden rijzen. Die vind ik veel mooier. Marjan deed hetzelfde bij haar vader, alleen wat lager. En wij zijn echt! En voor het grijpen! Maar toch hoort het niet, volgens mij. Jij hebt een lul, en wij hebben kutjes, waar hij prima in past.

Je mag van ons genieten zo veel je wilt. Ze kwam omhoog, nam zijn hoofd in haar handen en drukte haar zwoele mond op de zijne, waarbij ze onmiddellijk haar tong diep in zijn mond stak. Ze keek hem met een troebele blik aan en zei: En aangezien we niet iemand voor je mogen zoeken, bieden we ons zelf aan. Haar hand gleed naar binnen en ze voelde zijn lul in hoog tempo groeien.

Ook zij nam een hand en legde die op haar borst, hem aanmoedigend erin te knijpen. Henk voelde zijn weerstand met rasse schreden afbrokkelen.

Het waren ook zulke heerlijke meisjes, die hem aan het verleiden waren. Ze nam zijn handen en schoof die onder de rand van haar T-shirt, waarna zij haar eigen hand in zijn slipje liet glijden en die op zijn blote stam legde, die nu keihard was. Ze haalde hem naar buiten, masseerde hem en keek er verrukt naar. Henks laatste weerstand was gebroken. Hij schoof Wilma's T-shirtje omhoog en ze trok het zelf snel uit. Hij deed wat ze zei, ze stapte er uit en schopte het aan de kant.

Even later zaten beide meisjes in al hun heerlijke naaktheid voor hem. Hij genoot van de aanblik van vier prachtige borsten. Marjan nam zijn hoofd en drukte dat tussen haar borsten, terwijl Wilma hem uit zijn broek hielp. Ze boog zich voorover, drukte een kus op zijn eikel en nam deze toen voorzichtig in haar mond. Henk greep met een hand naar haar borsten en met de andere naar die van zijn dochter. Het maakte hem nu allemaal niets meer uit. Deze heerlijke meisjes hadden hem verleid en ze zouden hun deel krijgen.

Zij heeft een heerlijk kutje, jij hebt een geweldige lul en die twee passen prima in elkaar. Maar als je wilt, mag je je lul eerst wel in mijn kutje stoppen, hoor. En ook wel in andere gaatjes, ik heb er drie voor je. We willen allebei graag door jou geneukt worden, Henk.

En hij gaat erin ook. Ik ben nu te geil om nog te stoppen. Intussen duwde Marjan een borst tegen haar vaders mond. Ze wilde zijn sperma graag proeven, maar hij moest eerst in haar kutje klaarkomen. Toen ze vond dat hij stijf genoeg was, ging ze op haar knieen op de bank en stak haar kontje naar hem toe. Mijn kontje komt nog wel.

Wat een heerlijke dikke lul heb je, Henk. Bijt er in en zuig aan mijn tepels. Terwijl Henk genoot van het klemmende kutje van Wilma, boog hij zich voorover naar zijn dochter en begon aan haar borsten te sabbelen en zachtjes in haar tepels te bijten. Ze nam zijn hand en legde die tussen haar benen, op haar poesje. Hij verwende haar zo lekker, dat ze zuchtend en kreunend klaarkwam. Even later gaf ook Wilma met een luide gil te kennen,dat ze een orgasme had, maar ze voelde aan de dikke stam in haar kutje, dat Henk nog niet zo ver was.

Daarom ging ze door hem met haar kutspieren te bewerken. Hij ging achter zijn dochter staan, omvatte haar borsten en begon die heerlijk te kneden. In zijn slaapkamer gekomen, gooide Marjan haar vader op het bed en liet zich boven op hem vallen. Ze drukte haar mond op de zijne en zoog zijn tong naar buiten. Zijn zestienjarige dochter had meer ervaring dan Henk verwacht had. Terwijl hij haar zoende, voelde hij Wilma's zuigende mond weer om zijn lul en haar vinger in zijn uitgang.

Dan kom ik naast jullie zitten en dan kunnen we elkaar ook nog verwennen. Ze ging schrijlings over haar vader heen zitten, nam zijn nu weer keihard overeind staande lul in haar hand en bracht hem voor de ingang van haar kletsnatte kutje.

Terwijl ze zich langzaam liet zakken, zagen ze alle drie hoe Henks lul de schaamlippen van zijn dochter uiteen duwde en langzaam door haar kutje werd opgenomen. Toen ging ook de hete Wilma schrijlings over hem heen zitten, bood hem haar kutje aan en greep naar de borsten van haar vriendin, terwijl ze Henks tong in haar kutje voelde en zijn knedende handen op haar borsten.

Wat was dit heerlijk! Wilma wreef haar kutje over zijn gezicht, kuste haar vriendin en de meisjes genoten van elkaars borsten.

Intussen schoof Marjan langzaam, met gebruikmaking van haar kutspieren, op de keiharde lul van haar vader op en neer en genoot intens van zijn harde leuter in haar nauwe kutje.

Het kon hem allemaal niets meer schelen, deze bloedhete meisjes hadden hem door het dolle heen gemaakt. Terwijl hij in de neukende en zuigende kut van zijn dochter klaarkwam, kneep hij de borsten van haar vriendin bijna fijn van opwinding. Wilma kwam jammerend klaar op zijn over haar klitje flitsende tong, en Marjan gilde in extase, toen haar overvloeiende kutsappen zich met het zaad van haar vader vermengden. En Marjan snikte van voldoening, zodat Henk vroeg wat er aan de hand was. Je bent uit de vrachtwa-gen gestapt en in een fabriek gekropen, en dat alleen maar om voor mij te kunnen zorgen.

Dat is toch normaal? En daarom ben ik zo blij, dat ik nu wat terug kan doen. Vind je het erg? Maar nu heb ik nergens spijt van, want jullie hebben zulke heerlijke lijven! Daar kan geen man weerstand aan bieden. Maar als jullie mij nog vaak willen verleiden, dan mag ik wel hulp hebben, anders overleef ik jullie niet. Voorlopig zijn Marjan en ik nog onverzadigbaar, en dus zul je wel hulp kunnen gebruiken.

Maar laten we dan eerst maar een paar kleren aantrekken en naar beneden gaan, want anders vallen we hem wel wat erg rauw op z'n dak. Beneden pakte Wilma de telefoon en belde naar haar huis. Ze kreeg haar vader aan de lijn. Marjan ging naar de deur en deed die voor hem open, en het eerste dat hem opviel was dat ze zo sexy gekleed was.

Haar borsten in het strakke T-shirt vielen hem op, en dat haar tepels daardoor zo overduidelijk te zien waren. Het moest niet mogen. Dat maakt het leven spannend. Nou, ga maar naar binnen, dan maken we het ons gezellig. Terwijl Henk naar de koelkast in de keuken ging, kwam Marjan naast hem zitten, en Hans realiseerde zich, dat hij dat prettig vond.

Hij had haar altijd al een lekker ding gevonden. Ze rekte zich eens lekker uit, en het viel Hans op hoe haar borsten haar strakke T-shirtje opspanden. Hij realiseerde zich, dat het hem opwond. Nou, 't Zal me benieuwen.

Het viel hem niet eens op, dat zijn dochter haar voeten op de salontafel had gelegd en zich behaaglijk tegen Henk aan had genesteld. Wel zag hij vanuit zijn ooghoeken, dat Marjan haar slanke benen onder zich had opgetrokken, waardoor ze in haar korte mini-rokje nu bijna met blote billen naast hem zat. Naarmate de film vorderde, werd hij er meer door in beslag genomen.

Hij werd vooral geboeid door een mooie vrouw met heel grote borsten, die zich door een sportieve man van achteren liet nemen, waarbij haar borsten nauwelijks bewogen.

Haar rokje was nog wat verder opgeschoven, en hij meende zelfs te kunnen zien, dat ze geen slipje droeg. Dat wond hem, samen met de beelden van de film, op, of ze nu de vriendin van zijn dochter was of niet. Wilma herkende de verschijnselen en wisselde een veelbetekenende blik met haar vriendin.

Deze begreep het sein, liet zich onopvallend tegen Hans aan zakken en vroeg zacht: Marjan nam zijn arm en legde die losjes om haar schouder. Daarop nam Wilma zijn arm en legde die om haar schouders, waarbij zijn hand losjes vlakbij haar borst hing.

Marjan legde nu openlijk haar hand op Hans' borst en begon quasi-gedachtenloos kringetjes te trekken. Hij keek haar even van opzij aan, glimlachte en zei: Dat liet hem niet onverschillig en onopvallend trok hij haar iets steviger tegen zich aan. Marjan zag dat als een aanmoediging en liet haar hand een neerwaartse beweging maken, waarna ze hem op zijn buik liet rusten.

Al wilde Hans dat nog niet openlijk toegeven, hij genoot van de nabijheid van dit meisje, maar natuurlijk ook van wat ze deed. Dat zag zij zelf ook, omdat er een "verdachte" bult in zijn broek ontstond. Even later kwam er een geblondeerde vrouw met een stel gigantische borsten in beeld, die zich door een politieman liet nemen. Dit was een gedeelte van de film, dat de anderen ook nog niet hadden gezien. Je hebt de echte onder handbereik.

Hij keek haar even aan, en toen naar Marjan, die nog wat dichter tegen hem aan ging zitten. Ze nam zijn hand en legde die zachtjes op haar borst, waarna ze hem licht aandrukte.

Haar eigen hand liet ze heel even op de bult in zijn broek rusten, als een uitnodiging om verder te gaan. Daardoor kreeg Hans het plotseling erg warm. Hij trok zijn overhemd uit en zat toen in zijn T-shirt. Dat komt door die film. Hij kon niet nalaten even stiekem in haar borst te knijpen, wat haar alleen maar aanmoedigde om door te gaan. Op dat moment besloot Marjan hem over de drempel heen te helpen.

Voor hem onverwacht kwam ze op zijn schoot zitten, nam zijn hoofd in haar handen en drukte haar sensuele mond op de zijne. Het feit, dat zijn dochter zich vrijwillig liet betasten, wond hem dermate op, dat hij zijn laatste remmingen overboord gooide. Hij keek Marjan opgewonden aan. Ze zijn echt, en ze zijn voor jou. Marjan nam zijn hoofd en drukte dat ertussen.

En kneed ze maar fijn, dat vind ik heerlijk. Hij kneedde haar borsten en begon aan haar rechtop staande tepels te sabbelen en er zachtjes in te bijten. Marjan jammer-de zachtjes van opwinding. Zij had haar doel zo goed als bereikt, en ze zou het einde ook wel halen. Daarhad hij weinig moeite mee: Het jonge meisje, dat hij altijd al een heerlijk wezentje had gevonden, stond nu geheel naakt voor hem en bood zich aan hem aan.

Ik wilde eerst ook niet, maar ze verleiden je gewoon, en dan moet je wel. Ze bukte zich, maakte de sluiting van zijn broek los en schoof die met slipje en al op zijn enkels, waarna ze hem eruit hielp. Daarop trok ze hem zijn T-shirt uit, waarop de vader van haar vriendin geheel naakt voor haar zat. Ze keek verrukt naar zijn snel groeiende lul en nam die even in haar handen om te voelen hoe dat was.

Ze voelde hem groeien, en was tevreden dat ze hem kennelijk nogal opwond. Tot zijn grote verbazing zag Hans het hoofdje van dit heerlijke meisje naar zijn schoot gaan en zijn lul langzaam in haar mond verdwijnen, wat hem bijna deed jubelen van genot.

Ze zoog heerlijk aan zijn paal, terwijl hij zich wat voorover boog en haar overheerlijke borsten weer in zijn handen nam. Hij genoot tot gek-wordens toe van dit hete meisje, dat hem bloedgeil maakte.

Plotseling liet ze zijn lul uit haar mond glijden, die door haar speeksel lekker glad was geworden, kwam op zijn schoot zitten en liet zich eenvoudig op zijn harde paal zakken, zodat hij tot aan de wortel in haar heerlijke kutje zat.

Kreunend zag hij hoe Henk met een rechtop staande lul aan Wilma's borsten zat te sabbelen, terwijl hij een paar vingers in haar drijfnatte kutje had. Deze meisjes zijn niet te houden, dacht Hans geil. Wilma, hoe ver ben jij? Je vader komt zo in mijn kutje klaar. Ze is zo heerlijk nauw. Ze is inderdaad heerlijk. Ze bleef op zijn schoot zitten na-genieten en zei zacht: Dat doe je zo heerlijk. Op dat moment vertelden een luide kreet en een gil van de andere bank, dat Henk en Wilma ook waren klaargekomen.

Ook Wilma bleef nog even zitten na-genieten, zijn lul nog steeds met haar geoefende kut-spieren bewerkend. Ik kan er niet genoeg van krijgen. Ze had haar benen licht gespreid en de anderen konden zien hoe het sperma van Hans nog uit haar kutje siepelde. De aanblik van haar naakte, op de grond liggende vriendin bracht Wilma op een idee. Want dat heeft Hans nog nooit meegemaakt, laat staan zelf gedaan. Ik ben er aan verslaafd. Hij knielde naast haar en, terwijl zij zijn lul in haar handen nam omdat ze dat nu eenmaal lekker vond, boog hij voorover en begon haar borsten te kneden en aan haar tepels te sabbelen.

Hij wist dat ze daar geil van werd, en hij gunde zijn dochter het opperste genot. Zijn eigen dochter kwam naakt naast hem zitten en legde losjes een arm om zijn middel, de verrichtingen van vader en dochter op de vloer nauwlettend volgend, om er op elk gewenst moment op te kunnen inhaken. Toen Henk op Marjan ging liggen en zij zijn lul voor haar kutje bracht, zat Hans te kreunen van opwinding. Hij zag de lul van de vader in het kutje van zijn dochter verdwijnen en kon maar moeilijk geloven wat hij zag.

Onwillekeurig nam hij zijn eigen lul in de hand, niet wetend wat te doen. Dat wist zijn dochter des te beter. Zij zag wat hij deed, schoof zijn hand eenvoudig weg en bracht de hare er voor in de plaats, waarbij zij zijn lul stevig omvatte. Daardoor voelde ze hem snel groeien. In het kutje van je dochter! Jij gaat je eigen dochter ook neuken, Hans. Ze wil het, want ze heeft je nodig. Goddelijke tiener hard geneukt in bed Lekker ding genaaid met huidkleurige kousen aan Verdrietig schatje genaaid door een stud Blondie genaaid op een bank Een slot wordt binnen genaaid Beauty met pony naait in bed Aziatische slet op bed Braziliaanse genaaid op een boot Behaarde kut genaaid door twee man Luid in bed Betoverende meid schittert in bed Sexy makelaarster wordt genaaid door een vreemdeling Getattoeerd kutje genomenin bed Hete sloerie geneukt in bed MILF brengt jong hert naar bed Perfect blondine fantastisch genaaid Zinderende sex van jong stel in een twin bed

...

Neuken in groningen lesbie sex

Vind it leuk Op Facebook delen Op Twitter delen Embed: Genaaid op bed van een vrachtwagen angeboden door pornozot. Babe met een mooie kont wordt genaaid Naakte babe wordt genaaid op bed Slanke tiener genaaid door bijlesleraar Babe wordt op de boot genaaid Onderdanige chick met grote kont genaaid Engelachtig meisje geniet van hete bed seks Rondborstige bimbo's briljante bed beurt Jonge meisje genaaid door oudere muziekleraar Stralend poppetje wordt ruw interraciaal genaaid Romantische seks op het bed Goddelijke tiener hard geneukt in bed Lekker ding genaaid met huidkleurige kousen aan Verdrietig schatje genaaid door een stud Blondie genaaid op een bank Ze krijgen elkaar geil en neuken de pizzaman Neuken met twee godinnen op trap Zijn eigen vriendin en haar vriendin hard lekker neuken Twee zwarte jongens op het vuil neuken Pornosterren neuken hard Neuken neuken neuken Serveerster neuk met 2 klanten in de bar Neuken met echt twee varkens Proberen te neuken Schilders met dikke borstels neuken Dikke vent moet neuken Twee lullen neuken een mooi lichaam Twee stoute blondines neuken Haar neuken met je hele pik!

Twee vriendinnen neuken Carmella Bing haar kont Haar man neuken als hij thuis komt 1: Compilatie van neuken


Ik heb een erotische videofilm geregeld, waarmee we hem kunnen opwarmen. Ga maar gauw, anders mis je hem op de overloop. Met een handdoek en een washandje in de hand stond ze bij de deur te wachten tot ze die van de douche hoorde opengaan.

Toen stapte ze de gang op, en kwam Henk tegen, die alleen een badlaken om zijn heupen had. Hij bekeek het naakte meisje van top tot teen en voelde zijn eigen reactie, die de oplettende en hete Wilma niet ontging. Hij vond haar een mooi slank figuur hebben, en haar borsten waren groter dan hij had verwacht. Ze leek ook een lekker kutje te hebben. Maar ga maar lekker douchen, meid. Wat zou ik die graag 'es in mijn handen houden. Intussen stond Wilma zich onder de douche lekker af te spoelen en ze genoot van het hete water op haar naakte lichaam, dat tussen haar borsten door over haar buik en haar kutje langs haar benen stroomde.

Ze vergat de tijd, en ineens stond de eveneens naakte Marjan in de douche. Toen Wilma bevestigend knikte, zei Marjan: Ik heb geen sexy slipjes meegenomen. Daar liggen op de bovenste plank een paar, die de helft van je schaamhaar laten zien. Wat zei m'n vader trouwens? Hij had alleen maar een badlaken om, ik was spiernaakt. En ik kon zien, dat ik hem niet onverschillig liet. En trek zo weinig mogelijk kleren aan, ik heb de verwarming al wat hoger gedraaid. In de kleerkast van haar vriendin vond ze een paar schaamteloos kleine slipjes en ze koos er een van uit.

Ze trok het aan en liet een kort mini-rokje volgen. Haar bovenlichaam bedekte ze alleen met een T-shirt, waarin haar tepels duidelijk te zien waren. Toen ging ze naar beneden. Ik voel me weer een heel ander mens. Door haar korte mini-rokje kon Henk een groot deel van haar been zien. Haal er voor Marjan ook meteen maar een, want ze zal zo wel komen. Ik stel voor, dat we daar eerst maar naar gaan kijken. Je kunt beter op de bank komen zitten, dan zit je recht tegenover de t. Gezellig met z'n drieen op de bank, er gaan veel makke schapen in een hok.

Je ziet er goed uit, trouwens. Wat is daar nou zo bijzonder aan? Zijn dochter betrad de kamer, en hij vond haar er uiterst sexy uitzien. Een heel kort mini-rokje en een strak T-shirt waren volgens hem alles wat ze aan had. Ook haar tepels waren goed te zien, en dat wond hem toch wel een beetje op. De eerste acht minuten van de band toonden een reeks flitsen van andere films, maar het gehalte daarvan deed bij Henk al een vermoeden rijzen.

Die vind ik veel mooier. Marjan deed hetzelfde bij haar vader, alleen wat lager. En wij zijn echt! En voor het grijpen! Maar toch hoort het niet, volgens mij. Jij hebt een lul, en wij hebben kutjes, waar hij prima in past. Je mag van ons genieten zo veel je wilt. Ze kwam omhoog, nam zijn hoofd in haar handen en drukte haar zwoele mond op de zijne, waarbij ze onmiddellijk haar tong diep in zijn mond stak. Ze keek hem met een troebele blik aan en zei: En aangezien we niet iemand voor je mogen zoeken, bieden we ons zelf aan.

Haar hand gleed naar binnen en ze voelde zijn lul in hoog tempo groeien. Ook zij nam een hand en legde die op haar borst, hem aanmoedigend erin te knijpen. Henk voelde zijn weerstand met rasse schreden afbrokkelen. Het waren ook zulke heerlijke meisjes, die hem aan het verleiden waren. Ze nam zijn handen en schoof die onder de rand van haar T-shirt, waarna zij haar eigen hand in zijn slipje liet glijden en die op zijn blote stam legde, die nu keihard was.

Ze haalde hem naar buiten, masseerde hem en keek er verrukt naar. Henks laatste weerstand was gebroken. Hij schoof Wilma's T-shirtje omhoog en ze trok het zelf snel uit. Hij deed wat ze zei, ze stapte er uit en schopte het aan de kant. Even later zaten beide meisjes in al hun heerlijke naaktheid voor hem. Hij genoot van de aanblik van vier prachtige borsten. Marjan nam zijn hoofd en drukte dat tussen haar borsten, terwijl Wilma hem uit zijn broek hielp.

Ze boog zich voorover, drukte een kus op zijn eikel en nam deze toen voorzichtig in haar mond. Henk greep met een hand naar haar borsten en met de andere naar die van zijn dochter.

Het maakte hem nu allemaal niets meer uit. Deze heerlijke meisjes hadden hem verleid en ze zouden hun deel krijgen. Zij heeft een heerlijk kutje, jij hebt een geweldige lul en die twee passen prima in elkaar.

Maar als je wilt, mag je je lul eerst wel in mijn kutje stoppen, hoor. En ook wel in andere gaatjes, ik heb er drie voor je. We willen allebei graag door jou geneukt worden, Henk. En hij gaat erin ook. Ik ben nu te geil om nog te stoppen.

Intussen duwde Marjan een borst tegen haar vaders mond. Ze wilde zijn sperma graag proeven, maar hij moest eerst in haar kutje klaarkomen. Toen ze vond dat hij stijf genoeg was, ging ze op haar knieen op de bank en stak haar kontje naar hem toe. Mijn kontje komt nog wel. Wat een heerlijke dikke lul heb je, Henk.

Bijt er in en zuig aan mijn tepels. Terwijl Henk genoot van het klemmende kutje van Wilma, boog hij zich voorover naar zijn dochter en begon aan haar borsten te sabbelen en zachtjes in haar tepels te bijten.

Ze nam zijn hand en legde die tussen haar benen, op haar poesje. Hij verwende haar zo lekker, dat ze zuchtend en kreunend klaarkwam. Even later gaf ook Wilma met een luide gil te kennen,dat ze een orgasme had, maar ze voelde aan de dikke stam in haar kutje, dat Henk nog niet zo ver was. Daarom ging ze door hem met haar kutspieren te bewerken. Hij ging achter zijn dochter staan, omvatte haar borsten en begon die heerlijk te kneden.

In zijn slaapkamer gekomen, gooide Marjan haar vader op het bed en liet zich boven op hem vallen. Ze drukte haar mond op de zijne en zoog zijn tong naar buiten.

Zijn zestienjarige dochter had meer ervaring dan Henk verwacht had. Terwijl hij haar zoende, voelde hij Wilma's zuigende mond weer om zijn lul en haar vinger in zijn uitgang. Dan kom ik naast jullie zitten en dan kunnen we elkaar ook nog verwennen. Ze ging schrijlings over haar vader heen zitten, nam zijn nu weer keihard overeind staande lul in haar hand en bracht hem voor de ingang van haar kletsnatte kutje.

Terwijl ze zich langzaam liet zakken, zagen ze alle drie hoe Henks lul de schaamlippen van zijn dochter uiteen duwde en langzaam door haar kutje werd opgenomen.

Toen ging ook de hete Wilma schrijlings over hem heen zitten, bood hem haar kutje aan en greep naar de borsten van haar vriendin, terwijl ze Henks tong in haar kutje voelde en zijn knedende handen op haar borsten.

Wat was dit heerlijk! Wilma wreef haar kutje over zijn gezicht, kuste haar vriendin en de meisjes genoten van elkaars borsten. Intussen schoof Marjan langzaam, met gebruikmaking van haar kutspieren, op de keiharde lul van haar vader op en neer en genoot intens van zijn harde leuter in haar nauwe kutje. Het kon hem allemaal niets meer schelen, deze bloedhete meisjes hadden hem door het dolle heen gemaakt. Terwijl hij in de neukende en zuigende kut van zijn dochter klaarkwam, kneep hij de borsten van haar vriendin bijna fijn van opwinding.

Wilma kwam jammerend klaar op zijn over haar klitje flitsende tong, en Marjan gilde in extase, toen haar overvloeiende kutsappen zich met het zaad van haar vader vermengden. En Marjan snikte van voldoening, zodat Henk vroeg wat er aan de hand was.

Je bent uit de vrachtwa-gen gestapt en in een fabriek gekropen, en dat alleen maar om voor mij te kunnen zorgen. Dat is toch normaal? En daarom ben ik zo blij, dat ik nu wat terug kan doen. Vind je het erg? Maar nu heb ik nergens spijt van, want jullie hebben zulke heerlijke lijven! Daar kan geen man weerstand aan bieden. Maar als jullie mij nog vaak willen verleiden, dan mag ik wel hulp hebben, anders overleef ik jullie niet.

Voorlopig zijn Marjan en ik nog onverzadigbaar, en dus zul je wel hulp kunnen gebruiken. Maar laten we dan eerst maar een paar kleren aantrekken en naar beneden gaan, want anders vallen we hem wel wat erg rauw op z'n dak.

Beneden pakte Wilma de telefoon en belde naar haar huis. Ze kreeg haar vader aan de lijn. Marjan ging naar de deur en deed die voor hem open, en het eerste dat hem opviel was dat ze zo sexy gekleed was. Haar borsten in het strakke T-shirt vielen hem op, en dat haar tepels daardoor zo overduidelijk te zien waren. Het moest niet mogen. Dat maakt het leven spannend. Nou, ga maar naar binnen, dan maken we het ons gezellig.

Terwijl Henk naar de koelkast in de keuken ging, kwam Marjan naast hem zitten, en Hans realiseerde zich, dat hij dat prettig vond. Hij had haar altijd al een lekker ding gevonden. Ze rekte zich eens lekker uit, en het viel Hans op hoe haar borsten haar strakke T-shirtje opspanden. Hij realiseerde zich, dat het hem opwond. Nou, 't Zal me benieuwen. Het viel hem niet eens op, dat zijn dochter haar voeten op de salontafel had gelegd en zich behaaglijk tegen Henk aan had genesteld.

Wel zag hij vanuit zijn ooghoeken, dat Marjan haar slanke benen onder zich had opgetrokken, waardoor ze in haar korte mini-rokje nu bijna met blote billen naast hem zat. Naarmate de film vorderde, werd hij er meer door in beslag genomen.

Hij werd vooral geboeid door een mooie vrouw met heel grote borsten, die zich door een sportieve man van achteren liet nemen, waarbij haar borsten nauwelijks bewogen. Haar rokje was nog wat verder opgeschoven, en hij meende zelfs te kunnen zien, dat ze geen slipje droeg. Dat wond hem, samen met de beelden van de film, op, of ze nu de vriendin van zijn dochter was of niet.

Wilma herkende de verschijnselen en wisselde een veelbetekenende blik met haar vriendin. Deze begreep het sein, liet zich onopvallend tegen Hans aan zakken en vroeg zacht: Marjan nam zijn arm en legde die losjes om haar schouder. Daarop nam Wilma zijn arm en legde die om haar schouders, waarbij zijn hand losjes vlakbij haar borst hing. Marjan legde nu openlijk haar hand op Hans' borst en begon quasi-gedachtenloos kringetjes te trekken. Hij keek haar even van opzij aan, glimlachte en zei: Dat liet hem niet onverschillig en onopvallend trok hij haar iets steviger tegen zich aan.

Marjan zag dat als een aanmoediging en liet haar hand een neerwaartse beweging maken, waarna ze hem op zijn buik liet rusten. Al wilde Hans dat nog niet openlijk toegeven, hij genoot van de nabijheid van dit meisje, maar natuurlijk ook van wat ze deed.

Dat zag zij zelf ook, omdat er een "verdachte" bult in zijn broek ontstond. Even later kwam er een geblondeerde vrouw met een stel gigantische borsten in beeld, die zich door een politieman liet nemen. Dit was een gedeelte van de film, dat de anderen ook nog niet hadden gezien.

Je hebt de echte onder handbereik. Hij keek haar even aan, en toen naar Marjan, die nog wat dichter tegen hem aan ging zitten. Ze nam zijn hand en legde die zachtjes op haar borst, waarna ze hem licht aandrukte.

Haar eigen hand liet ze heel even op de bult in zijn broek rusten, als een uitnodiging om verder te gaan. Daardoor kreeg Hans het plotseling erg warm.

Hij trok zijn overhemd uit en zat toen in zijn T-shirt. Dat komt door die film. Hij kon niet nalaten even stiekem in haar borst te knijpen, wat haar alleen maar aanmoedigde om door te gaan. Op dat moment besloot Marjan hem over de drempel heen te helpen. Voor hem onverwacht kwam ze op zijn schoot zitten, nam zijn hoofd in haar handen en drukte haar sensuele mond op de zijne. Het feit, dat zijn dochter zich vrijwillig liet betasten, wond hem dermate op, dat hij zijn laatste remmingen overboord gooide.

Hij keek Marjan opgewonden aan. Ze zijn echt, en ze zijn voor jou. Marjan nam zijn hoofd en drukte dat ertussen. En kneed ze maar fijn, dat vind ik heerlijk. Hij kneedde haar borsten en begon aan haar rechtop staande tepels te sabbelen en er zachtjes in te bijten. Marjan jammer-de zachtjes van opwinding. Zij had haar doel zo goed als bereikt, en ze zou het einde ook wel halen. Daarhad hij weinig moeite mee: Het jonge meisje, dat hij altijd al een heerlijk wezentje had gevonden, stond nu geheel naakt voor hem en bood zich aan hem aan.

Ik wilde eerst ook niet, maar ze verleiden je gewoon, en dan moet je wel. Ze bukte zich, maakte de sluiting van zijn broek los en schoof die met slipje en al op zijn enkels, waarna ze hem eruit hielp. Daarop trok ze hem zijn T-shirt uit, waarop de vader van haar vriendin geheel naakt voor haar zat.

Ze keek verrukt naar zijn snel groeiende lul en nam die even in haar handen om te voelen hoe dat was. Ze voelde hem groeien, en was tevreden dat ze hem kennelijk nogal opwond. Tot zijn grote verbazing zag Hans het hoofdje van dit heerlijke meisje naar zijn schoot gaan en zijn lul langzaam in haar mond verdwijnen, wat hem bijna deed jubelen van genot. Ze zoog heerlijk aan zijn paal, terwijl hij zich wat voorover boog en haar overheerlijke borsten weer in zijn handen nam. Hij genoot tot gek-wordens toe van dit hete meisje, dat hem bloedgeil maakte.

Plotseling liet ze zijn lul uit haar mond glijden, die door haar speeksel lekker glad was geworden, kwam op zijn schoot zitten en liet zich eenvoudig op zijn harde paal zakken, zodat hij tot aan de wortel in haar heerlijke kutje zat. Kreunend zag hij hoe Henk met een rechtop staande lul aan Wilma's borsten zat te sabbelen, terwijl hij een paar vingers in haar drijfnatte kutje had. Deze meisjes zijn niet te houden, dacht Hans geil.

Wilma, hoe ver ben jij? Je vader komt zo in mijn kutje klaar. Ze is zo heerlijk nauw. Ze is inderdaad heerlijk. Ze bleef op zijn schoot zitten na-genieten en zei zacht: Dat doe je zo heerlijk.

Op dat moment vertelden een luide kreet en een gil van de andere bank, dat Henk en Wilma ook waren klaargekomen. Ook Wilma bleef nog even zitten na-genieten, zijn lul nog steeds met haar geoefende kut-spieren bewerkend. Ik kan er niet genoeg van krijgen.

Ze had haar benen licht gespreid en de anderen konden zien hoe het sperma van Hans nog uit haar kutje siepelde. De aanblik van haar naakte, op de grond liggende vriendin bracht Wilma op een idee. Want dat heeft Hans nog nooit meegemaakt, laat staan zelf gedaan. Ik ben er aan verslaafd. Hij knielde naast haar en, terwijl zij zijn lul in haar handen nam omdat ze dat nu eenmaal lekker vond, boog hij voorover en begon haar borsten te kneden en aan haar tepels te sabbelen.

Hij wist dat ze daar geil van werd, en hij gunde zijn dochter het opperste genot. Zijn eigen dochter kwam naakt naast hem zitten en legde losjes een arm om zijn middel, de verrichtingen van vader en dochter op de vloer nauwlettend volgend, om er op elk gewenst moment op te kunnen inhaken. Toen Henk op Marjan ging liggen en zij zijn lul voor haar kutje bracht, zat Hans te kreunen van opwinding. Hij zag de lul van de vader in het kutje van zijn dochter verdwijnen en kon maar moeilijk geloven wat hij zag.

Onwillekeurig nam hij zijn eigen lul in de hand, niet wetend wat te doen. Dat wist zijn dochter des te beter. Zij zag wat hij deed, schoof zijn hand eenvoudig weg en bracht de hare er voor in de plaats, waarbij zij zijn lul stevig omvatte.

Daardoor voelde ze hem snel groeien. In het kutje van je dochter! Jij gaat je eigen dochter ook neuken, Hans. Ze wil het, want ze heeft je nodig. Goddelijke tiener hard geneukt in bed Lekker ding genaaid met huidkleurige kousen aan Verdrietig schatje genaaid door een stud Blondie genaaid op een bank Een slot wordt binnen genaaid Beauty met pony naait in bed Aziatische slet op bed Braziliaanse genaaid op een boot Behaarde kut genaaid door twee man Luid in bed Betoverende meid schittert in bed Sexy makelaarster wordt genaaid door een vreemdeling Getattoeerd kutje genomenin bed Hete sloerie geneukt in bed MILF brengt jong hert naar bed Perfect blondine fantastisch genaaid Zinderende sex van jong stel in een twin bed

...


Dikke vette tieten gratis borsten


Ik mag de hoer spelen! Nee, het viel echt niet mee om dat goed te organiseren. Want hij wilde van te voren met iedereen kennis hebben gemaakt, zodat hij Toch is er iets in ons huwelijk dat misschien wel vreemd klinkt. Ik vraag me dan ook wel eens af of het wel normaal is, zoals het er bij ons aan toe gaat. Vandaar dat ik onderstaand verhaal met jullie wil delen.

Die dag werd het anders! Tientallen vrouwen heb ik er al zien neuken met andere mannen en jongens en bij al die keren dacht ik aan mijn vrouw en hoopte ik dat zij dat ook eens zou doen. Het was mijn stille verlangen Ze nam het heft in eigen hand!

Nu is het enkele maanden terug toch gebeurd. Mijn vrouw betrapte me bij het lezen van een geil verhaal. Tot mijn verbazing kwam Zij doet het ook met die jongen! In de tien jaar dat we getrouwd waren was ze niet echt gelukkig geweest wat ons seksleven betreft.

Dit was voor zover ik vermoede grotendeels te wijten aan mijn kleine 10 centimeter pikje in stijve toestand. De Surinamer in de kroeg!

Ik had het er ook al eens over gehad met haar en hoewel ze het niet resoluut afwees, zei ze dat ze er niet actief naar op zoek wilde gaan, meer een soort van, we zien Ik keek hoe ze met onze vriend neukte!

Ik geniet ervan om mensen te begluren en te bekijken. Zo gebeurde het dat ik enkele maanden geleden bezig was met de verbouwing van ons huis en ook de slaapkamers horen daar natuurlijk bij. Ik kreeg toen het idee om in de logeerkamer Zoals altijd ging hij samen met zijn vrouw Agnes en de kinderen op vakantie naar de camping.

Caravan achter de auto, spullen ingepakt en rijden maar. Het was heerlijk zomers weer, dus het beloofden twee Hij wilde haar graag neuken! Reden voor ons om er een leuke dag van te maken.

Maar na tien jaar huwelijk was onze relatie op het seksuele vlak wel wat ingezakt. En onze trouwdag was een mooie gelegenheid om daar wat verandering in te brengen. We hadden een hotel Toekijken hoe ik neuk met drie mannen!

Als het al gebeurde, werkten we ons beiden snel naar een orgasme toe om vervolgens vermoeid in slaap te vallen. De spanning was er wel vanaf. En er over praten deden we niet, iets veranderen al helemaal niet. Goed vol laten spuiten! Op de derde dag hadden we een scooter gehuurd, het was die dag ontzettend heet en we gingen lekker luchtig gekleed een rit over het eiland Mijn man ging even weg naar het toilet en ik had hem verteld dat ik een rondje ging lopen om de omgeving een beetje te verkennen.

De camping lag bij een groot bos en je kon daar dan ook heerlijk wandelen. Mijn eerste keer sloppy seconds! Ja, ik weet dat we tegenwoordig beter aan veilige seks kunnen doen, maar we houden allemaal van het gevoel van een naakte Mijn vrouw was door het mooie weer zo geil als boter en begon met haar hand mijn kruis te masseren en me in mijn nek te kussen. Dit liet me niet onberoerd en ik voelde mijn lul al snel behoorlijk groeien, ik had echt moeite Een paar dagen Vlieland!

Zo brachten we het grootste gedeelte van onze vakantie door in ons vakantiehuisje. Maar eind augustus werd het opeens prachtig weer, dus besloten we om nog maar een paar dagen vrij te nemen. We besloten om de koelte Ik hoop dat ze het vaker doet! Ik kon mijn oren niet geloven, met wie was ze aan het bellen? Het was wel duidelijk dat mijn vrouw mij niet binnen had horen komen, want ze ging gewoon door met haar telefoongesprek.

Ik deed de deur opzettelijk wat Het gaat er heet aan toe! We hebben een prima seksleven en we neuken dan ook bijna elke dag. Een dag zonder seks, is een dag niet geleefd, zeggen wij altijd. We zijn ook gek op speeltjes, als we wat nieuws zien kopen we het en proberen we het uit.

Geil op een zwarte paal! We genieten altijd van de heerlijkste seks die ik mij kan voorstellen. Ik speel ook vaak met mijn heerlijke natte kutje en Ze verleidde mijn vriend! Het is maar een keer gebeurd maar ik krijg nog steeds een enorme stijve als ik eraan terug denk. Mijn vrouw Jetty en ik John waren beiden We kenden elkaar toen al 14 jaar en zijn 8 jaar geleden getrouwd.

Mijn vrouw wil meer beleven! Het was een zon overgoten dag toen wij op de camping aankwamen en gelukkig lukte het ons om de tent na al die jaren weer zonder problemen Wil jij haar laten neuken?

Wij gaan je helpen. Onderstaande brief print je uit en geef je aan je vrouw of vriendin, als ze de brief helemaal uit leest dan zal ze waarschijnlijk na het lezen Zo ver gaat onze vriendschap!

Niet dat ik vreemd ga, nee deze man is door mijn echtgenoot en mijn vriendin de vrouw van de man voor mij geregeld. Hoe dat precies zit zal ik uit even uitleggen, zij deelt haar man met mij omdat mijn echtgenoot De eerste vreemde man voor haar!

Ja, voor wat, eigenlijk wisten ze dat niet eens zo precies, de eerste keer hebben we alleen met Ik was zo gemakkelijk te verleiden! Om het geheel compleet te maken moest ik me lekker geil opmaken, ik besloot om mijn zwarte wetlook jurkje met ritsen aan te trekken, zonder BH of slipje. Daar onder droeg ik enkel een zwart De vrouwen genieten in Frankrijk! Op een avond zaten we op een terrasje te eten, Tessa was naar het toilet geweest en met een geile glimlach op haar gezicht stopte ze onder de tafel iets in mijn hand.

Ik keek wat het was en zag haar De fantasieën van een geil vrouwtje! Ferdinand is een heerlijke minnaar en we vrijen bijna elke avond met elkaar, soms urenlang. We kunnen gewoon geen genoeg van elkaar krijgen! Mijn probleem is, dat mijn man al mijn fantasieën wil weten. Hij geilt er enorm op Gisteren op een parkeerplaats! Een beetje geïrriteerd reageerde ik, “had je dat niet even bij Batavia Stad kunnen doen”. Maar goed, ik keek uit naar een parkeerplaats waar we even konden stoppen.

Wij vinden het heerlijk om met z’n drieën te geilen, waarbij iedereen lekker aan elkaar kan zitten en genieten. Guido was al een paar keer bij ons langs geweest en ook deze avond zou hij weer komen. Katja en ik waren Ik wil zien hoe je geneukt wordt! Ze zou na het feest door een vriendin thuisgebracht worden. Ik vond het prima, zeker na een drukke dag op het werk even geen gezeur aan mijn hoofd Jij bent echt geil! Cuckold, ik had er nog nooit van gehoord. Ik woon al meer dan 8 jaar een samen met Gert.

Gert is 6 jaar ouder dan ik en ik ben ook heel gelukkig met hem. Gert bedenkt altijd weer leuke en geile dingen. Ik ben nu 30 jaar oud maar Ja, zegt Ria, “ lijkt mij ook wel wat pijnlijk, maar een vrouw kan best veel hebben, als ze zelf maar wil”.

Weekendje met de camper! Allereerst wil ik jullie wel duidelijk maken dat mijn man en ik een uitstekend huwelijk hebben, we zijn dan ook al 9 jaar getrouwd. Het begon eigenlijk enkele maanden geleden, Ze liet zich gaan! Maar wat moet je als je daar zo vaak over fantaseert, het vertellen aan je vrouw? Ook als je weet dat die fantasie misschien wel iets te ver Mijn man deelt me met een ander!

We zitten op een bank aan een tafeltje te wachten, met een drankje voor ons als hij binnen komt. Ik fluister in je oor hoe zenuwachtig ik ben, maar jij verzekert mij dat we een heerlijke avond gaan krijgen. Hoe onze fantasie werkelijkheid werd! Arnold is een normaal uitziende en verzorgde lekkere kerel waar menige lady naar kijkt als wij in het weekend een avondje Vrienden die graag helpen. Mijn man Fred had zijn twee vrienden gevraagd om hem hierbij te helpen.

Vorige week zijn wij naar ons huisje gegaan om te straten en ik ging ondertussen het huisje schoon maken Dat klonk natuurlijk wel bijzonder aantrekkelijk, maar ik had geen flauw idee hoe zijn vrouw er uit zag, dus stuurde ik een mailtje retour met de vraag “hoe Ik keek haar verwonderd aan en vroeg, “heb je iets speciaals in gedachten dan?

Een klein uurtje van ons vandaan Mijn vrouw Gerda 49 jaar en ik 50 jaar , zijn nu 26 jaar gelukkig getrouwd, we hebben een actief seksleven en hebben bijna elke dag heftige seks. Sinds we elkaar kennen hebben we namelijk afgesproken, Een zwarte paal in het hotel! Dat komt omdat ze echt de hele dag geil is en met een natte kut loopt.

Daarbij heeft ze veel meer nodig dan dat ik haar kan geven en ik wordt er zelf ook ontzettend geil van, wanneer ik weet of zie Mijn vrouw Ciska is een vrouw van 36 jaar met een heerlijk lichaam, 1. Wij zijn al jaren getrouwd en ik weet dat zij nog nooit een ander heeft gehad. Met mijn 16 cm ben ik gemiddeld geschapen. Ciska zelf vindt dat ik Hij moet zien hoe ik je neuk! Remy is een jaartje jonger dan ik, maar ziet er fantastisch uit en wordt vaak jonger geschat dan de 40 jaar die ze net is.

Ons seksleven is top en we houden nog steeds veel van elkaar. Je kunt dus rustig zeggen, onze relatie is Omdat het voor hen beide een fantasie was die ze wilden realiseren zochten ze iemand die een keer met Yvette naar bed wilde gaan. Ik had Yvette altijd al een mooie vrouw gevonden, dus Ze geniet er van! Ze geniet er van om ze te plagen en heeft, als ze in de juiste stemming is, ook wel seks met willekeurige mannen. Een paar weken geleden toen ik weg was kreeg ik een telefoontje Zien hoe ze neukt met een ander.

Mijn vrouw en ik hebben in het verleden wel een keer partnerruil geprobeerd, maar nooit in aparte kamers, dat was geen succes want ze had er een probleem mee als ik in dezelfde kamer aanwezig Je moet het een keer proberen! Mijn vrouw Linda ziet er goed uit maatje 38 en een kleine 60 kg, lekkere tieten en een lekkere kont. Ons seksleven is goed en wij zijn ook wel wat ruimdenkend op dat gebied. Er was laatst een programma op tv over seks met meerdere personen Twee jonge knullen voor mijn vrouw!

Ze hadden een vakantiebaan gevonden voor een maand, bij een bedrijf vlak bij ons in de buurt. Vanwege de afstand hadden hun ouders gevraagd of ze bij ons mochten logeren tijdens de werkdagen Ze ging een avondje uit! Waarom niet, ik ging ook regelmatig met mijn vrienden wat drinken.

Een avondje alleen thuis voor mij, wat achter de computer hangen en drinken, op zich een prima idee, vond ik. Toen ze ging douchen kroop ik achter Geil van de gedachte! Zijn vrouw Miranda had hem net verteld dat ze vreselijk opgewonden werd van de gedachte eens flink te worden genomen door de grote zwarte bartender van het hotel waar ze verbleven.

En inderdaad, de bartender was een knappe, zwarte gespierde Het is leuk werk en ik ontmoet natuurlijk veel mensen. Maar wat ik enkele weken geleden mee heb gemaakt zal ik nooit vergeten. Het was tegen het eind van de middag Mijn vrouw met twee Antilianen! Ze is blond, achter in de vijftig en heeft een ontzettend lekker lijf om tegenaan te kruipen, op meerdere manieren dan alleen maar slapen als je begrijpt wat ik bedoel.

Mijn afspraak met haar is heel simpel. We hebben allebei besloten dat haar lichaam te geil Het was warm en ze hadden er zin in. Het plan was om gewoon te gaan rijden en maar zien waar ze uit zouden komen. Na een lange dag rijden, veel plezier en zo geil als wat kwamen ze aan bij het eerste overnachtingpunt. Wat raar, het was een vrijstaande Mijn man Gert werkt voor een groot bedrijf en moet daar ook wel eens een weekje voor op stap, zo ook die bewuste week.

Ik was een weekje niet echt lekker geweest, wat grieperig en hangerig, dus die week hadden wij geen Tijdens ons huwelijk hebben we wel eens seksueel contact gehad met anderen.

Meestal na een contact had mijn vrouw zoiets van, het was leuk, maar waarom eigenlijk met een ander, dat hoort toch niet.

Behalve na een trio, ongeveer Een wereld van verschil! Zo zou zij best eens met een andere man seks willen hebben en ik heb soms bi gevoelens. Nog nooit hebben we deze fantasie werkelijkheid laten worden, want tussen fantasie en werkelijkheid ligt vaak een wereld van verschil, maar soms Werd ik vroeger minstens een keer per dag geneukt, nu moest ik er soms gewoon om vragen.

Niet dat het met tegenzin gebeurde of niet lekker was, maar het gebeurde gewoon minder vaak. Even naar het bos! Onze dochter was toen nog niet geboren, volgens mij. Ook het jaargetij weet ik niet meer precies maar het was geen zomer en het weer was niet best. Het was wel droog maar vrij fris. Nadat we daar een tijdje rond hadden gelopen Jij kijkt naar ons!

Ik wil helemaal niet wakker worden want ik geniet van de warmte van het bed en van jouw warme lichaam. Dat lichaam dat mij zo heerlijk verwend heeft vanavond. Ik beleef het opnieuw. Ik voel je mond, je vingers, Veel sperma in haar kontje Ze is lekker klein en slank van postuur en heeft een heerlijk strak kontje.

Als je haar ziet zou je niet zeggen dat zij al moeder is. Zij is 37 jaar oud maar ziet eruit als Zij wilde een grote lul! Joke was er ook weer aan toe, had ze mij verteld en mijn zak was ook goed gevuld. Wanneer wij heerlijk lagen te neuken zei ze vaak: Waarop ik antwoordde met: Ze is een echte hoer! Als we op straat lopen, trekt mijn vrouwtje aardig wat bekijks, nu nog steeds.

Ik was daar wel aan gewend, maar in de periode dat ze veel las over amateur hoertjes begon ze zich ook nog wat anders te kleden. Korte rokjes, diep uitgesneden blousjes Ik deed het voor mijn vriend.

Ik heb lang rond gelopen met de gedachte of ik dit wel leuk zou vinden. Na lang er over na gedacht te hebben en na een leuke avond met een dildo, mijn vriend moest Geil op de parkeerplaats. Ik werd daar altijd ontzettend geil van. Dit seksverhaal gaat over een hete nacht op een parkeerplaats, waar ik seks had met twee mannen Ze vond het super geil!

Het was gezellig en hij gaf veel complimentjes aan mijn vriendin, ik grapte dat mijn vriendin maar eens met hem moest afspreken, dus mijn vriendin typte op het scherm of hij eens af wilde spreken. Hij reageerde gelijk serieus Twee lullen voor die meid. Dan maar kijken of er in de duinen nog wat te beleven valt.

Op hete dagen gebeurd hier veel meer dan de meeste mensen zullen denken Door twee mannen laten verwennen. Hij vroeg of hij een keertje langs mocht komen want hij wilde iets met mij bespreken.

Ik stemde toe en we spraken af voor de volgende avond. Die avond kwam hij langs en we dronken eerst een biertje. Na een tijdje vroeg hij Bij wijze van uitzondering zeg ik maar eens ja.

Zo ben ik met hem op weg in de auto. Omdat er op zijn minst elf mannen moeten zijn, heb ik mijn best zittende spijkerbroek aangedaan. Ik houd ervan me uitdagend te kleden en ik weet hoe Mijn geile ex met een ander! Zoals in elke relatie krijg je last van sleur en om ons seksleven interessant te houden bedachten we regelmatig nieuwe standjes en zochten we plekken om seks te hebben.

Lydia was biseksueel maar liet dit niet Het begon allemaal met een 25 jarig trouwfeest van een collega van mijn man. Wij waren uitgenodigd om die vrijdagavond Een avond naar het casino! Voordat wij onze twee kindjes hadden deden wij dit geregeld, maar sinds de komst van onze meiden was dit een beetje in het slop geraakt.

Laatst hadden wij ons voorgenomen weer samen leuke avonden buiten de deur te beleven Zijn vriend, mijn collega. We hadden een geweldig seksleven en genoten ook echt met elkaar.

Ik ben politieagente en ondanks de werkdruk bevalt het werk me uitstekend. Op een dag vroeg mijn man of ik het geil zou vinden om een keer seks met een andere man te hebben, terwijl hij Annabel krijgt er nooit genoeg van. Samen met nog twee andere vrienden zaten we bij elkaar op school en we hebben nog steeds veel contact.

Toen we vriendinnen kregen werd het contact even wat minder. Het lukte Jan maar niet om een vriendin te vinden. Hij omarmde meisjes bijna letterlijk en verstikte Sperma van een vreemde in mijn kut! Hees, bijna zonder stemgeluid, antwoordde Donna ‘Ooh ja, dan laat ik mij neuken, zo in mijn geile kutje, mhmmm. En ik kan er niets aan doen. Ik moet wel, ik De man in het hotel. Dit maakt het voor ons opwindend en Zo ken ik je niet.

Het was alweer een tijdje terug dat we tijd hadden voor elkaar. Het weer zat mee en na een autorit van anderhalf uur checkten we in. Zij is 38 jaar, donkerblond, 1,74m, 85C en ik ben 42 jaar, donkerblond, 1,86m, en redelijk geschapen met mijn Een avond die hij nooit zal vergeten! Ik doe veel dingen voor mijn man om onze seks interessant te maken en niet saai. Zo doen wij aan rollenspel, verkleed ik me soms als een hoer, en spelen we ook verkrachtingen en een aantal keren hebben In een steegje zien we dat er grappige lampjes branden, die we niet eerder hebben gezien.

Ze knikt instemmend en we lopen het zijsteegje in. We lopen even verder door en we zien Zachtjes streelde hij mijn borsten en ging hij met zijn vingers door mijn haar. Op het moment dat hij zijn hand onder mijn blouse wilde steken ging de telefoon. Toen ik opnam, bleek het een oud collega te Wat was dat lekker! Ik ben cm lang en weeg ongeveer 88 kilo lang, gespierd en een kaal geschoren hoofd en ook mijn lul houd ik lekker kaal.

Het is nou niet echt een joekel van een lul, maar met mijn 18 cm Het was haar idee! Waar we in het begin elkaar continu neukten was de spanning wel een beetje verdwenen.

Mijn vrouw heeft een heerlijke ronde kont, niet al te grote tieten met lekkere tepels, een klein buikje en een getrimde kut. Ze vindt het heerlijk om lang gebeft te De vrouw van mijn vriend. Bijna alles maakte me geil en als ik een tijdje geen seks had gehad dan kreeg ik gewoon pijn in mijn ballen. Zo kom ik bij dit verhaal over mijn vriend Ron en zijn vrouw Thea.

Ik was toen net eenentwintig en hun waren allebei Twee extra mannen voor mijn vrouw. Ze vond het wel een opwindend idee, maar was toch wel wat terughoudend wat eigen initiatief betreft. Op een warme zomernamiddag, zat ik na een Ze halen er een paar vrienden bij. Els is een slanke meid van 23 jaar met een paar stevige borsten, mooie lange benen en een strak kontje. Met Jan neukt ze dat de sterren er afvliegen. Lekker in haar kutje en ook laat ze zich door Jan in haar hete aarskanaaltje neuken.

Ze vindt het heerlijk Ik ben haar slaaf. Ze vertelde een vast adres te hebben waar ze haar partners vandaan haalde en die dan mee naar huis nam. Ze vroeg of ik niet eens zou willen zien hoe ze dat aanpakte Dat deed hij de laatste tijd wel vaker sinds hij geen werk meer heeft en zichzelf mateloos verveelt. Hij kwam voor Frans omdat hij wat gereedschap van hem wilde lenen. De laatste tijd merkte ik Mijn man filmt mij met drie negers.

Op het gebied van seks gaan we ook steeds een stapje verder. We kijken veel seksfilms en proberen hier onze fantasieën uit te halen. Mijn man wist dat ik heel graag eens seks wilde hebben met een neger het leek mij zo geil om een keer zo’n In scène gezet door haar man. Was hij nou nog niet klaar? Ze had al lang op haar werk kunnen zijn. De kinderen waren naar school, en ze had haar echtgenoot Bart al naar zijn werk uitgezwaaid. Nog geen maand oud en gisteren begon het ding zo maar te lekken.

Van de nood een deugd maken. Wij zijn een getrouwd stel, zij 32, lang bruin haar, slank, een lekker kontje en heerlijke borsten. Ik ben 36 en eigenlijk wel een sportief type en met mijn 18 cm. Even kennis maken met zijn vrouw. Hij had me al zo vaak verteld hoe lekker ze eruit zag met haar grote borsten en haar kale kutje dat ik al een stijve pik kreeg bij het idee dat ik haar zou ontmoeten.

Mijn vriend spuit haar kut vol. Zij had vandaag een nieuw setje gekocht wat ze mij wilde showen en daar zat ik op te wachten. Zij heeft een heerlijk lichaam, stevige borsten met harde tepels, slank en een kont om je tanden in te zetten. Daar hoorde ik haar aankomen, ze had haar badjas Lekker genieten van een zwarte lul. Op haar verjaardag vorige maand, had ze dit bedacht en haar eerste actie was om op zoek te gaan naar een baantje. Via een kennis kon ze al snel twee dagen Hij noemt het cuckold.

Ondanks dat ik 31 jaar ben word ik vaak jonger geschat, meestal zo rond de Ik heb een slank figuur met kleine borsten, 75c en kleine tepels.

Altijd een geschoren kutje en volgens Ze deed het met een jonge knul. Afgelopen vrijdagavond waren wij namelijk op een trouwfeest van een paar oude bekenden waar de alcohol behoorlijk vloeide. Daar maakten wij kennis Zij is een leuke spontane meid met donkere lange haren en een normaal figuur, met mooie stevige borsten, heerlijke kleine tepels en een heerlijk glad geschoren kutje met kleine lipjes. Geef mij maar een grote pik! Het volgende verhaal heeft mijn menig hierover echter behoorlijk veranderd.

Mijn naam is Ineke ik ben een leuk uitziende meid uit Utrecht Ik gaf haar de gelegenheid. Zij is nu 23 en ik ben We waren allebei nog vrij onervaren met seks toen we wat met elkaar kregen. We deden het graag met elkaar, maar het werd al snel routine.

Ik werk meestal ‘s nachts, wat niet helpt bij het op peil houden van je Vlinders in mijn buik. Alles loopt goed, ik heb een prima baan en mijn huwelijk is echt goed te noemen. Met andere woorden, mijn leven is fantastisch!

Maar toch mis ik soms iets van spanning, de vlinders in mijn buik zeg maar. Mijn man heb ik leren kennen toen ik achttien Uitdagend op het terras! We besloten een uitstapje te maken naar Limburg. Het was prachtig weer, rond de dertig graden en het hele weekend zou het zo blijven. Een bikini voor haar en een zwembroek voor mij, veel meer hadden we niet nodig.

Mijn man Freek en ik hebben tijdens een vakantie enkele jaren geleden een man ontmoet en zo een keer in de twee maanden komt hij De laatste keer dat we samen met de buurtjes van beide kanten op de galerij uit zouden gaan. We woonden al ongeveer 6 jaar in onze flat en we waren met beide buren goed bevriend geraakt. Regelmatig gingen we met ons zessen op stap. Er hing altijd een Kijken naar mijn sletje. Ik Jos 34 jaar oud een normale man.

Petra 24 jaar oud en een normale meid. Petra is niet te groot heeft een mooi slank figuur met een paar mooie stevige ronde B-cup borsten met geile kleine tepeltjes. Geile spelletjes met mijn vrouw. We hadden afgesproken om hem te ontmoeten in een hotel. John was een knappe jongeman van rond de dertig. We aten eerst wat in het restaurantgedeelte en genoten van een heerlijk diner met een glas wijn.

Ze drukte haar mond op de zijne en zoog zijn tong naar buiten. Zijn zestienjarige dochter had meer ervaring dan Henk verwacht had. Terwijl hij haar zoende, voelde hij Wilma's zuigende mond weer om zijn lul en haar vinger in zijn uitgang.

Dan kom ik naast jullie zitten en dan kunnen we elkaar ook nog verwennen. Ze ging schrijlings over haar vader heen zitten, nam zijn nu weer keihard overeind staande lul in haar hand en bracht hem voor de ingang van haar kletsnatte kutje.

Terwijl ze zich langzaam liet zakken, zagen ze alle drie hoe Henks lul de schaamlippen van zijn dochter uiteen duwde en langzaam door haar kutje werd opgenomen. Toen ging ook de hete Wilma schrijlings over hem heen zitten, bood hem haar kutje aan en greep naar de borsten van haar vriendin, terwijl ze Henks tong in haar kutje voelde en zijn knedende handen op haar borsten.

Wat was dit heerlijk! Wilma wreef haar kutje over zijn gezicht, kuste haar vriendin en de meisjes genoten van elkaars borsten. Intussen schoof Marjan langzaam, met gebruikmaking van haar kutspieren, op de keiharde lul van haar vader op en neer en genoot intens van zijn harde leuter in haar nauwe kutje.

Het kon hem allemaal niets meer schelen, deze bloedhete meisjes hadden hem door het dolle heen gemaakt. Terwijl hij in de neukende en zuigende kut van zijn dochter klaarkwam, kneep hij de borsten van haar vriendin bijna fijn van opwinding. Wilma kwam jammerend klaar op zijn over haar klitje flitsende tong, en Marjan gilde in extase, toen haar overvloeiende kutsappen zich met het zaad van haar vader vermengden. En Marjan snikte van voldoening, zodat Henk vroeg wat er aan de hand was.

Je bent uit de vrachtwa-gen gestapt en in een fabriek gekropen, en dat alleen maar om voor mij te kunnen zorgen. Dat is toch normaal? En daarom ben ik zo blij, dat ik nu wat terug kan doen. Vind je het erg? Maar nu heb ik nergens spijt van, want jullie hebben zulke heerlijke lijven! Daar kan geen man weerstand aan bieden.

Maar als jullie mij nog vaak willen verleiden, dan mag ik wel hulp hebben, anders overleef ik jullie niet. Voorlopig zijn Marjan en ik nog onverzadigbaar, en dus zul je wel hulp kunnen gebruiken. Maar laten we dan eerst maar een paar kleren aantrekken en naar beneden gaan, want anders vallen we hem wel wat erg rauw op z'n dak. Beneden pakte Wilma de telefoon en belde naar haar huis.

Ze kreeg haar vader aan de lijn. Marjan ging naar de deur en deed die voor hem open, en het eerste dat hem opviel was dat ze zo sexy gekleed was. Haar borsten in het strakke T-shirt vielen hem op, en dat haar tepels daardoor zo overduidelijk te zien waren. Het moest niet mogen. Dat maakt het leven spannend. Nou, ga maar naar binnen, dan maken we het ons gezellig.

Terwijl Henk naar de koelkast in de keuken ging, kwam Marjan naast hem zitten, en Hans realiseerde zich, dat hij dat prettig vond. Hij had haar altijd al een lekker ding gevonden. Ze rekte zich eens lekker uit, en het viel Hans op hoe haar borsten haar strakke T-shirtje opspanden. Hij realiseerde zich, dat het hem opwond. Nou, 't Zal me benieuwen. Het viel hem niet eens op, dat zijn dochter haar voeten op de salontafel had gelegd en zich behaaglijk tegen Henk aan had genesteld.

Wel zag hij vanuit zijn ooghoeken, dat Marjan haar slanke benen onder zich had opgetrokken, waardoor ze in haar korte mini-rokje nu bijna met blote billen naast hem zat. Naarmate de film vorderde, werd hij er meer door in beslag genomen.

Hij werd vooral geboeid door een mooie vrouw met heel grote borsten, die zich door een sportieve man van achteren liet nemen, waarbij haar borsten nauwelijks bewogen. Haar rokje was nog wat verder opgeschoven, en hij meende zelfs te kunnen zien, dat ze geen slipje droeg. Dat wond hem, samen met de beelden van de film, op, of ze nu de vriendin van zijn dochter was of niet.

Wilma herkende de verschijnselen en wisselde een veelbetekenende blik met haar vriendin. Deze begreep het sein, liet zich onopvallend tegen Hans aan zakken en vroeg zacht: Marjan nam zijn arm en legde die losjes om haar schouder.

Daarop nam Wilma zijn arm en legde die om haar schouders, waarbij zijn hand losjes vlakbij haar borst hing. Marjan legde nu openlijk haar hand op Hans' borst en begon quasi-gedachtenloos kringetjes te trekken. Hij keek haar even van opzij aan, glimlachte en zei: Dat liet hem niet onverschillig en onopvallend trok hij haar iets steviger tegen zich aan.

Marjan zag dat als een aanmoediging en liet haar hand een neerwaartse beweging maken, waarna ze hem op zijn buik liet rusten. Al wilde Hans dat nog niet openlijk toegeven, hij genoot van de nabijheid van dit meisje, maar natuurlijk ook van wat ze deed. Dat zag zij zelf ook, omdat er een "verdachte" bult in zijn broek ontstond.

Even later kwam er een geblondeerde vrouw met een stel gigantische borsten in beeld, die zich door een politieman liet nemen. Dit was een gedeelte van de film, dat de anderen ook nog niet hadden gezien. Je hebt de echte onder handbereik. Hij keek haar even aan, en toen naar Marjan, die nog wat dichter tegen hem aan ging zitten. Ze nam zijn hand en legde die zachtjes op haar borst, waarna ze hem licht aandrukte. Haar eigen hand liet ze heel even op de bult in zijn broek rusten, als een uitnodiging om verder te gaan.

Daardoor kreeg Hans het plotseling erg warm. Hij trok zijn overhemd uit en zat toen in zijn T-shirt. Dat komt door die film. Hij kon niet nalaten even stiekem in haar borst te knijpen, wat haar alleen maar aanmoedigde om door te gaan.

Op dat moment besloot Marjan hem over de drempel heen te helpen. Voor hem onverwacht kwam ze op zijn schoot zitten, nam zijn hoofd in haar handen en drukte haar sensuele mond op de zijne. Het feit, dat zijn dochter zich vrijwillig liet betasten, wond hem dermate op, dat hij zijn laatste remmingen overboord gooide.

Hij keek Marjan opgewonden aan. Ze zijn echt, en ze zijn voor jou. Marjan nam zijn hoofd en drukte dat ertussen. En kneed ze maar fijn, dat vind ik heerlijk.

Hij kneedde haar borsten en begon aan haar rechtop staande tepels te sabbelen en er zachtjes in te bijten. Marjan jammer-de zachtjes van opwinding. Zij had haar doel zo goed als bereikt, en ze zou het einde ook wel halen. Daarhad hij weinig moeite mee: Het jonge meisje, dat hij altijd al een heerlijk wezentje had gevonden, stond nu geheel naakt voor hem en bood zich aan hem aan. Ik wilde eerst ook niet, maar ze verleiden je gewoon, en dan moet je wel. Ze bukte zich, maakte de sluiting van zijn broek los en schoof die met slipje en al op zijn enkels, waarna ze hem eruit hielp.

Daarop trok ze hem zijn T-shirt uit, waarop de vader van haar vriendin geheel naakt voor haar zat. Ze keek verrukt naar zijn snel groeiende lul en nam die even in haar handen om te voelen hoe dat was. Ze voelde hem groeien, en was tevreden dat ze hem kennelijk nogal opwond. Tot zijn grote verbazing zag Hans het hoofdje van dit heerlijke meisje naar zijn schoot gaan en zijn lul langzaam in haar mond verdwijnen, wat hem bijna deed jubelen van genot.

Ze zoog heerlijk aan zijn paal, terwijl hij zich wat voorover boog en haar overheerlijke borsten weer in zijn handen nam. Hij genoot tot gek-wordens toe van dit hete meisje, dat hem bloedgeil maakte. Plotseling liet ze zijn lul uit haar mond glijden, die door haar speeksel lekker glad was geworden, kwam op zijn schoot zitten en liet zich eenvoudig op zijn harde paal zakken, zodat hij tot aan de wortel in haar heerlijke kutje zat.

Kreunend zag hij hoe Henk met een rechtop staande lul aan Wilma's borsten zat te sabbelen, terwijl hij een paar vingers in haar drijfnatte kutje had.

Deze meisjes zijn niet te houden, dacht Hans geil. Wilma, hoe ver ben jij? Je vader komt zo in mijn kutje klaar. Ze is zo heerlijk nauw. Ze is inderdaad heerlijk. Ze bleef op zijn schoot zitten na-genieten en zei zacht: Dat doe je zo heerlijk. Op dat moment vertelden een luide kreet en een gil van de andere bank, dat Henk en Wilma ook waren klaargekomen. Ook Wilma bleef nog even zitten na-genieten, zijn lul nog steeds met haar geoefende kut-spieren bewerkend.

Ik kan er niet genoeg van krijgen. Ze had haar benen licht gespreid en de anderen konden zien hoe het sperma van Hans nog uit haar kutje siepelde. De aanblik van haar naakte, op de grond liggende vriendin bracht Wilma op een idee. Want dat heeft Hans nog nooit meegemaakt, laat staan zelf gedaan.

Ik ben er aan verslaafd. Hij knielde naast haar en, terwijl zij zijn lul in haar handen nam omdat ze dat nu eenmaal lekker vond, boog hij voorover en begon haar borsten te kneden en aan haar tepels te sabbelen.

Hij wist dat ze daar geil van werd, en hij gunde zijn dochter het opperste genot. Zijn eigen dochter kwam naakt naast hem zitten en legde losjes een arm om zijn middel, de verrichtingen van vader en dochter op de vloer nauwlettend volgend, om er op elk gewenst moment op te kunnen inhaken.

Toen Henk op Marjan ging liggen en zij zijn lul voor haar kutje bracht, zat Hans te kreunen van opwinding. Hij zag de lul van de vader in het kutje van zijn dochter verdwijnen en kon maar moeilijk geloven wat hij zag. Onwillekeurig nam hij zijn eigen lul in de hand, niet wetend wat te doen. Dat wist zijn dochter des te beter. Zij zag wat hij deed, schoof zijn hand eenvoudig weg en bracht de hare er voor in de plaats, waarbij zij zijn lul stevig omvatte.

Daardoor voelde ze hem snel groeien. In het kutje van je dochter! Jij gaat je eigen dochter ook neuken, Hans. Ze wil het, want ze heeft je nodig. Doe er mee wat je wilt. En bovendien kun je dan fijn met mijn borsten spelen.

En daarna ga ik je neuken. Ze begon er zacht, maar al gauw steviger op te zuigen, en voelde intussen de handen van haar vader op haar borsten, en even later een paar vingers in haar kutje. Ze bleef zuigen tot hij goed stijf was, wat overigens niet lang duurde. Toen draaide ze zich om, plaatste haar voeten naast zijn heupen, vouwde haar handen in zijn nek en zei: Het gaf Hans een onbeschrijfelijk gevoel, dat hij in de kut van zijn eigen dochter zat.

Hij keek even naar de vloer en zag, dat Henk bezig was zijn dochter heftig te neuken, wat met de nodige geluiden gepaard ging. Hij hoorde hem duidelijk in haar kutje soppen. Toen keek hij naar zijn eigen lul, waarover het kutje van zijn dochter strak op en neer schoof. Wilma bewoog steeds sneller op en neer op zijn staaf en beleefde haar eerste orgasme op de paal van haar vader. Met een gil ging ze door, want ze wilde dat hij in haar kutje zou spuiten.

Ik neuk je gek, geile beer! Moe en voldaan lagen ze gevieren uit te hijgen, en ze waren nog maar aan het begin van een lange nacht. Bekijk hier de profielen van deze leden die op zoek zijn naar buitensex contact.

Gay mannen op zoek naar geil contact. Neuken met echt twee varkens Proberen te neuken Schilders met dikke borstels neuken Dikke vent moet neuken Twee lullen neuken een mooi lichaam Twee stoute blondines neuken Haar neuken met je hele pik!

Twee vriendinnen neuken Carmella Bing haar kont Haar man neuken als hij thuis komt 1: Compilatie van neuken Marica Hase en Leyla Black neuken een kale man