Turkse sletje kutjekijken

O hij vroeg of wij wat te drinken wilde hebben en waterpijp met hem wilde roken, ik heb maar gezegd dat het goed is, jij doet toch wel mee? O ja hoor, , al hou ik er niet van om bij oudere mannen te gaan zitten, als jij het ook doet, doe ik wel mee, maar ik kan niet goed tegen alcohol hoor, en zeker niet als ik er ook iets van een joint bij rook, het klinkt misschien gek, maar daar word ik altijd geil van!

Ze gingen naar zijn tafeltje wat in een stil hoekje stond. Op tafel stond een grote waterpijp, die heerlijk geurde, al te roken. Hij gaf hen beiden een hand en stelde zich voor als Erkan. Hij zei nog wat in het Turks, en Habon vertaalde alles voor Jolanda.

Hij vraagd of wel je van Turkse mannen houd. Ja hoor, zei Jolanda,ik ben geen racist! Temam, temam, zei de man, wat oké betekende. Er stonden al drie glazen met Yen raki op tafel, en toen de man zijn glas op pakte zei hij: Serefe Jolanda, en goot zijn glas in één keer naar binnen, en nam een flinke haal aan de waterpijp. Dat moeten wij ook zo doen, zei Habon, dat is een teken dat het goed is. Jolanda en Habon namen hun glas op en goten het ook in één keer naar binnen.

Het brandde in haar keel, maar hield zich groot, en nam een haal van de waterpijp. Er werden gelijk weer drie nieuwe glazen gebracht, maar Jolanda had niet door dat Habon en Erkan gewoon water in hun glas hadden. Jolanda hield zich weer groot en deed wat haar verteld werd. Zo gebeurde het ook dat Habon nog een keer aan de beurt kwam, en weer moest het in één keer opgedronken worden, en een flinke haal aan de waterpijp genomen worden.

Hierna moet ik echt niet meer hoor, zei Jolanda, ik voel me nu al tipsy worden. Habon zei iets tegen Erkan en beiden zaten te lachen. Wacht maar zei Habon, ik zal wel een cola voor je halen, maar je moet wel mee blijven roken hé. Habon ging naar de bar, schonk een cola in, maar deed er voor de zekerheid ,toen Jolanda het niet zag, toch weer wat raki in.

Ze zaten nog even wat te kletsen en Erkan deed net alsof hij Hollands wilde leren, wat Jolanda geloofde, want elke keer als Erkan vroeg, wat is Hasret ook weer betekende , zei Jolanda: O, en als ik zeg: Jolanda dacht even na en zei: Ze nam tussendoor een paar slokken cola, en voelde zich er geil door worden.

Zou ze nu genoeg op hebben dat ze geil geworden is , vroeg Erkan in het Turks aan Habon? Denk het wel, maar dat merk ik zo wel. He Jolanda , zei Habon ,ik weet niet hoe het komt, maar ik ben zo geil, ik zou wel met iemand willen neuken, en jij? Ja, zei Jolanda, mijn kut gloeit gewoon! Kom, zei Habon ,ik moet zo weer optreden, ga je mee naar achter Jolanda?

Ja dat is goed, zei ze, anders zou ik zo een vent aan schieten en me laten neuken! Dat was wat Habon wilde horen en gaf Erkan een teken dat het wel goed zat.

Toen Habon en Jolanda maar net naar achter waren gegaan volgde Erkan hen en in het kamertje vroeg hij weer aan Jolanda: Ayrica Fahisesen , Senin icin hasretin?

Ja , ja , zei Jolanda zonder na te denken en Erkan kwam dicht bij haar staan. Zo, zei Habon, blijven jullie maar even hier, ik ga maar één nummer zingen en dan kom ik weer bij jullie. Habon was maar net het kamertje uit, toen Erkan Jolanda ineens stevig beet pakte, en haar op een tafel drukte. Nu bleek dat hij ineens wel goed Nederlands kon, want hij zei tegen haar: Zo, je bent dus ook een hoer, en je verlangd naar mij! Voor Jolanda iets kon zeggen of doen, had Erkan haar korte jurkje al tot op haar middel opgetrokken, en rukte haar string gewoon van haar lijf.

Terwijl hij haar stevig vast bleef houden, maakte hij met één hand zijn broek los, liet deze op zijn hielen zakken en duwde zijn pik ruw in haar glad geschoren kut. Eerst wilde Jolanda nog wel wat tegenspartelen, onder het roepen van: O, kreunde Jolanda, O ja, het is toch wel lekker, O wat neuk jij lekker wild, Ja duw die geile pik van je maar lekker diep in mijn kut, O, wat is dit genieten, O Erkan neuk me maar, neuk me , en laat me je hete geil in me voelen!

Erkan wist nu zeker dat zij geen poging meer zou doen om weg te komen, en terwijl hij haar wild door bleef neuken, trok hij haar jurkje en BH ook maar uit, zodat zij geheel naakt op de tafel lag, en hij haar grote tieten elke keer flink zag schudden, bij elke wilde stoot die hij haar gaf. Weldra spoot hij zijn hete stralen diep in haar kut en trok zich uit haar terug.

Jolanda sloeg haar benen stevig om hem heen, en kreunde: Nee Erkan ,niet ophouden, ik wil meer kom ga door, neuk me nog langer, O duw die heerlijke pik weer in me!

Eh, ik zou wel willen hoor, zei Erkan, maar kijk eens, mijn pik is al aan het slap worden hoor! Jolanda liet haar benen, die zij nog steeds stevig om hem geklemd had los, en bedacht zich geen ogenblik, liet zich op haar knieën zakken en begon Erkan te pijpen ,tot zijn pik weer hard genoeg was, ging zelf weer op de tafel liggen, en zei: Kom Erkan, duw je grote pik maar weer in mijn geile kut en neuk me weer zo lekker wild verder.

Erkan deed niet erg zijn best ervoor, want nu hij haar eenmaal geneukt had, hoefde het van hem niet zo nodig meer. Net op het moment dat Jolanda haast aan Erkan lag te smeken om meer, kwam Habon het kamertje in lopen, met in haar kielzog Mohammed, de baas, van de zaak. Zo Erkan, zei hij, moest je me weer voor zijn, je weet dat ik ook al liep te wachten tot ik haar neuken kon! O, van mij mag je verder gaan hoor, zei Erkan, ik heb die vuile stink hoer al een keer geneukt, maar ze krijgt er maar geen genoeg van!

Hava snikte en kreunde en gilde, harder, dieper, sneller en nog veel meer in het Turks, wat die 2 toch niet verstonden. Bij de kamerdeur had hij Zeyneb gezien. Ze was zeker wakker geworden door het neuklawaai wat die slet maakte.

Ze stond gekleed in een t-shirt zichzelf te vingeren terwijl ze keek hoe wij haar moeder doorneukten.  Wat had die kleine toch een lekkere stevige borsten met donkere tepels. Zeyneb was een vlugge leerling en Germain moest al snel oppassen om niet al een lading over die Turkse dochter haar handen te spuiten.

Dit was de meid met wie hij al lang wilde neuken. Nee nee, niet doen riep ze, mag niet.  Maar Zeyneb was geil en Germain wilde haar neuken. Maar haar moeder hield vol, niet in kut riep ze, uiteindelijk was het Ali die zei dat ze wel in haar kont geneukt kon worden, dan bleef ze maagd en dat hij omdat hij dokter was het maagdenvlies wel kon herstellen voor als ze zou gaan trouwen. Hava was het daarmee eens en Germain gleed met behulp van wat glijmiddel in Zeyneb haar maagdelijke reet. Wat was dat strak!!

Hij kwam bijna klaar, hield even in en begon toen die Turkse tiener haar reet uit te wonen. Zeyneb gilde van geilheid en kwam keer op keer klaar.

Ook zij kwam keer op keer klaar. Ze had een gladde kut, kleine schaamlippen die tussen de grote uitwamen, leuk roze, terwijl de kut van haar moeder donkerder was, grote schaamlippen die de kleine verborgen. Omdat Zeyneb wat bloed verloren had gingen Germain en zij douchen.

Ondertussen was Ali Hava haar kut met 4 vingers aan het openneuken. Hava haar kut stond open, wat zag dat er geil uit. Maar goed dat er verder niemand thuis was want het gekreun en de sopgeluiden uit die Turkse hoerenkut zouden het hele huis gewekt hebben. Germain en Zeyneb waren klaar met douchen en waren nog steeds geil.

...

Cardates dik en geil
O hij vroeg of wij wat te drinken wilde hebben en waterpijp met hem wilde roken, ik heb maar gezegd dat het goed is, jij doet toch wel mee? O ja hoor, , al hou ik er niet van om bij oudere mannen te gaan zitten, als jij het ook doet, doe ik wel mee, maar ik kan niet goed tegen alcohol hoor, en zeker niet als ik er ook iets van een joint bij rook, het klinkt misschien gek, maar daar word ik altijd geil van!

Ze gingen naar zijn tafeltje wat in een stil hoekje stond. Op tafel stond een grote waterpijp, die heerlijk geurde, al te roken. Hij gaf hen beiden een hand en stelde zich voor als Erkan. Hij zei nog wat in het Turks, en Habon vertaalde alles voor Jolanda. Hij vraagd of wel je van Turkse mannen houd. Ja hoor, zei Jolanda,ik ben geen racist! Temam, temam, zei de man, wat oké betekende.

Er stonden al drie glazen met Yen raki op tafel, en toen de man zijn glas op pakte zei hij: Serefe Jolanda, en goot zijn glas in één keer naar binnen, en nam een flinke haal aan de waterpijp. Dat moeten wij ook zo doen, zei Habon, dat is een teken dat het goed is. Jolanda en Habon namen hun glas op en goten het ook in één keer naar binnen.

Het brandde in haar keel, maar hield zich groot, en nam een haal van de waterpijp. Er werden gelijk weer drie nieuwe glazen gebracht, maar Jolanda had niet door dat Habon en Erkan gewoon water in hun glas hadden. Jolanda hield zich weer groot en deed wat haar verteld werd. Zo gebeurde het ook dat Habon nog een keer aan de beurt kwam, en weer moest het in één keer opgedronken worden, en een flinke haal aan de waterpijp genomen worden. Hierna moet ik echt niet meer hoor, zei Jolanda, ik voel me nu al tipsy worden.

Habon zei iets tegen Erkan en beiden zaten te lachen. Wacht maar zei Habon, ik zal wel een cola voor je halen, maar je moet wel mee blijven roken hé. Habon ging naar de bar, schonk een cola in, maar deed er voor de zekerheid ,toen Jolanda het niet zag, toch weer wat raki in.

Ze zaten nog even wat te kletsen en Erkan deed net alsof hij Hollands wilde leren, wat Jolanda geloofde, want elke keer als Erkan vroeg, wat is Hasret ook weer betekende , zei Jolanda: O, en als ik zeg: Jolanda dacht even na en zei: Ze nam tussendoor een paar slokken cola, en voelde zich er geil door worden. Zou ze nu genoeg op hebben dat ze geil geworden is , vroeg Erkan in het Turks aan Habon? Denk het wel, maar dat merk ik zo wel. He Jolanda , zei Habon ,ik weet niet hoe het komt, maar ik ben zo geil, ik zou wel met iemand willen neuken, en jij?

Ja, zei Jolanda, mijn kut gloeit gewoon! Kom, zei Habon ,ik moet zo weer optreden, ga je mee naar achter Jolanda? Ja dat is goed, zei ze, anders zou ik zo een vent aan schieten en me laten neuken! Dat was wat Habon wilde horen en gaf Erkan een teken dat het wel goed zat. Toen Habon en Jolanda maar net naar achter waren gegaan volgde Erkan hen en in het kamertje vroeg hij weer aan Jolanda: Ayrica Fahisesen , Senin icin hasretin? Ja , ja , zei Jolanda zonder na te denken en Erkan kwam dicht bij haar staan.

Zo, zei Habon, blijven jullie maar even hier, ik ga maar één nummer zingen en dan kom ik weer bij jullie. Habon was maar net het kamertje uit, toen Erkan Jolanda ineens stevig beet pakte, en haar op een tafel drukte. Nu bleek dat hij ineens wel goed Nederlands kon, want hij zei tegen haar: Zo, je bent dus ook een hoer, en je verlangd naar mij! Voor Jolanda iets kon zeggen of doen, had Erkan haar korte jurkje al tot op haar middel opgetrokken, en rukte haar string gewoon van haar lijf.

Terwijl hij haar stevig vast bleef houden, maakte hij met één hand zijn broek los, liet deze op zijn hielen zakken en duwde zijn pik ruw in haar glad geschoren kut.

Eerst wilde Jolanda nog wel wat tegenspartelen, onder het roepen van: O, kreunde Jolanda, O ja, het is toch wel lekker, O wat neuk jij lekker wild, Ja duw die geile pik van je maar lekker diep in mijn kut, O, wat is dit genieten, O Erkan neuk me maar, neuk me , en laat me je hete geil in me voelen! Erkan wist nu zeker dat zij geen poging meer zou doen om weg te komen, en terwijl hij haar wild door bleef neuken, trok hij haar jurkje en BH ook maar uit, zodat zij geheel naakt op de tafel lag, en hij haar grote tieten elke keer flink zag schudden, bij elke wilde stoot die hij haar gaf.

Weldra spoot hij zijn hete stralen diep in haar kut en trok zich uit haar terug. Jolanda sloeg haar benen stevig om hem heen, en kreunde: Nee Erkan ,niet ophouden, ik wil meer kom ga door, neuk me nog langer, O duw die heerlijke pik weer in me! Eh, ik zou wel willen hoor, zei Erkan, maar kijk eens, mijn pik is al aan het slap worden hoor!

Jolanda liet haar benen, die zij nog steeds stevig om hem geklemd had los, en bedacht zich geen ogenblik, liet zich op haar knieën zakken en begon Erkan te pijpen ,tot zijn pik weer hard genoeg was, ging zelf weer op de tafel liggen, en zei: Kom Erkan, duw je grote pik maar weer in mijn geile kut en neuk me weer zo lekker wild verder. Erkan deed niet erg zijn best ervoor, want nu hij haar eenmaal geneukt had, hoefde het van hem niet zo nodig meer. Net op het moment dat Jolanda haast aan Erkan lag te smeken om meer, kwam Habon het kamertje in lopen, met in haar kielzog Mohammed, de baas, van de zaak.

Zo Erkan, zei hij, moest je me weer voor zijn, je weet dat ik ook al liep te wachten tot ik haar neuken kon! O, van mij mag je verder gaan hoor, zei Erkan, ik heb die vuile stink hoer al een keer geneukt, maar ze krijgt er maar geen genoeg van!

Hava snikte en kreunde en gilde, harder, dieper, sneller en nog veel meer in het Turks, wat die 2 toch niet verstonden. Bij de kamerdeur had hij Zeyneb gezien. Ze was zeker wakker geworden door het neuklawaai wat die slet maakte. Ze stond gekleed in een t-shirt zichzelf te vingeren terwijl ze keek hoe wij haar moeder doorneukten.  Wat had die kleine toch een lekkere stevige borsten met donkere tepels. Zeyneb was een vlugge leerling en Germain moest al snel oppassen om niet al een lading over die Turkse dochter haar handen te spuiten.

Dit was de meid met wie hij al lang wilde neuken. Nee nee, niet doen riep ze, mag niet.  Maar Zeyneb was geil en Germain wilde haar neuken. Maar haar moeder hield vol, niet in kut riep ze, uiteindelijk was het Ali die zei dat ze wel in haar kont geneukt kon worden, dan bleef ze maagd en dat hij omdat hij dokter was het maagdenvlies wel kon herstellen voor als ze zou gaan trouwen. Hava was het daarmee eens en Germain gleed met behulp van wat glijmiddel in Zeyneb haar maagdelijke reet.

Wat was dat strak!! Hij kwam bijna klaar, hield even in en begon toen die Turkse tiener haar reet uit te wonen. Zeyneb gilde van geilheid en kwam keer op keer klaar. Ook zij kwam keer op keer klaar. Ze had een gladde kut, kleine schaamlippen die tussen de grote uitwamen, leuk roze, terwijl de kut van haar moeder donkerder was, grote schaamlippen die de kleine verborgen.

Omdat Zeyneb wat bloed verloren had gingen Germain en zij douchen. Ondertussen was Ali Hava haar kut met 4 vingers aan het openneuken. Hava haar kut stond open, wat zag dat er geil uit. Maar goed dat er verder niemand thuis was want het gekreun en de sopgeluiden uit die Turkse hoerenkut zouden het hele huis gewekt hebben. Germain en Zeyneb waren klaar met douchen en waren nog steeds geil.

...

Klein neukertje thuisontvangst heerenveen

  • Turkse sletje kutjekijken
  • 60
  • Stel zoekt huisvriend behaarde kut films