Vrouw wil plassex natte buurvrouw

vrouw wil plassex natte buurvrouw

Sex landgraaf verkrachting sex

De buurvrouw verplaatst zij zich iets en blijft naar mij kijken terwijl zij een volgende slip ophangt. Het kan mij niet veel meer schelen en met een snelle beweging laat ik mijn broek en slip zakken en pak mijn harde pik beet.

De buurvrouw kijkt naar mij en in haar ogen zie ik een dwingende blik, met een paar bewegingen van mijn hand zorg ik dat ik tot een geweldig orgasme kom. Het zaad spuit in grote stralen naar buiten en beland op de vensterbank en tegen het raam.

Ik moet mezelf vast houden om niet om te vallen, de ogen van de buurvrouw bekijken iedere beweging van mij en dan verdwijnt zij. Met een licht schaamte gevoel en een gevoel dat ik te ver ben gegaan loop ik de keuken in.

Het zaad wat nog op mijn hand zit lik ik op en pak dan een emmer, als ik even later mijn uitbarsting heb opgeruimd en de spullen terug in de keuken heb gezet, laat ik mij met een onrustig gevoel op de bank vallen. De week erna gebeurd er niets meer, het weer wordt steeds beter en mijn nieuwe plantjes doen het goed in de tuin.

Mijn vreemde uitbarsting en gedachten, voor de ogen van de buurvrouw, zijn langzaam veranderd. Ik was bang dat ik te ver was gegaan en dat zij er iets van zou zeggen of iets tegen doen, gelukkig is er niets gebeurd de afgelopen week. De vrijdag gebruik ik om mijn boodschappen te halen en een gedeelte van het huis schoon te maken. Zaterdagmorgen doe ik de laatste dingen in het huis, de zon verwarmd het terras. Met een kop koffie ga ik in een tuinstoel zitten, er zijn nu meer geluiden te horen.

De korte vakantie van verschillende mensen is weer voorbij, de kinderen lopen weer buiten en maken een hoop geluid. Bij de buurvrouw hoor ik de achterdeur open gaan, met een niet al te goed gevoel kijk ik of zij zich laat zien.

De deur gaat weer dicht en het blijft stil in de tuin, met een lichte zucht pak ik het kopje en loop ermee de keuken in. Ik merk dat ik nodig naar het toilet moet en even later stroom mijn urine met een goed gevoel vanuit mijn buik vandaan, in de toiletpot. Als ik na het bezoek aan het toilet weer buiten kom zie ik dat de buurvrouw weer een was op staat te hangen. Met een licht beschamend gevoel begroet ik haar, ik zal snel genoeg merken of onze burenrelatie nog dezelfde is.

Dit weer is goed voor mijn oude spieren en botten. Kom je dadelijk een kopje koffie drinken? Helaas komt er niet zo snel een goed antwoord, ik kijk even naar haar en voel de opwinding weer groeien. Nee die hang ik zelf wel op, stel je voor dat jij ze aan zou trekken en ze weer vuil zou maken dan kan ik opnieuw beginnen.

Genietend loop ik de keuken in en pak daar mijn sleutels, in de gang hoor ik de post op de mat vallen. Terwijl ik ermee naar de kamer loop bekijk ik alles, het zijn een paar rekeningen en reclamefolders. De rekeningen leg ik apart en de rest van reclame neem ik mee, na het sluiten van de keukendeur open ik de schuurdeur en gooi de folders gelijk in een doos met oud papier.

Met een goed gevoel open ik de poort en na hem weer gesloten te hebben loop ik naar de poort van de buurvrouw. Normaal is deze altijd gesloten maar nu gaat hij bijna vanzelf open, zodra ik in de tuin ben sluit ik de poort weer en zie gelijk de buurvrouw in de keuken staan.

Zij bukt zich een stukje om iets van de grond te pakken, de meeste vrouwen zakken door hun knieen en pakken het dan op, de buurvrouw houdt haar benen gestrekt en buigt voorover waardoor haar rok heel ver omhoog wordt getrokken.

Ik krijg net niet haar billen te zien omdat ze niet ver genoeg hoeft te bukken. Dit geweldige zicht heeft mijn opwinding weer laten toenemen, de buurvrouw is weer rechtop gaan staan en draait haar gezicht naar mij. Lachend wenkt zij mij, ik loop met een harde paal in mijn broek naar de keuken. Zodra ik daar ben drukt zij mij twee schaaltjes in mijn handen, op beide ligt een stukje gebak. Met twee kopjes koffie in haar handen komt zij achter mij aan naar buiten, als zij gaat zitten krijg ik heel kort een zicht tussen haar benen omdat haar rok een beetje opwaait.

Het zicht is tekort om te zien of zij een slip aan heeft, deze actie zorgt ervoor dat mijn harde paal weer bijna op springen staat. Tijdens het gebak en de koffie praten wij over allerlei dingen, iedere keer glijden haar ogen schitterend langs mijn lichaam en bijven even op mijn kruis gericht. Na de koffie brengt zij de kopjes in de keuken en komt dan weer tegenover mij zitten, er hangt ineens een andere sfeer. Het is geen onaangename sfeer maar hij is wel anders, lang geleden heb ik dit vaak gevoeld.

Het is een groeiende erotische sfeer, al snel voel ik mijn ongemak en angst toenemen. Was het zo hard nodig om jezelf in zo een korte tijd klaar te laten komen? Het is al erg lang geleden dat ik seks heb gehad en door uw blik en uw handeling met het ophangen van uw slipjes zorgde ervoor dat ik bijna klaar kwam in mijn broek. Ik vond het zonde om in mijn broek klaar te komen, ik heb er verder niet over nagedacht hoe u ermee om zou gaan.

Nogmaals sorry voor mijn vreemde gedrag, ik wil u zeggen dat u mij al een hele tijd seksueel aan trekt. Misschien had ik het niet mogen doen maar in mijn fantasie hebt u mij al verschillende malen verleid. En jij zou graag iets met mij willen doen? Ik wil alles voor u doen gewoon omdat ik bijna iedere dag aan u denk.

Als u wilt mag u mij overal voor gebruiken en wil ik altijd uw lustobject zijn. Jij hebt mij een goed gevoel gegeven door zo eerlijk te zijn, ik ben niet mooi maar als jij mij mooi vindt dan vindt ik dat goed. Vertel mij eens hoe zou jij jezelf als lustobject zien voor mij? Mag ik alles met je doen wat ik ook met mijn lustobjecten doe?

Als u het wilt zal ik naar u luisteren, gehoorzamen en u al het plezier en genot geven wat u maar wilt. Langzaam gaan haar ogen weer open en er is een andere glans in gekomen, het lijkt wel of zij zich ineens realiseert wie en wat zij tegenover zich heeft zitten. Lachend staat zij op en verdwijnt in het huis, overal hoor je de kinderen spelen en in mijn gedachten moeten al de mensen in de buurt mijn hart horen bonken.

Na een poosje komt de buurvrouw weer naar buiten en gaat weer zitten, ze ziet er vastberaden uit. Jij bent vaak de man in mijn dromen die mij een heerlijk orgasme geeft, verschillende vibratoren heb ik gebruikt en iedere keer als ik mijn ogen sloot was die trillende vibrator jouw harde paal. Je moet met wel iets van mij weten, als ik geniet en helemaal opga in mijn orgasme weet ik vaak niet waar ik ben en ken ik mijn eigen krachten niet. Het is niet gevaarlijk, maar soms kan ik de ander dan best pijn doen.

Een vrouw die echt is, een vrouw die weet wat ze wil. Haar ogen blijven strak op mij gericht, ik voel de warme gloed steeds sneller door mijn lichaam stromen. Volgens mij bent u een vrouw die er helemaal voor gaat, ik zil heel graag alles voor u doen en met u doen. Misschien kan ik u dat geweldige orgasme geven waar u van droomt, ik wil graag de vervanger van die vibrator voor u zijn, misschien gebruik ik hem erwel bij want vaak kunnen die dingen net iets meer en langer als ik met mijn tong en vingers.

Lieve buurvrouw met liefde wil ik u alles geven. Vlak voor mij staand kijkt zij met strenge ogen aan, haar frisse adem streelt langs mijn gezicht. Haar lippen drukt zij op die van mij en er ontstaat een lange en warme tongzoen. Deze vrouw kan zoenen zoals de meeste jongere vrouwen niet kunnen, het genot stroomt door mijn lichaam. Ik voel mijn pik nog harder worden, ik laat mijn hand over haar rug strelen en als ik haar billen raak lijkt het wel of er een schok door haar heen gaat. Snel laat ik mijn hand haar rok omhoog trekken, ze laat mijn lippen los en kijkt mij strak aan.

Als ik mijn hand tussen ons laat glijden en haar kutje streel door het slipje heen, voel ik dat het slipje heel erg nat wordt. Met haar armen rond mijn hals laat zij zich iets achterover zakken en drukt haar warme kutje strak tegen mijn hand. Ik trek het slipje opzij en laat twee vingers haar zeiknatte kutje in schuiven.

Met mijn duim streel ik haar grote klit, langzaam draaien haar ogen weg. Mijn vingers vinden haar g-spotje en als ik dat streel en aan haar klit trek komt ze hard kreunend en schokkend tot een geweldig orgasme. Haar lichaam blijft lang trillen en iedere keer als ik mijn vingers langs haar klit laat glijden komt er een klein stroompje vocht naar buiten.

Hijgend hangt ze aan mij, ik laat mijn vingers in haar weer bewegen en begin haar g-spot weer harder te strelen. De buurvrouw kijkt mij strak aan en dan zonder te waarschuwen laat ze een harde grom horen en tegelijk komen haar sappen als een opengedraaide kraan naar buiten. Ik houd haar vast anders zou ze op de grond gevallen, haar kut knijpt hard in mijn vingers. Langzaam wordt ze weer rustiger, ze doet een stap naar achteren waardoor ik mijn hand uit haar natte slip moet halen.

Ze legt haar hand op de tafel en trekt met haar andere hand de slip van haar billen, de rijkt hem mij aan en zegt dat ik hem leeg moet zuigen. Dit is geen straf voor mij en met smaak zuig ik al haar sappen uit het slipje, de buurvrouw pakt een glas water en laat dat in haar keel lopen. Met waterige ogen kijkt zij mij strak aan, heel even streelt zij met haar tong langs haar lippen. Het glas zet ze op het aanrecht en pakt mijn hand weer beet, ze trekt mij achter haar aan de trap op. In de slaapkamer scheurt zij mijn kleren van mijn lichaam en gooit mij op mijn rug op haar bed.

Grommend kruipt zij tussen mijn benen en laat mijn harde paal tot aan mijn ballen in haar mond verdwijnen. Dit genot is zo groot dat ik gelijk klaar kom, met een harde kreun spuit ik mijn zaad achterin haar keel. Zonder haar mond weg te halen slikt zij iedere druppel in, met haar tong en lippen blijft zij mijn gevoelige pik bewerken.

Het duurt niet lang voor mijn pik zich weer in volle hardheid opricht, heel vroeger wilde het wel eens gebeuren dat ik gelijk een tweede keer een harde kreeg. De laatste jaren kwam dat niet meer voor, nu is mijn pik bijna de hele tijd hard gebleven. Genietend van haar lippen en van haar warme mond en vingers lig ik met gesloten ogen op bed. Dan laat zij mijn pik los en kruipt omhoog, ik krijg een lange zoen van haar en voel haar warme kutje over mijn paal glijden.

Na wat bewegingen voel ik hem ineens helemaal in haar grotje gezogen worgen. De buurvrouw blijft stil liggen en bewerkt mijn pik met haar knijpende kutje, dan kijkt zij mij aan en drukt zich omhoog.

Ik pak haar borsten en streel de harde tepels, mijn andere hand glijd via haar buik naar haar kutje en iedere keer als zij iets omhoog gaat en mijn pik gedeeltelijk uit haar glijd streel ik haar grote klitje. Ze begint mij steeds sneller te neuken, haar nagels drukt zij diep in mij.

Als ik mijn nagels in haar borsten zet en de tepel nog harder bewerk komt ze tot een daverend orgasme. Het nadeel was dat mijn stijve pik nog meer in haar vizier kwam toen ik opstond. Ik bukte me om de handdoek te pakken toen ze, zonder te stamelen, vroeg of ze hem mocht vasthouden. Ze sloeg haar hand voor haar mond omdat ze schrok van wat ze gevraagd had, en begon zich gelijk te verontschuldigen. Ik had verwacht dat ze hard gillend de tuin uit zou rennen, want ik had zelf het idee dat ze een beetje preuts was.

Ik was dan ook stomverbaasd toen ze stopte met het maken van haar verontschuldigingen en naar me toe liep. Ze keek me diep in mijn ogen aan en pakte toen mijn grote pik vast en begon er langzaam aan te trekken. Ze was gelukkig getrouwd en de buurman was een goede vriend van me, maar toen ik naar haar grote tieten keek, wist ik dat er geen houden aan zou zijn als ze verder zou gaan dan alleen maar aftrekken.

Als je ook maar één woord hiervan aan mijn man verteld, dat kom ik hoogstpersoonlijk je ballen eraf snijden. Ze bleek heerlijk te kunnen pijpen en ik lag op mijn rug te genieten, terwijl ik een goed zicht had op haar mooie decolleté.

Ze had een strakke lycra broek aan en ze deed niet eens moeite om die uit te trekken. Ze maakte een scheur bij haar kruis, zodat ik vrij toegang tot haar natte kutje had.

Daarna liet ze zich over mijn grote pik zakken en begon me te berijden. Ik stootte nog een paar keer en toen kwam ze hard klaar. Ze probeerde zo min mogelijk geluid te maken en hield haar hand voor haar mond. Ze liet zich van mijn lul afglijden en deed haar topje opzij, zodat ik haar grote tieten eindelijk een keer topless te zien kreeg.

Ze boog zich over mijn lul heen en begon me weer te pijpen en dat deed ze goed. Ik was bijna aan het klaarkomen, maar daar wilde de geile buurvrouw niets van weten. Dit deed ze nog twee keer en toen was ik degene die begon te stamelen.

Ik probeerde haar duidelijk te maken dat ik nu echt moest klaarkomen, en met een geile glimlach om haar gezicht liet ze zich weer over mijn lul zakken en begon me weer te berijden. Dit keer voelde ik geen hand die mijn ballen vastpakte en ervoor zorgde dat ik niet klaar zou komen, ik liet me helemaal gaan en spoot haar geile kutje vol. Ik kwam er naderhand pas achter dat ze aan de pil was en daar was ik stiekem heel erg blij om.

Het zou een beetje slordig zijn geweest om mijn buurvrouw zwanger te maken. Dan hadden we allebei een heleboel uit te leggen. Ze bleef een hele tijd voorzichtig met haar kutje langzaam op en neer gaan en het zaad stroomde uit haar vagina, over mijn pik heen.

Ze was dit keer in een multipel orgasme terechtgekomen en wilde er zo lang mogelijk van genieten. Ik was ondertussen alweer bloedgeil geworden van haar natte zachte kutje en mijn pik werd niet eens slap. Nadat ze alles uit haar orgasme had gehaald wat er uit te halen viel, keek ze me aan en zei geil: Ik ging achterover liggen en liet haar wederom helemaal haar gang gaan.

Ze begon me hard af te trekken en dat gleed goed, want het zaad dat uit haar kutje gestroomd was, bleek een perfect glijmiddel te zijn. Nadat ze voelde dat ze me bijna klaar kon laten komen, likte ze tijdens het aftrekken aan mijn eikel en liet die ook in haar mond verdwijnen.

Ik kreeg een heftig orgasme en ze probeerde zoveel mogelijk zaad in haar mond te krijgen en door te slikken. Nadat ze me helemaal leeg had gezogen en getrokken, keek ze me met een onschuldige blik aan en vroeg met haar liefste stemmetje:. Henk moet een paar dagen naar een klant in het buitenland, en er zijn nog een heleboel standjes die we nog niet gedaan hebben? Eén telefoontje naar mijn werk was voldoende om de hele week vrij te nemen.


vrouw wil plassex natte buurvrouw
Om zijn zaad in haar te voelen. Haar man was al tijden weg dus daar had ze geen last van. Ze bracht Ellie naar de deur wetend ze beide geil waren geworden van haar zoon. Ze kuste elkaar ter afscheid maar bleven opeens staan. Haar handen bleven bij de heupen van Ellie hangen. Ze keken elkaar aan en ze kuste elkaar opnieuw. De monden gingen open en ze tongde elkaar. Ellie haar handen gingen naar de borsten van haar vriendin.

En ook haar borsten werden beroerd. Ze gingen met elkaars handen naar beneden en zo zaten ze aan elkaars kutje. Het was zo lekker dat al snel klaar kwamen. Dit komt omdat we zo geil waren. En dat was ook zo. Ellie liep naar huis met noch een vochtige poes en voelde bijna de lul van haar zoon in haar vagina. Clara had nu echt zit in de lul van Marcel. Ze wilde echt met hem neuken. Maar hoe pak je dat dan aan.

Ze wist dat hij loerde. Ze kon hem voor een klusje uit nodigen en dan gaan douchen of zo iets. En als hij wilde loeren kon hij dat doen. Ze werd alweer geil. Marcel kwam voor een klusje en deed daar lang over.

Hij hoorde Clara in de badkamer en wilde kijken. Hij zag haar uit de douche vandaan komen en ze ging op de rand van het bad zitten. Hij kon alles zien. En haar mooie borsten. Marcel kreeg een beste erectie in zijn broek. Plots ging de deur open en stond Clara daar. Helemaal naakt en deed of ze schrok. Wat doe jij hier met je lul ontbloot. Sorry sorry stamelde hij.

Maar bij het zien maar haar lichaam werd zijn pik stijf. Val je op oudere vrouwen of zo. Je pik is zo stijf als een plank. Ja, kon hij zacht vertellen. Kom mee zei Clara en liep naar haar slaapkamer. Ze ging op bed liggen en spreidde haar benen. Marcel had het meer en liep naar haar toe. Hij ging naar haar liggen en begon haar borsten te likken. Met zijn hand voelde hij de vochtige vagina van Clara. Hij ging met zijn hoofd tussen haar benen en likte haar poes.

Clara kwam klaar en ze wilde nog maar een ding. Marcel kroop over haar heen en stuurde zijn pik zo in haar natte gleuf. Ze voelde de eikel bij haar naar binnen dringen.

Marcel plofte op haar neer en begon lekker te neuken. Na goed 20 minuten hield hij het niet meer uit. Hij stopte af en toe om niet klaar te komen. Maar hij had zoveel zin dat hij stevig neukte en heerlijk klaar kwam. En voelde zijn zaad in haar buik stromen. Ze gingen naar de badkamer om zich wat op te frissen. Toen Clare zich voor over boog om het bad aan te zetten voelde ze de hand van Marcel achterlangs haar lipjes strelen. Dit was zo geil gevoel. Ze stond voorover gebogen en Marcel was haar aan het klaarmaken.

Dit duurde ook niet lang meer en ze kwam alweer lekker klaar. Ze draaide om en begonnen te zoenen. Marcel voelde haar schaamhaar tegen zijn buik aan. Hij legde haar op de grond en begon gelijk haar poesje te likken. Clare wilde even stoppen om te plassen maar Marcel zei dat ze maar moest plassen. Wel voorzichtig doen hoor en niet alles gelijk. Met stootjes plaste Claire en Marcel hapje naar de plas stootjes. Maar dit hield ze niet vol en ze plaste met volle kracht. Marcel zette gelijk zijn mond om haar kutje en genoot van het warme vocht.

Claire wilde het bad opnieuw gereed maken maar toen kwam Marcel met zijn lul weer achterlangs in haar. In een paar stoten kwam Marcel al klaar en spoot zijn zaad bij haar naar binnen. Ze gingen samen in bad en toen vroeg Claire of hij inderdaad op rijpe vrouwen viel. Marcel kon het uiteraard nu niet meer ontkennen. Maar vroeg Claire en je moeder dan? Zou je met haar naar bed willen? Zou je met je lul in haar vagina willen zitten? Nee, ze is mijn moeder. Maar na een kort moment leek het hem wel een geil idee.

Maar hoe doe je dat dan? En vind ik het echt wel lekker? We kunnen wel een rollenspel doen. Dan doe ik of ik je moeder ben. En dan kun je zien of je het lekker vindt om met je moeder te neuken. Het woord neuken met je moeder gaf Marcel al een geil gevoel. En zo neukte hij met Claire die op dat moment zijn moeder speelde. En geil was het. Hij stootte in haar en riep ma je bent zo lekker. Kom op jongen neuk je moeder. Marcel kwam klaar en het leek of dit beter voelde dan de keer daarvoor.

Nou, zei Claire je wil zeker met je moeder naar bed want je neukte heel anders. Maar hoe pak ik dat dan aan? Je vader gaat toch dit weekend weg? Dit is je kans om bij je moeder te zijn. Je gaat gewoon naast haar liggen.

En zo gebeurde het ook. Zijn vader ging weg en Marcel dacht aan de avond. Misschien ging hij wel met zijn moeder neuken. Voorzichtig deed hij haar slaapkamerdeur open.

Hij zag haar liggen. Ze was nog wakker. Wat is er vroeg ze? Marcel zei niets en kwam naar haar bed toe. Hij bleef even staan en toen tilde hij het dekbed op en gleed naast zijn moeder in bed.

Hij legde zijn arm om haar heen en streelde haar. Ze had zwarte lingerie die haar lichaam bedekte. Zijn hand ging naar haar borst en kneedde haar borst. Hij voelde de tepel door de stof heen. Dit kan toch niet zei ma. Je kunt dit niet met je moeder doen? Marcel vroeg of hij zou stoppen maar ma wilde dit toch maar niet. Hij ging volledig op in haar borsten en buik.

Heerlijk vond hij dat. Hij voelde nu de handen van zijn moeder met zijn pik spelen. Die werd al snel stijf en ze begon hem af te trekken. Marcel had het niet meer. Hij ging langs het stof van het pakje en stak twee vingers in de vagina van zijn moeder en begon zijn vingers in en uit te bewegen.

Hij hoorde zijn moeder kreunen. Plots kromde het lichaam van zijn moeder en ze kwam luid kreunend klaar. En ze merkte aan de pik van haar zoon dat hij zou komen. Ze voelde de sperma uit zijn pik komen. Ze lagen naast elkaar op bed en keken. Wat doen we nu verder. Zou je verder willen vroeg zijn moeder. Marcel kuste zijn moeder en zijn hand gleed weer naar haar borsten. Hij bleef haar maar strelen. Hij streelde haar lichaam en trok het pakje uit.

Haar naakte borsten kwamen zichtbaar. Hij stopte even met het uittrekken en begon haar borsten te likken en kneden. Maar het pakje ging verder uit en zag voor het eerst van dichtbij haar vagina. Het was licht behaard en haar lipjes stonden wat open Hij kuste haar daar even Toen ging tussen de benen van zijn moeder zitten en plaatste zijn eikel voor haar vagina. Hij wreef zijn pik over haar schaamlippen en stopte af en toe zijn eikel naar binnen.

Marcel drukte zijn pik een paar centimeter in zijn moeder en haalde hem er weer uit. En toen heel langzaam drukte hij zijn erg dikke en stijve lul in haar. Hij keek naar die beweging en zag zijn pik in zijn moeder verdwijnen. Hij begon langzaam te neuken.

Hij pakte haar vast om nog dieper te komen. Ellie voelde de lul van haar zoon diep in zich. Ze voelde hoe hij haar baarmoeder raakte. Zo gingen ze nog even door totdat Marcel met een laatste stoot zijn zaad diep in haar spoot.

Hij liet zich op zijn moeder zakken en kuste haar mond. Ellie voelde zijn zaad in haar spuiten en ze genoot van deze neukpartij. Ze bleven even zo liggen en even later rolde Marcel van zijn moeder af. En al snel sliepen ze in. De volgende ochtend was het wel vreemd wakker worden. Want neuken met je moeder is toch vreemd. Het kunstje met het kussentje onder haar, gaat hier niet op, in dat natte bedje. En zo dring ik langzaam haar bips in.

Kreunend met gesloten ogen, ligt Lieke onder me. En wild pompend vul ik haar, naar mijn zaad smachtende BIPS.

Veel is het niet na drie keer spuitwerk. Maar Lieke zet de sluizen weer open en plast over mijn schaamhaar heen op mijn PIK. Kostelijk, wat een geil meisje heb ik weer getroffen. Het is dan inmiddels al 11 uur. Ik stap de deur uit, en wat schetst mijn verbazing, kijk ik zo in het geile porem van Oma Ans. Ze stapt uit haar nachtpon, rukt mijn broek uit. En ze zit al als een loops teefje, met haar kutje omhoog. Achter haar kniel ik ook neer en penetreer het ouwe lichaam, dat onverzadigbaar lijkt deze avond.

Ans komt al snel klaar, en met mijn handen op haar borsten , voel ik mijn zaad weer opkomen, en al gauw, vul ik het ouwe wijffie, diep in haar vagina, Hard spuit ik tegen haar baarmoeder. En al gauw, floept hij eruit. En morgen is het weer vroeg dag. En gvd, ze doet de deur op slot, neemt de sleutel mee, en weg is OMA.

Reactie van Gea op 30 mei om Hallo Gea, Helaas ondervinden we wat vervelende probleempjes. Mocht het niet lukken om je verhaal te uploaden mag je hem ook naar ons mailen via contact sexverhalen. Reactie van Redactie op 31 mei om Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online! Geplaatst op dinsdag 30 mei door Geile Gea Dit verhaal is een vervolg op: De oude en de jonge buurvrouw. Dit verhaal kan gepersonaliseerd worden, verander hier de namen van de personages: Extreem Sexverhaal gaat over: Kletsen over dit verhaal?

Marokkaanse meid pijpt geile neukpartij

  • Hij voelde hoe zijn moeder het warme vocht over zijn harde pik spoot. Next Lekker blondje met grote natuurlijke tieten, heeft sex met haar vriend.
  • Gedwongen klaarkomen sex date regio
  • Vrouw wil plassex natte buurvrouw

Sexdate zeeland tantra massage deventer


De rekeningen leg ik apart en de rest van reclame neem ik mee, na het sluiten van de keukendeur open ik de schuurdeur en gooi de folders gelijk in een doos met oud papier.

Met een goed gevoel open ik de poort en na hem weer gesloten te hebben loop ik naar de poort van de buurvrouw. Normaal is deze altijd gesloten maar nu gaat hij bijna vanzelf open, zodra ik in de tuin ben sluit ik de poort weer en zie gelijk de buurvrouw in de keuken staan.

Zij bukt zich een stukje om iets van de grond te pakken, de meeste vrouwen zakken door hun knieen en pakken het dan op, de buurvrouw houdt haar benen gestrekt en buigt voorover waardoor haar rok heel ver omhoog wordt getrokken. Ik krijg net niet haar billen te zien omdat ze niet ver genoeg hoeft te bukken. Dit geweldige zicht heeft mijn opwinding weer laten toenemen, de buurvrouw is weer rechtop gaan staan en draait haar gezicht naar mij.

Lachend wenkt zij mij, ik loop met een harde paal in mijn broek naar de keuken. Zodra ik daar ben drukt zij mij twee schaaltjes in mijn handen, op beide ligt een stukje gebak. Met twee kopjes koffie in haar handen komt zij achter mij aan naar buiten, als zij gaat zitten krijg ik heel kort een zicht tussen haar benen omdat haar rok een beetje opwaait. Het zicht is tekort om te zien of zij een slip aan heeft, deze actie zorgt ervoor dat mijn harde paal weer bijna op springen staat.

Tijdens het gebak en de koffie praten wij over allerlei dingen, iedere keer glijden haar ogen schitterend langs mijn lichaam en bijven even op mijn kruis gericht. Na de koffie brengt zij de kopjes in de keuken en komt dan weer tegenover mij zitten, er hangt ineens een andere sfeer. Het is geen onaangename sfeer maar hij is wel anders, lang geleden heb ik dit vaak gevoeld. Het is een groeiende erotische sfeer, al snel voel ik mijn ongemak en angst toenemen. Was het zo hard nodig om jezelf in zo een korte tijd klaar te laten komen?

Het is al erg lang geleden dat ik seks heb gehad en door uw blik en uw handeling met het ophangen van uw slipjes zorgde ervoor dat ik bijna klaar kwam in mijn broek. Ik vond het zonde om in mijn broek klaar te komen, ik heb er verder niet over nagedacht hoe u ermee om zou gaan.

Nogmaals sorry voor mijn vreemde gedrag, ik wil u zeggen dat u mij al een hele tijd seksueel aan trekt. Misschien had ik het niet mogen doen maar in mijn fantasie hebt u mij al verschillende malen verleid. En jij zou graag iets met mij willen doen? Ik wil alles voor u doen gewoon omdat ik bijna iedere dag aan u denk. Als u wilt mag u mij overal voor gebruiken en wil ik altijd uw lustobject zijn. Jij hebt mij een goed gevoel gegeven door zo eerlijk te zijn, ik ben niet mooi maar als jij mij mooi vindt dan vindt ik dat goed.

Vertel mij eens hoe zou jij jezelf als lustobject zien voor mij? Mag ik alles met je doen wat ik ook met mijn lustobjecten doe? Als u het wilt zal ik naar u luisteren, gehoorzamen en u al het plezier en genot geven wat u maar wilt.

Langzaam gaan haar ogen weer open en er is een andere glans in gekomen, het lijkt wel of zij zich ineens realiseert wie en wat zij tegenover zich heeft zitten. Lachend staat zij op en verdwijnt in het huis, overal hoor je de kinderen spelen en in mijn gedachten moeten al de mensen in de buurt mijn hart horen bonken.

Na een poosje komt de buurvrouw weer naar buiten en gaat weer zitten, ze ziet er vastberaden uit. Jij bent vaak de man in mijn dromen die mij een heerlijk orgasme geeft, verschillende vibratoren heb ik gebruikt en iedere keer als ik mijn ogen sloot was die trillende vibrator jouw harde paal. Je moet met wel iets van mij weten, als ik geniet en helemaal opga in mijn orgasme weet ik vaak niet waar ik ben en ken ik mijn eigen krachten niet.

Het is niet gevaarlijk, maar soms kan ik de ander dan best pijn doen. Een vrouw die echt is, een vrouw die weet wat ze wil. Haar ogen blijven strak op mij gericht, ik voel de warme gloed steeds sneller door mijn lichaam stromen.

Volgens mij bent u een vrouw die er helemaal voor gaat, ik zil heel graag alles voor u doen en met u doen. Misschien kan ik u dat geweldige orgasme geven waar u van droomt, ik wil graag de vervanger van die vibrator voor u zijn, misschien gebruik ik hem erwel bij want vaak kunnen die dingen net iets meer en langer als ik met mijn tong en vingers.

Lieve buurvrouw met liefde wil ik u alles geven. Vlak voor mij staand kijkt zij met strenge ogen aan, haar frisse adem streelt langs mijn gezicht. Haar lippen drukt zij op die van mij en er ontstaat een lange en warme tongzoen. Deze vrouw kan zoenen zoals de meeste jongere vrouwen niet kunnen, het genot stroomt door mijn lichaam. Ik voel mijn pik nog harder worden, ik laat mijn hand over haar rug strelen en als ik haar billen raak lijkt het wel of er een schok door haar heen gaat.

Snel laat ik mijn hand haar rok omhoog trekken, ze laat mijn lippen los en kijkt mij strak aan. Als ik mijn hand tussen ons laat glijden en haar kutje streel door het slipje heen, voel ik dat het slipje heel erg nat wordt. Met haar armen rond mijn hals laat zij zich iets achterover zakken en drukt haar warme kutje strak tegen mijn hand. Ik trek het slipje opzij en laat twee vingers haar zeiknatte kutje in schuiven. Met mijn duim streel ik haar grote klit, langzaam draaien haar ogen weg.

Mijn vingers vinden haar g-spotje en als ik dat streel en aan haar klit trek komt ze hard kreunend en schokkend tot een geweldig orgasme. Haar lichaam blijft lang trillen en iedere keer als ik mijn vingers langs haar klit laat glijden komt er een klein stroompje vocht naar buiten. Hijgend hangt ze aan mij, ik laat mijn vingers in haar weer bewegen en begin haar g-spot weer harder te strelen. De buurvrouw kijkt mij strak aan en dan zonder te waarschuwen laat ze een harde grom horen en tegelijk komen haar sappen als een opengedraaide kraan naar buiten.

Ik houd haar vast anders zou ze op de grond gevallen, haar kut knijpt hard in mijn vingers. Langzaam wordt ze weer rustiger, ze doet een stap naar achteren waardoor ik mijn hand uit haar natte slip moet halen. Ze legt haar hand op de tafel en trekt met haar andere hand de slip van haar billen, de rijkt hem mij aan en zegt dat ik hem leeg moet zuigen.

Dit is geen straf voor mij en met smaak zuig ik al haar sappen uit het slipje, de buurvrouw pakt een glas water en laat dat in haar keel lopen. Met waterige ogen kijkt zij mij strak aan, heel even streelt zij met haar tong langs haar lippen. Het glas zet ze op het aanrecht en pakt mijn hand weer beet, ze trekt mij achter haar aan de trap op. In de slaapkamer scheurt zij mijn kleren van mijn lichaam en gooit mij op mijn rug op haar bed.

Grommend kruipt zij tussen mijn benen en laat mijn harde paal tot aan mijn ballen in haar mond verdwijnen. Dit genot is zo groot dat ik gelijk klaar kom, met een harde kreun spuit ik mijn zaad achterin haar keel. Zonder haar mond weg te halen slikt zij iedere druppel in, met haar tong en lippen blijft zij mijn gevoelige pik bewerken.

Het duurt niet lang voor mijn pik zich weer in volle hardheid opricht, heel vroeger wilde het wel eens gebeuren dat ik gelijk een tweede keer een harde kreeg. De laatste jaren kwam dat niet meer voor, nu is mijn pik bijna de hele tijd hard gebleven. Genietend van haar lippen en van haar warme mond en vingers lig ik met gesloten ogen op bed.

Dan laat zij mijn pik los en kruipt omhoog, ik krijg een lange zoen van haar en voel haar warme kutje over mijn paal glijden. Na wat bewegingen voel ik hem ineens helemaal in haar grotje gezogen worgen. De buurvrouw blijft stil liggen en bewerkt mijn pik met haar knijpende kutje, dan kijkt zij mij aan en drukt zich omhoog. Ik pak haar borsten en streel de harde tepels, mijn andere hand glijd via haar buik naar haar kutje en iedere keer als zij iets omhoog gaat en mijn pik gedeeltelijk uit haar glijd streel ik haar grote klitje.

Ze begint mij steeds sneller te neuken, haar nagels drukt zij diep in mij. Als ik mijn nagels in haar borsten zet en de tepel nog harder bewerk komt ze tot een daverend orgasme. Ze drukt haar lichaam hard tegen mij aan zodat ik haar niet langer kan strelen. Ze zakt voorover en geeft mij lange en heerlijke zoen, met haar kutje blijft zij mijn pik knijpen.

Ik voel mijn orgasme naderen en kijk haar met troebele ogen aan. Jaaaaa kom in mij, mmmmmm. Na een poosje komt ze weer omhoog en kruipt met aan iedere kant van een been, omhoog en drukt haar kutje op mijn mond.

Als ik mijn lippen open en haar lipjes lik stroomt mijn zaad en haar vocht mijn keel in. Ik lik iedere druppel op en streel gelijk haar klitje en lipjes, met mijn handen streel ik haar billen en trek de beide helften uit elkaar. Ik streel met mijn vinger langs het natte kutje en druk dan een vinger diep in haar kontje.

De buurvrouw pakt mijn hoofd beet en drukt dat tegen haar kutje, ze is iets omhoog gegaan met haar billen zodat ik er gemakkelijker bij kan. Een tweede en derde vinger verdwijnen net zo gemakkelijk in haar kontje en als ik haar langzaam neuk met mijn vingers en haar klitje streel met mijn tong en er hard aan zuig komt ze weer tot een geweldig orgasme. Zodra zij weer iets rustiger is gaat ze omhoog en naast mij op bed liggen, even later gaat ze omhoog en kijkt mij liefdevol aan.

Ik krijg een kus en heel even laat zij haar tong langs mijn lippen strelen. Dan is de tong weer weg en drukt zij zich verder omhoog. Nu moet ik even naar het toilet moet erg nodig urineren. Ik loop achter haar aan en ga op mijn knieen zitten als zij neerhurkt op de wc-pot.

Gelijk zet zij haar voeten naast mijn hoofd en zakt door haar knieen, haar mooie kutje is vlak boven mij en dan gaan haar lipjes iets uit elkaar en komen er een paar druppels naar buiten. Ze vallen op mijn lippen en als ik mijn mond open om ze op te vangen komt een harde straal haar kutje uit. Heel even is het vreemd maar dan slik ik zoveel mogelijk van haar vocht in en geniet van iedere druppel. Met haar hand pakt zij mijn half harde pik beet en drukt haar lippen strak op die van mij, ik ontspan mijn blaas en laat mijn urine in haar hand lopen.

Ze doet een stapje terug en richt mijn straal op haar buik en op haar kutje, kreunend geniet ze van deze behandeling. Als de urine stopt laat ze mijn pik los en draait de kranen van de douche open. Kunnen we straks lekker even uitblazen beneden, je hebt mij weer laten kennis maken met iets wat ik nu niet meer kan missen lieve Ronald. Een poosje later zitten wij in de kamer op de bank, de buurvrouw zit strak tegen mij een. Haar ademhaling gaat rustig op en neer, na een poosje sta ik op en zeg dat ik even naar huis ga.

Bij de deur krijg ik een lange zoen van haar en met de deurknop in mijn handen zegt zij dat ik de komende avond weer wordt verwacht bij haar. Ik was dan ook stomverbaasd toen ze stopte met het maken van haar verontschuldigingen en naar me toe liep. Ze keek me diep in mijn ogen aan en pakte toen mijn grote pik vast en begon er langzaam aan te trekken.

Ze was gelukkig getrouwd en de buurman was een goede vriend van me, maar toen ik naar haar grote tieten keek, wist ik dat er geen houden aan zou zijn als ze verder zou gaan dan alleen maar aftrekken. Als je ook maar één woord hiervan aan mijn man verteld, dat kom ik hoogstpersoonlijk je ballen eraf snijden.

Ze bleek heerlijk te kunnen pijpen en ik lag op mijn rug te genieten, terwijl ik een goed zicht had op haar mooie decolleté. Ze had een strakke lycra broek aan en ze deed niet eens moeite om die uit te trekken. Ze maakte een scheur bij haar kruis, zodat ik vrij toegang tot haar natte kutje had. Daarna liet ze zich over mijn grote pik zakken en begon me te berijden. Ik stootte nog een paar keer en toen kwam ze hard klaar.

Ze probeerde zo min mogelijk geluid te maken en hield haar hand voor haar mond. Ze liet zich van mijn lul afglijden en deed haar topje opzij, zodat ik haar grote tieten eindelijk een keer topless te zien kreeg. Ze boog zich over mijn lul heen en begon me weer te pijpen en dat deed ze goed. Ik was bijna aan het klaarkomen, maar daar wilde de geile buurvrouw niets van weten. Dit deed ze nog twee keer en toen was ik degene die begon te stamelen.

Ik probeerde haar duidelijk te maken dat ik nu echt moest klaarkomen, en met een geile glimlach om haar gezicht liet ze zich weer over mijn lul zakken en begon me weer te berijden. Dit keer voelde ik geen hand die mijn ballen vastpakte en ervoor zorgde dat ik niet klaar zou komen, ik liet me helemaal gaan en spoot haar geile kutje vol.

Ik kwam er naderhand pas achter dat ze aan de pil was en daar was ik stiekem heel erg blij om. Het zou een beetje slordig zijn geweest om mijn buurvrouw zwanger te maken. Dan hadden we allebei een heleboel uit te leggen. Ze bleef een hele tijd voorzichtig met haar kutje langzaam op en neer gaan en het zaad stroomde uit haar vagina, over mijn pik heen. Ze was dit keer in een multipel orgasme terechtgekomen en wilde er zo lang mogelijk van genieten.

Ik was ondertussen alweer bloedgeil geworden van haar natte zachte kutje en mijn pik werd niet eens slap. Nadat ze alles uit haar orgasme had gehaald wat er uit te halen viel, keek ze me aan en zei geil: Ik ging achterover liggen en liet haar wederom helemaal haar gang gaan. Ze begon me hard af te trekken en dat gleed goed, want het zaad dat uit haar kutje gestroomd was, bleek een perfect glijmiddel te zijn.

Nadat ze voelde dat ze me bijna klaar kon laten komen, likte ze tijdens het aftrekken aan mijn eikel en liet die ook in haar mond verdwijnen. Ik kreeg een heftig orgasme en ze probeerde zoveel mogelijk zaad in haar mond te krijgen en door te slikken. Nadat ze me helemaal leeg had gezogen en getrokken, keek ze me met een onschuldige blik aan en vroeg met haar liefste stemmetje:.

Henk moet een paar dagen naar een klant in het buitenland, en er zijn nog een heleboel standjes die we nog niet gedaan hebben? Eén telefoontje naar mijn werk was voldoende om de hele week vrij te nemen. Ik had, naast de standjes, nog een paar fantasieën over haar die ik uit wilde laten komen. Daar kwam ze achter toen ik haar stevig tussen haar grote tieten neukte en haar hele gezicht onderspoot. Bleek dat ze daar alleen maar nog geiler van werd. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen.

vrouw wil plassex natte buurvrouw